Şimdi Ara

.VOB UZANTILI VİDEO İÇİN KESME-BİRLEŞTİRME PROGRAMI TAVSİYE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar .vob uzantılı bir video var elimde. onun belli birkaç kısımlarını kesip o kesilen kısımları bireştireceğim.

bunun için önerebileceğiniz program var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 20 Şubat 2011; 13:04:36 >

bizim forumdaki aktif zamanlarımızda bi soru sorulunca en fazla 5 dakika içersinde sonuca bağlanırdı olay...
  • bende arıyorum 2 gundur daraldım artık dönüştürme proğramları var hemde cok ama malesef görüntüyü okadar dağıtıyor ki .. düğün videomdaki insanların yüzünü secemiyorum o derece. adam gibi bir proğram yok varsada ben bilmiyorum. bnm asıl amacım vob uzantlı vıdeolarımı faceye aktarmak fakat cok uzun kesip atmak istiyorum ama video maker vob uzantılı vıdeoları acmıyor ses vaar goruntu yok . bu yuzden basaramadım . bnm suanda aradığım vob uzantılı vıdeoları kesen bır program ? onerınız var mıdır acaba ?

video to video programını öneririm. araçlar/commercial remover kısmından videoyu açıp(sürükle bırak) kestikten sonra(kodlama yapmadan sadece altta "intra (keyframe)" olarak belirtilen framelerden kesebilirsiniz)"keep segment ve ok diyip kaydederken "direct stream copy" olarak seçmeniz yeterli.

not: vob dosyası için hata verirse, commercial remover'in üst menüsündeki input, output ve help kısımlarından ffmpeg'i seçip deneyin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.