|
Vodafone 5G RedBox kullanıma sunuldu: İşte fiyatlar
-
-
Cihazın hızıyla göz boyamak manasız.
Baz istasyonları ortalama ne kadar hız vadediyorlar, gecikmeler ne durumda; bunları konuşalım.
Vodafone 4.5G'de 1200mbps hızı geçtim 120mbps gibi bir hızı ben asla göremedim mesela. İstanbul'un göbeğinde 30-40 mbps'yi geçerse vay be diyoruz. Ama telefonum teoride 2500mbps hıza kadar çıkabilecek yetkinliğe sahip :) Şimdi speedtest yaptım 4.5G'de 30'a 15 mbps alıyorum. Güvenip almak isteyen varsa buyursun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Ocak 2026; 16:02:23 >
-
Söz konusu Hans olunca al sana sınırsız paket X Euro, bizim Hasan söz konusu olunca al sana kotalı paket X lira.
Fibere dönüşemeyen ben ve benim gibilere ilaç gibi olabilecek bir sistem ama işte.
_____________________________ -
Vodafone 5g 1 gbps ihalesine katılmadı diye biliyorum. Modem 3 küsür cigaherz desteklese ne olur ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Cod Warzone: Kabakdolması#4957347 -
"her yerde 5G üzerinden fiber hızında internet deneyimi sunuyor"
Yalan
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
3 operatörü de aktif olarak kullanan birisi olduğum için Allah Vodafone kullanana yardım etsin diyorum, çünkü Vodafone TR etmeyecek
5G ihalesinde frekans da almadılar, işleri iyice sarpa saracak. Legacy ve IoT için 2g kapatamayacaklar ama 3g ve 4g frekanslarını 5g için kullanabiliyorlarsa yasal olarak, bunu yapmaktan başka çareleri yok. Bu kadar müşteriye, deli gibi bant genişliği veren firma ne yazık ki bir çok noktada darboğaz yaşayacaktır, yaşıyor da zaten.
Bi kaç ay önce şebeke sakin olan bir karadeniz kasabasında ki test sonuçlarım;
Türkcell 450mbps/50mps/43ms
Türk Telekom 212mbps/36mbps/48ms
Vodafone 50mbps/20mbps/40ms
Vodafone eğer sınırsız 100 mbps interneti 600-700 TL verecekse bu cihazlar işe yarayacak. Eğer vermezse emin olun çok zor durumda ve zengin olanlar bu cihazları alır. 2 bin TL yi vermek mantıklı değil.
Ayrıca telefonda sınırsız paketi 1200 TL civarına veriyor diye biliyorum. (vodafone yanımda uygulamasında görmüştüm)
Şahsen ne zaman sınırsız interneti 600 civarına yaptılar o zaman geçerim. Yoksa mevcut tarifeden devamkeee
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1000 lira altında sınırsız tarife olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Hız için alsanız, 100 gb kotayla 5g hızında internetle ne yapacaksınız?
Kampa gidiyorum orada kullanacağım deseniz boyutu büyük ve 220v lazım.
Dağ evine kurmak için alsanız, Vodafone’un çekmeme ihtimali yüksek.
Anca “öldüm bittim, internet yok” demeniz ve cebinizin dolu olması lazım.
Hız ve kota sınırı olmadan Türkiye’de 5g hayal gibi, bu ayrı konu ama en azından 50mbps sınırsız bir paket koysaydınız da alternatif yaratsaydı. Şu haliyle dünya’nın en gereksiz ürünlerinden biri gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben vodafone'da kendi odamda 95 mbit aldım hız testinde(sadece bir sefer değil). Tabi o pazarlanan hızlar hikaye ama reelde fena değildi. Hatta cs2 bile denedim. 50-60 ms ile oynattı.
-
şaka gibi ya sadece gülüyorum bu hükümete de teşekkürler bu hizmetleri 3 tane oparatörün kucagına resmen biraktı alın ben yiyemiyorum bugazıma takılıyor siz benim yerime yiyin diyor :D
-
Starlink bunlardan ucuza gelir. Kan emici operatörlerden mümkün olduğunca en uygun hizmeti alıp yoluma devam ediyorum. İlerde starlink cazip kampanya yaparsa ona geçerim. Yoksa fiber göreceğimiz yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
3 operatörden 2'si devletin zaten. Sonra da ulaştırma bakanı çıkar 5G için "bedeli olur" der. Devlet eliyle tokatlanıyoruz.
-
Dünyanın en saçma tarifeleri sanırım. Sınırsız Vodafone şu an 1290 TL iken kim 1 TB internete 1990 TL verir acaba?
Hem yüksek hız hem de sınırsız tarife diye bir şey yok, Vodafone'da. 100 GB download yaptığında hız 10 mbps'a düşüyor. İsteyen Şikayetvar'da kullanıcı şikayetlerini okuyabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 6 Ocak 2026; 8:5:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sene 2026 hala kotalı modem satıyorlar.
_____________________________ Gamer- -
bunun kullanım amacı kablonun ulaşamadığı yerlerde internetten yararlanmak, fakat kablonun olmadığı köy-kasaba-dağ-bayır'da zaten vodafone çekmiyor. bunu alıp tabure olarak mı kullanacağız
_____________________________ Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber uygarlık nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu! -
vodafone sen bir şey sunma
Yalan yok 300 GB 890 TL paketi bana uygun geldi. Geçen gün 120 gram et dönere 400 TL verdim. Ankara'da 7 km uzaklıktaki yere belediye otobüsüyle gittim 35 TL verdim gidiş dönüş 70 TL cepten gitti. Günlük hayatta 800-900 TL o kadar hızlı bitiyor ki inanılmaz...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Cihazın hızıyla göz boyamak manasız.
Baz istasyonları ortalama ne kadar hız vadediyorlar, gecikmeler ne durumda; bunları konuşalım. Vodafone 4.5G'de 1200mbps hızı geçtim 120mbps gibi bir hızı ben asla göremedim mesela. İstanbul'un göbeğinde 30-40 mbps'yi geçerse vay be diyoruz. Ama telefonum teoride 2500mbps hıza kadar çıkabilecek yetkinliğe sahip :) Şimdi speedtest yaptım 4.5G'de 30'a 15 mbps alıyorum. Güvenip almak isteyen varsa buyursun... |
|
Söz konusu Hans olunca al sana sınırsız paket X Euro, bizim Hasan söz konusu olunca al sana kotalı paket X lira. Fibere dönüşemeyen ben ve benim gibilere ilaç gibi olabilecek bir sistem ama işte. |
Benzer içerikler
- bina yıkım kararı sorgulama
- cihetten gönderi çıkarıldı
- silo 2. sezon ne zaman
- whatsapp mesaj sabitleme
- telegram gizli çekim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt