|
Vodafone RED20 paketine geçtim. Geçerken özellikle sordum "yurtdışını (hollanda) paket dahilinde arayabilecek miyim" diye. 120 dk hakkım olduğu söylendi. eyw dedik geçtik. Sonra hollandayı aradım ve ücret yansıdı. Aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle, dediler ki "bayiye gidip, bayinin 120 dk yı tanımlaması lazım" bayiye gittim, bayinin böyle bi şeyden haberi yok, başka bayiye gittim onun da haberi yok. Müşteri hizmetlerini arayın onlar yapabilir dediler. Aradım, bayi yapacak dediler. kısacası müşteriyi böyle yıldırarak oylayıp dolandırıyolar. Bütün paketleri yükleyebiliyolarda yurtdışını arama paketini mi yükleyemiyorlar? Ayrıca istemediğim halde otomatik Dünya paketi yüklüyolar. bu paket yurtdışına çıkarsanız otomatik aktive oluyor ve günde 50-60 liranızı yiyor. 10 gün çıksanız ruhunuz duymadan, hiç bişi yapmasanız bile 600 lira fatura giydiriyolar. Böyle ahlaksız, böyle dolandırıcı bi firmadır VODAFONE. Diğerlerinin de bundan arta kalır yanı yok ama bu artık rezalet. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 27 Ekim 2021; 16:31:28 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt