Şimdi Ara

[Vodafone 64Mbit Kurumsal] No AKN - 139.99TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
12.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TuR_BeY kullanıcısına yanıt
    ara müş. hiz. bastır kurumsal hat bağlantı yapıldı aktif edin diye. Eğer kendi modemin varsa tabiki.
  • Bugün aradılar beni vodafone net ten, yarın gelecekler TT ekipleri gelişme olursa yazarım hafta sonuna kadar şu işlem sonlansa artık 1.5 aydır 4 kere abonelik başlattık 3 ü iptale düştü, telefon açmaktan yoruldum valla. Birde paket tanımını siteme 100 mbite kadar 7/24 girilmiş altyapı ne kadar destek veriyorsa o hız sağlanacak diyor, bunların sözleşmesine niye o zaman 100 75 50 25 vb hız seçenekleri var altyapı durumuna göre sözleşme yapılırken bunlar zaten kontrol edilip ona göre işaretlenip süreç başlatılıyor. şuan adresden sorgulama yapılınca 83 mbit, Tel den sorgulayınca 125 mbit, alabilir gözüküyorum. 100 ile 75 mbit altı bir değer tanımlarlarsa arar ağzıma gelen sayarım valla.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep Türk Telekom yüzünden.Benim arkadaşım superonline fiber başvurusu yaptı ayni gün içinde açıldı modem geldi fln



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 11 Ekim 2016; 22:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başvursam mi diye düşünüyorum kaç gündür. Yazdıklarınızı okuyunca hafiften korkmuyor da değilim. Hali hazırda vodafone net kullanıyorum. Vodafone bağlantı kısmında çok sıkıntılı. 40 günde ancak nakil işlemini gerçekleştirdiler. Tahattut de az kaldı. Ne yapsam bilemedim şimdi. Ayrıca hattım en fazla 16 mb destekliyor diyor vodafone. Tt dan sorguladimda ise vdsl destekliyor gösteriyor. 32 mb kadar. Yarın bi arayım bakalım vodafone müşteri hizmetlerini.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet basvurmustum 14 gun oldu bugun iptal dilekcesi verdim. Dun telekomla sozlesme imzaladim ama 3 ay icinde iptal yaptigim icin baglamayacaklarini soylediler. Vodafone icin kurumsal bayiden mi basvurmam gerekiyor? Hattim adsl 7 den 7yi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxcoder95

    Turknet basvurmustum 14 gun oldu bugun iptal dilekcesi verdim. Dun telekomla sozlesme imzaladim ama 3 ay icinde iptal yaptigim icin baglamayacaklarini soylediler. Vodafone icin kurumsal bayiden mi basvurmam gerekiyor? Hattim adsl 7 den 7yi dusunuyorum.


    Hayır herhangi bir Vodafone bayisinden başvuru yapabilirsiniz ama bayi bilgisizse ve size o tarifeye bireysel abone alınmıyor derse tarifenin sahibi olan Kobi MH ile görüştürün 0850 210 0542'den. Onlar bayiye izah ediyor bireysel abone alındığını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Damage -- 13 Ekim 2016; 13:24:11 >
  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    Bugun basvurdum. Kurumsal bayide sikinti cikiyor. Vergi levhasi istiyorlar. Bireysel ona gore kucuk bayi hemen aldi. Tesekkurler numara icin.
  • 29 Eylülde başvurdum sistem çok ağır işliyor şu an 14 ekim ve daha sözleşmemi bile getirmedi kurye.

    Aradığımde ise talep aldık bekleyiniz lütfen diyorlar

    Az kaldı dellenicem sinirden gülüyorum
  • Bana kurye geldi hocam imazaladım gönderdim. Modem talep etmedim ama modem göndermişler kargoda şuan. M.h yi aradım dedim ne modemi istemedim ben dedim. Beyfendi o tablet olabilir dedi :) komedi harbiden bunlar nasıl dünya devi nasıl bir kurumsal yapıları var?
  • vodafone net 64mbit kullanıyorum iki gündür interneti akşam üstü sanırım bilerek yavaşlıyorlar. istanbulda oturuyorum normalde 5 ping alırken hep 50-60 ping alıp 7 mbps download alıyorum. yemin ediyorum gerizekalı bu firma. böyle bir şey mümkün mü neden böyle olabilir ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuR_BeY

    Bana kurye geldi hocam imazaladım gönderdim. Modem talep etmedim ama modem göndermişler kargoda şuan. M.h yi aradım dedim ne modemi istemedim ben dedim. Beyfendi o tablet olabilir dedi :) komedi harbiden bunlar nasıl dünya devi nasıl bir kurumsal yapıları var?

    Önümüzdeki hafta gelir umarım beklemekten cidden sıkıldım nedir bu arkadaş 1 ay mı sürücek altı üstü internet geçişi istedik
  • An itibari ile tabletim gelmiş bulunmaktadır. Darısı internet bağlantısına :)
     [Vodafone 64Mbit Kurumsal] No AKN - 139.99TL

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zorlu bir süreç arkadaş. Dün mesajla bilgilerim gönderildi. Onlarca kez modem kurulmu yapmama rağmen internetin gelmedi. M.H'yi aradım ip yönlendirmesi yapacaklarmış. Sonra biraz araştırdım ki çok kişi bundan şikayetçiymiş. Resmen pişman oldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuR_BeY -- 16 Ekim 2016; 12:50:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve sonunda mutlu son :) an itibariyle internetim geldi. Arıza kaydına telekom ekipleri geldi. Port arızalıymış, ve bir aboneliği kapatıp yeni aboneliğe geçtiğim için tlekomda hangi aboneliğe hizmeti verileceği konusunda sıkıntı olmuş. Altyapım 16 mbiti destekliyordu sorunsuz kullanıyorum. Ping ama evlere şenlik 81...
  • 7'den 7'ye paketini kullananlar sevabına bir ss atsa. Belirli saatlerde düşüş nasıl yansıtılıyo speedteste ona göre değerlendirebilsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuR_BeY

    Ne zorlu bir süreç arkadaş. Dün mesajla bilgilerim gönderildi. Onlarca kez modem kurulmu yapmama rağmen internetin gelmedi. M.H'yi aradım ip yönlendirmesi yapacaklarmış. Sonra biraz araştırdım ki çok kişi bundan şikayetçiymiş. Resmen pişman oldum

    hangi numarayı aradınız?
  • Akşam 7 den sonra ss leri atarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twindiablo kullanıcısına yanıt
    0850 210 05 42
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuR_BeY

    0850 210 05 42

    Bu nuamradan canlı birine ulaşılmıyor sabahtan beri deniyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuR_BeY

    Akşam 7 den sonra ss leri atarım.

    SS Bekliyoruz dostum

    Daha benim evraklar bile gelmedi dile kolay 20 gün oldu nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.