Şimdi Ara

Vodafone 5G RedBox kullanıma sunuldu: İşte fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone 5G RedBox kullanıma sunuldu: İşte fiyatlar
    Vodafone, mobil ağ üzerinden sabit internet deneyimi sunan RedBox’ı yeniledi. 5G destekleyen 5G RedBox cihazları ve tarifeleri kullanıma sunuldu.

Vodafone 5G RedBox, 5G şebekesi üzerinden bağlantı kurarak fiber hızında ve anında internet hizmeti sunuyor. Halihazırda 4.5G şebekesi üzerinden hizmet veren bu cihazlar, 1 Nisan 2025'ten itibaren 5G şebekesi üzerinden hizmet sunacak. Sabit Kablosuz Erişim (FWA) teknolojisi sayesinde kablo ve kurulum gerektirmeyen ürün, “tak çalıştır” şekilde elektriğin ve mobil şebekenin olduğu her yerde kullanılabiliyor. Adresinizde internet altyapısı olmasa dahi 5G hızında internete bağlanabiliyorsunuz. 5G sayesinde yüksek hız, stabil bağlantı ve güçlü Wi-Fi deneyimi sunuyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, kara listeyi açıkladı: Bu cihazlar artık güncellenmeyecek!

Taşınabilir internet isteyen veya adresinde fiber interneti olmayan müşterilere hitap eden 5G RedBox tarifeleri kotalı bir şekilde sunuluyor. 100 GB, 300 GB, 500 GB ve 1 TB seçenekleri mevcut. Modem dahil 100 GB kotalı seçenek ayda 590 TL, 1 TB kotalı seçenek ise 1.990 TL olarak ücretlendiriliyor.

Vodafone 5G Redbox tarife ücretleri

• 5G Hazır RedBox 100 GB: 590 TL

• 5G Hazır RedBox 300 GB: 890 TL

• 5G Hazır RedBox 500 GB: 1.190 TL

• 5G Hazır RedBox 1 TB: 1.990 TL

Müşterilere abonelik süresince H153-381 modemi veriliyor. Bu cihaz maksimum 3.6 Gbps download ve 500 Mbps upload hızını destekliyor. Ülkemizdeki tüm 5G frekanslarına bağlanabiliyor. 4.5G’de ise maksimum 1.2 Gbps download ve 200 Mbps upload sunuyor. Wi-Fi 6 desteği mevcut. 9 dbi (n77/78) gücünde anten yer alıyor.

RedBox’ta kotasız seçenek henüz mevcut değil. Bu konuda şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca adresinde Vodafone Fiber hizmeti bulunan abonelerin RedBox’a başvuramayacağını da belirtelim. 

Kaynak:https://www.vodafone.com.tr/net/5g-redbox

• Cihazın hızıyla göz boyamak manasız.

Baz istasyonları ortalama ne kadar hız vadediyorlar, gecikmeler ne durumda; bunları konuşalım.

Vodafone 4.5G'de 1200mbps hızı geçtim 120mbps gibi bir hızı ben asla göremedim mesela. İstanbul'un göbeğinde 30-40 mbps'yi geçerse vay be diyoruz. Ama telefonum teoride 2500mbps hıza kadar çıkabilecek yetkinliğe sahip :) Şimdi speedtest yaptım 4.5G'de 30'a 15 mbps alıyorum. Güvenip almak isteyen varsa buyursun...
  • Cihazın hızıyla göz boyamak manasız.

Baz istasyonları ortalama ne kadar hız vadediyorlar, gecikmeler ne durumda; bunları konuşalım.

Vodafone 4.5G'de 1200mbps hızı geçtim 120mbps gibi bir hızı ben asla göremedim mesela. İstanbul'un göbeğinde 30-40 mbps'yi geçerse vay be diyoruz. Ama telefonum teoride 2500mbps hıza kadar çıkabilecek yetkinliğe sahip :) Şimdi speedtest yaptım 4.5G'de 30'a 15 mbps alıyorum. Güvenip almak isteyen varsa buyursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Ocak 2026; 16:02:23 >
  • Söz konusu Hans olunca al sana sınırsız paket X Euro, bizim Hasan söz konusu olunca al sana kotalı paket X lira.

Fibere dönüşemeyen ben ve benim gibilere ilaç gibi olabilecek bir sistem ama işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
  • "her yerde 5G üzerinden fiber hızında internet deneyimi sunuyor"

Yalan

• 3 operatörü de aktif olarak kullanan birisi olduğum için Allah Vodafone kullanana yardım etsin diyorum, çünkü Vodafone TR etmeyecek Vodafone 5G RedBox kullanıma sunuldu: İşte fiyatlar 

5G ihalesinde frekans da almadılar, işleri iyice sarpa saracak. Legacy ve IoT için 2g kapatamayacaklar ama 3g ve 4g frekanslarını 5g için kullanabiliyorlarsa yasal olarak, bunu yapmaktan başka çareleri yok. Bu kadar müşteriye, deli gibi bant genişliği veren firma ne yazık ki bir çok noktada darboğaz yaşayacaktır, yaşıyor da zaten.

Bi kaç ay önce şebeke sakin olan bir karadeniz kasabasında ki test sonuçlarım;

Türkcell 450mbps/50mps/43ms

Türk Telekom 212mbps/36mbps/48ms

Vodafone 50mbps/20mbps/40ms

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

¯\_(ツ)_/¯
  • Vodafone eğer sınırsız 100 mbps interneti 600-700 TL verecekse bu cihazlar işe yarayacak. Eğer vermezse emin olun çok zor durumda ve zengin olanlar bu cihazları alır. 2 bin TL yi vermek mantıklı değil.

Ayrıca telefonda sınırsız paketi 1200 TL civarına veriyor diye biliyorum. (vodafone yanımda uygulamasında görmüştüm)

Şahsen ne zaman sınırsız interneti 600 civarına yaptılar o zaman geçerim. Yoksa mevcut tarifeden devamkeee

Daha Fazla Göster
  • 1000 lira altında sınırsız tarife olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kampa gidiyorum orada kullanacağım deseniz boyutu büyük ve 220v lazım.

Dağ evine kurmak için alsanız, Vodafone’un çekmeme ihtimali yüksek.

Anca “öldüm bittim, internet yok” demeniz ve cebinizin dolu olması lazım.

Hız ve kota sınırı olmadan Türkiye’de 5g hayal gibi, bu ayrı konu ama en azından 50mbps sınırsız bir paket koysaydınız da alternatif yaratsaydı. Şu haliyle dünya’nın en gereksiz ürünlerinden biri gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şaka gibi ya sadece gülüyorum bu hükümete de teşekkürler bu hizmetleri 3 tane oparatörün kucagına resmen biraktı alın ben yiyemiyorum bugazıma takılıyor siz benim yerime yiyin diyor :D

• Starlink bunlardan ucuza gelir. Kan emici operatörlerden mümkün olduğunca en uygun hizmeti alıp yoluma devam ediyorum. İlerde starlink cazip kampanya yaparsa ona geçerim. Yoksa fiber göreceğimiz yok.

• Dünyanın en saçma tarifeleri sanırım. Sınırsız Vodafone şu an 1290 TL iken kim 1 TB internete 1990 TL verir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 6 Ocak 2026; 8:5:2 >
  • sene 2026 hala kotalı modem satıyorlar. Vodafone 5G RedBox kullanıma sunuldu: İşte fiyatlar 

• bunun kullanım amacı kablonun ulaşamadığı yerlerde internetten yararlanmak, fakat kablonun olmadığı köy-kasaba-dağ-bayır'da zaten vodafone çekmiyor. bunu alıp tabure olarak mı kullanacağız Vodafone 5G RedBox kullanıma sunuldu: İşte fiyatlar 

• Yalan yok 300 GB 890 TL paketi bana uygun geldi. Geçen gün 120 gram et dönere 400 TL verdim. Ankara'da 7 km uzaklıktaki yere belediye otobüsüyle gittim 35 TL verdim gidiş dönüş 70 TL cepten gitti. Günlük hayatta 800-900 TL o kadar hızlı bitiyor ki inanılmaz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.