Şimdi Ara

Vodafone Alokontör 7010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar liram az evvel bittiği için internet banlaciligindan vodafone lira yuklemeye çalıştım. Ancak daha önce diger operatorlerde hiç problemsiz yaptigim bu uygulamayi iki üc bankanın internet sitesinden de yapamadım. Sürekli problem yasandi yazisi çıkıyordu. Ardindan vodafonenin kendi sitesinden yuklemeye caliştim kredi kartiyla. Fakat orada da hata yazisi çıkıyordu. Vodafone uygulamasini denedim yine bir sonuç alamadim. En son telefondan arayarak yapabileceğim aklıma geldi. Aradım vodafonu (7000 nolu hattıı). Telefonda kredi kartıyla yukleme yapabilmem icin 7010 u aramamı söylediler. Vodafonun kendi hizmeti zannıyla 7010 u aradım. Tüm kart bilgilerimi vs verdim. Ardından bana her ay 10 lira bedava vereceklerini toplamda 125 lira verecklerini ayrıca bir sürü çekilişe katilacagimi soylediler. Tabi ben bu işten kıllandım. Ne karşılığında dedim yarim saat geveledi hep aynı şeyleri soyledi telefondaki arkadaş. Iste her ay 10 lira vs. En son ağzından laf almayi basardım. Megersem her ay benden 13.5 lira cekeceklermiş. Ve 24 ay uye yapacaklarmiş onaylarsam. Ama bunu anlayana kadar imanim gevredi. Tabi istemiyorum dedim yarim saat ikna etmeye çalıştı olmaz dedim. Ardından internette arayinca binlerce şikayetin olduğunu gördüm. Adamlar onay almadan uye yapmiş binlerce insanı. Yine yuzlercesi üyeligimi iptal edemiyorum yazmış farklı sitelere. O kadar fazla sikayet varki.

Şuan bir yandan iyi ki onaylamadım diyorum. Bir yandan da beni de onaysız uye yaparlar diye korkuyorum. Simdi kredi kartimi telefon ve internet bankaciligina kapattım.
    Siz de dikkat edin. Düşmeyin tongaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 5 Nisan 2016; 20:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesaj burada dursun. Bir gün arama yapıp görenler olur belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para vardı hesapta. Kartta da limit vardı. Uzun uğraşlar sonunda alabildim lira internetten. Ama vodafonun böyle bir işe girmesi böyle sırketlerle çalışması gerçekten hayret verici.

Türkcell
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.