Şimdi Ara

Vodafone 6617 SPOR-PLUS.COM Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;Konu başlığında adı geçen iki şirket ile alakalı müşteri şikayetleri ve mağduriyetleri sizlerin de ulaşabileceği üzere,çeşitli mecralarda mevcut.Konu donanımhaber forumlarında ne kadar dile getirildi bilemiyorum,fakat başıma geldiği için sizlerle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmayı uygun gördüm.

    Futbol müsabakaları ile alakam zerre olmamakla birlikte,telefonumda daima ADGuard kullanan bir kullanıcıyım.Hattımın mobil ödeme özelliği de kapalı.Sabaha karşı 05.17 itibariyle telefonuma hemen aşağıda görebileceğiniz sms mesajı geldi ve üyeliğimin başlatıldığı belirtildi.

    SMS mesajının ardından,ben de çeşitli mağduriyetlerin farkında olduğumdan BTK ve BİMER'e şikayette bulundum.

    Vodafone ile görüştüğümde klasik kendilerine ezberletilen yanıtlarla karşıma çıktılar.Sistemlerinde bu tip bir üyeliğin görünmediğini,problemi BTK yüzünden yaşadığımı,bu tip şirketlerin BTK ile çalıştığını ve mobil ödeme özelliğimin kapalı olduğunu belirttiler.

    Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanmaya kalktığımda bana 40 takla attıran bir şirket bu tip bir dolandırıcılığı önleyemiyor,beni mağdur edebiliyor ve malesef bu duruma göz yumuyor.Belki de kendilerince pastadaki paya ortak bile oluyorlardır bilemiyorum.

    Benim onayım olmadan,ben hiçbir şekilde hiçbir işlem gerçekleştirmediğimin farkındayken ve bu tip dolandırıcılık konularına oldukça hakimken nasıl oluyor da mağdur pozisyonuna düşebiliyorum ve bu mağduriyet giderilemiyor?

    Sizlerden ricam öncelikle mağduriyetimin giderilmesi,başka insanların mağdur olmaması adına bilgi ve fikir paylaşımında bulunalım.Eğer ki forumlarımızda halden anlayan ve mevzuya hakim Vodafone yetkilileri varsa rica ediyorum bana yardım etsinler.

    An itibariyle YDS A.Ş yani Spor-Plus.com adlı şirkete telefon ile ulaştım.Kendileri herzaman ki klasik cevabı vererek,bu işlemi android cihazımdan gerçekleştirdiğimi söylediler.Aboneliği ve içerik servisleri ile ilgili sms mesajlarını da iptal ettirdim.Devamında ise 14'tl ücretin tarafıma iadesini talep ettim.Yetkili iban numaramı rica etti ve ücretin 3 iş günü içerisinde iade edileceğini belirtti.

    Web Adresi:www.spor-plus.com
    Telefon: 2164740200''

    Saygılar.Vodafone 6617 SPOR-PLUS.COM Dolandırıcılığı
    Vodafone 6617 SPOR-PLUS.COM Dolandırıcılığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 26 Ocak 2017; 12:18:43 >







  • Arkadaşlar up,aynısı başıma geldi ne yapmamız gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Firmayı arayın yaptığınız yasal değil ücretin iadesini istiyorum deyin sizden IBAN numarası alıp bir gün sonra hesaba eft yapıyorlar. Vodafone da 3 kez başıma geldi bu olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.