Şimdi Ara

Vodafone Sürekli Arıyor!! Yeter artık, yeter yeter!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya yemin ederim zinirimiz beynimize çıktı. Yaklaşık bir senedir her bir iki haftada bir bir başka numaradan arayan Vodafone reklamları bizi sinir hastası etti. Birini engelliyoruz bir başkası, onu engelliyoruz bir başka numaradan. Kafayı yemek üzereyiz.

    Hattımız Vodafone değil ama rakip firma için yazıyor karalıyor demeyin diye hattımızın nereye bağlı olduğunu söylemiyorum amacımız reklam veya kötüleme değil tüketici olarak hakkımızı aramak.

    0216 hat numarası ile her defasında bir başka numara olur mu yahu. Hepsi de telesekreter reklamı. Bir kere de Vodafone servisi aradı, arayan kadına verdik fırçayı, sonunda kadın sizin hattınızı çıkarıyorum bir daha aranmayacaksınız dedi, yahu bir haftasına gelmeden tekrar aranıyoruz. Arayan da bir telesekreter bana sürekli Vodafone reklamı yapıp duruyor.

    Müşteri hizmetlerini şikayet için arayalım dedik hiç birine ulaşılamıyor.

    Müşteri hizmetleri: 0808 040 8408 deniyor ama bu numaraya ulaşılamıyor. Yanlış numara deniyor.

    542 Deniyor o da yok.

    Hem kendilerine ulaşamıyorum hem de onlar beni sürekli arıyor bu ne biçim terbiyesizce şey.

    En son AVM'de bir Vodafon bayisine gittik, temsilciye dedim ki bak bizi sürekli arıyorsunuz numaramızı nasıl kapattırabiliriz. Dedi ki beni de sürekli arıyorlar ben de bir şey yapmıyorum, dedim sen bayiide çalışıyorsun bi zahmet seni arasınlar ben müşteriyim, çalışanı değil yok mu bunu engellemenin yolu. 542'iyi arayın dedi ama öyle bir numara aranamıyor!!

    Yani çıldırmak üzereyiz, acaba bütün bu yaşadıklarımızı ispat ederek firmaya ağır bir tazminat davası açtırabilir miyiz, mümkün mü çünkü ailece sinir krizi yaşıyoruz, bir firma 10+15 ayrı numaradan reklam için arayabilir mi yahu. Yemin ederim Vodafone kelimesi duyunca bile içimizi nefret ve öfkeden başka bir şey kaplamıyor.

    Tüketici Haklarına şikayet edip firmadan davacı olacağız o kadar ki artık telefonumuzu kıracağımız tuttu.

    Vodafone sırf bu müşteriyi sürekli sürekli araman yüzünden senden nefret ediyoruz bunu bil. Yaz bunu bir kenara.

    Bu güne kadar telefonda kayıtlı Vodafone reklamı diye eklediğimiz numaralar:

    Arayan numaralar:

    02167063327
    05458938959
    08505331177
    02162343513
    02128240954
    02162565517
    08505330498
    02129632542
    08504822549
    08504410543








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 22 Ocak 2019; 10:48:20 >







  • Türk Ceza Kanunu
    quote:

    Kişisel verilerin kaydedilmesi
    MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.

    Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme

    MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    Kişilerin huzur ve sükununu bozma

    MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.


    Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    quote:

    Kişisel verilerin işlenme şartları

    MADDE 5- (1) Kişisel veriler ilgili kişinin açık rızası olmaksızın işlenemez.

    Kişisel verilerin aktarılması

    MADDE 8- (1) Kişisel veriler, ilgili kişinin açık rızası olmaksızın aktarılamaz.


    Elektronik Ticaret Kanunu
    quote:

    Ticari elektronik ileti gönderme şartı

    MADDE 6 – (1) Ticari elektronik iletiler, alıcılara ancak önceden onayları alınmak kaydıyla gönderilebilir.

    Cezai hükümler

    MADDE 12 – (1) Bu Kanunun;

    a) 3 üncü maddesindeki yükümlülüklere, 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendindeki yükümlülüklere, 6 ncı maddesinin birinci fıkrasına veya 7 nci maddesinin birinci fıkrasına aykırı hareket eden hizmet sağlayıcılara ve aracı hizmet sağlayıcılara bin Türk lirasından beş bin Türk lirasına kadar,
    idari para cezası verilir.


    Başvurabileceğiniz kurumlar:

    Savcılık
    https://tiss.gtb.gov.tr
    https://www.kvkk.gov.tr/
    https://sikayet.btk.gov.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 11 Ocak 2019; 13:26:55 >




  • Evet hayırlı olsun son bir haftadır yine aranıyorum. Bu seferki numaraları da başka: 0850 4807604
    Vodafone aboneliği fırsatlarını dinlemek ister misiniz müşteri hizmetleri için 1 i tuşlayın dedi. Dedim bari müşteri hizmetlerine ulaşır durumu söylerim 10 dakika bekledim müşteri hizmetleri çıkmadı.

    Yemin ediyorum hayatımda bu kadar küfür etmedim kimseye. Terbiyesizliğin en alaaasını yapan bu firmanın ben var ya ²#²¼#½¼½¼#½¼¾#½¼{¾½{½¼#¼²##¹²#²#¼½¼¾{½{¾][{}][{]\}

    Terbiyesizler. Terbiyesizler. Terbiyesiiiizleeeeer. İnsanın ahlakını siniri haysiyetini bozan bu firmaya hala hak veren varsa abone olan varsa ben ne desem az.

    Nasıl bir firma 150 tane farklı numara alıp her seferinden bir başkasından insanları arayarak rahatsız eder bu nasıl bir zihniyet bu nasıl ipi kopukluk bu nasıl hukuk tanımamazlık ya anlamıyorum anlamak da istemiyorum.


    Daha iki bir hafta önce şikayetim var com a yazdım altına da şikayetiniz ile ilgileneceğiz dediler numaram da kayıtlı daha o gün yine bir başka numaradan aradılar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Olmayacağım oğlum size abone falan beni aradığınız her numarayı da belirteyeceğim yazacağım her yere, abone olacak adamı da engelleyeceğim, arayın siz beni arayın ki isteyeceğim tazminatım veya verdireceğim ceza katlansın. Sizin burnunuzdan kat be kat getirmeyeni dövsünler size müstehak oldu boynumun borcu oldu. Yemin ettim bunu size ödeteceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 21 Ocak 2019; 13:42:24 >




  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Baktım güzel olmayacak bu iş, tavsiyeniz üzerinehttps://tiss.gtb.gov.tr/ sitesi üzerinden yani Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi üzerinden gelen her aramayı resimli olarak gösterilen formu doldurarak tek tek şikayet ediyorum şu an. Bakalım sonuç ne olacak. Bu firma adam olana kadar insanlara saygı gösterene kadar ceza alana kadar da peşine bırakmayacağım. Madem onları beni çok seviyor ben de onları ne kadar çok sevdiğimi sonuna göstereceğim bakalım.
  • Ana mesajdaki birkac numarayi kapamislar bile arayinca eksik diyor son verdiginiz no aktif suan.



    İlgincmis bize ve yakinimda pek bulasan yok boyle ama size takmislar sanirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet niye böyle oldu neden piyango bana vurdu anlamıyorum. Şu an yine 0850 4807604 numarasından arıyorlar. Ben arayınca telesekreter çıkıyor Vodafone avantajlarından yararlanmak için 1 e basın diyor. Yani beni bir müşteri temsilcisi aramıyor ki derdimi anlatayım. Ben de 1 e basıp bekliyorum ne açan var ne konuşan!! Kapatıp ben açıyorum bu sefer de kimseye bağlanmıyor!!! İşin kötüsü bir seferinde de müşteri temsilcisi ile konuşmuştum nasıl oldu ise, sizin numaranızı kayıtlarımızdan siliyoruz bir daha aranmayacaksınız dediler daha 3 gün geçmeden yine aradılar!!! Valla bana olan aşkları takıntıları bitmiyor ama bu aşk ya onları ya da beni fena yakacak. Bu işin sonu çok kötü yerlere çıkacak acaba şöyle kallavi bir ceza yeseler belki bırakırlar peşimi.
  • Aynı şekilde devamlı beni de arayıp duruyorlar, gerçekten gına geldi artık. Vodafone’a geçeceğim varsa da artık bedava verseler bile geçmem. Etrafımdaki herkese de başka operatörlere geçmelerini söyleyeceğim. Bu kadar terbiyesizce bir reklam şekli olamaz yahu.



    Bugün artık dayanamayıp 1’e bastım, müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede size geri dönüş yapacaktır dedi ve kapandı. 1 dakika sonra başka bir numaradan aradılar, ben daha bir daha beni aramayın diyemeden kadın hoşçakalın deyip telefonu suratıma kapadı. Şu an sinirlerim tavan yapmış durumda. Terbiyesiz herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kurbanlardan biri de benim, birkaç gündür sürekli aşağıdaki numaralardan arıyorlar ama açınca küfretmek istesem de cevap vermiyorlar. Bir süre sonra kapanıyor...



    Arayan: 0850 473 75 42

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir polis arkadaşa sordum, mobil operatörlere verilerimizi kullanma yetkisi verince, aynı Facebook gibi, bu mobil operatörlerde senin verilerini reklam firmaları başta olmak üzere, gizli işlerin varsa şantaj olarak, borcun varsa kredi firmaları, internetin yoksa internet sağlayıcıları gibi , yönelimin neyse oraya satiyorlarmis. Bu durumda da bu firmalarla bağlantılı reklam mesaj ve aramaları geliyor dedi. Dijital ortamda dikkatli olmaya bakın dediler. Hatta açığını bulurlarsa TL yükle durumuna düşebilirsiniz dedi. Böyle bir durumda özel hayatın gizliliği bitmiş oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARADIKLARINDA açın bidaha aramayın numaramıda sistemden silin deyin bidaha aramazlar
  • Lenovo telefon kullanıyorum arama engelleme var sadece rehberde ki kişiler arasin diyorum. Diğer aramalar numara görünüyor ama çalmıyor direk meşgule düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    ARADIKLARINDA açın bidaha aramayın numaramıda sistemden silin deyin bidaha aramazlar
    kaç defa dedim , yine arıyorlar

    hem vodafone hem vodafone fiber internet

    kombiciler ayda 1 , otel kazandınızlar 3 ayda bir arıyorlar

    ama bu vodafone haftada 4-5 arıyor

    aradıklarında bende dalga geçer gibi 5-10 dakika tutuyorum artık , sonra o aradıkları numarayı engelliyorum

    minimum günde 1 kez arıyorlar
  • navarro4 kullanıcısına yanıt
    Benide aradılar açtım numaramı silin sisteminizden dedim daha da aramadılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    Benide aradılar açtım numaramı silin sisteminizden dedim daha da aramadılar
    twitterdan vodafone a yazdım bi süre aramadılar , yine aramaya başladılar
  • navarro4 kullanıcısına yanıt
    BİDAHA YAZ bidaha aramasınlar
  • navarro4 kullanıcısına yanıt
    Beni hala ve de hala yine arıyorlar.

    En son geçen hafta bu sefer sesli aradılar. Kadına dedim ki beni aramayın diye talimat bıraktım yine 20 defa daha aradınız farklı numaralardan, niye arıyorsunuz? Kadın dedi ki 2018 yılında talimat bırakmışsınız doğru. E dedim niye aradınız tekrar? Kem küm etti neyse sizi aramayacağız tekrar not ediyoruz dedi kapattı. Ertesi gün iki defa daha arandım!!! Yemin ediyorum bir millet ile dalga geçiyorlar. Bunu Vodafone yapmıyor diyenler için şikayetim var adresine girin bakın bütün şikayetler bunun üzerine ama firma hiç birine sizi arayan biz değiliz diyemememiş, tek cevap yok, yani kadının da dediği gibi bizleri arayanlar gerçekten Vodafone. Ve arama engellemeyi aşmak için de her defasında numaradan bir rakamı çıkartıp tekrar arıyorlar.

    Bunları mahkemeye versek yüklüce tazminat hakkımız doğar bundan yüzdeyüz eminim. Arama kayıtları, şikayet dilekçeleri, ses kayıtları her şey var. 100.000 lira maddi manevi tazminat davası açsam iyi olur anca bundan anlar bunlar.




  • https://www.turkiye.gov.tr/gtb-ticari-elektronik-ileti-sikayet-sistemi

    elektronik ileti şikayet sisteminden şikayet kaydı oluşturun hocam böyle bi firma başıma bela olmuştu aradıkları numaraları engellemekten bıkıştım buradan şikayet ettim artık arayan yok
  • Benide her gün arıyor vodafone. İllet gibi resmen. Engelliyorsun başka numaradan arıyor. Bu şikayet mecileri de bir halta yaramıyor. 1 ay oldu vatan computer i şikayet ettim hala yeni kayıt diyor ve adamlar sms atmaya devam ediyor.
  • ARDINdan bir daha şikayet et her mesaj geldiğinde iptal edilmesine rağmen tekrar mesaj atıyorlar diye

    benimde vatan bilgisayar cezasız sonuçlanmış o günden sonra mesaj atmıyorlarlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.