Şimdi Ara

VMware ile ilgili yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben vmvare de 10 pc lik bir ağ kurmak ve bunu bir servera bağlamak istiyorum bu vmware hakkında yapılması gereken ayarlar hususunda yardıma ihtiyacım var bilen yada kaynak olarak kullanabileceğim bir site var mı lütfen yardım bu arada google demeyin lütfen ilginize tesekkürler!






  • quote:

    Orjinalden alıntı: [zEro]
    arkadaşlar ben vmvare de 10 pc lik bir ağ kurmak ve bunu bir servera bağlamak istiyorum bu vmware hakkında yapılması gereken ayarlar hususunda yardıma ihtiyacım var bilen yada kaynak olarak kullanabileceğim bir site var mı lütfen yardım bu arada google demeyin lütfen ilginize tesekkürler!



    Network programı yazarken bende faydalanıyorum bu program gerçekten çok süper bi program yalnız bütün sistemleri (3. Sanal makineden sonra) birden açınca biraz kastırıyor makineyi :) Kullanımı çok basit bilgiğiniz sanki yeni bir bilgisayara yükleme yapar gibi kurun Typicial seçeneği ile




  • evet network için çok iyi olacak ama tools ve ip configuration kısmında sorun yaşıyorum ayarlarda içinde iki işletim sistemi var ama ip ve tools konusunda hatalar veriyor biraz daha bilgi verirsen iyi olur dostum saol.


  • quote:

    Orjinalden alıntı: [zEro]
    evet network için çok iyi olacak ama tools ve ip configuration kısmında sorun yaşıyorum ayarlarda içinde iki işletim sistemi var ama ip ve tools konusunda hatalar veriyor biraz daha bilgi verirsen iyi olur dostum saol.



    Sorduğunuz şeyi aslında tam anlayamadım kurduktan sonra işletim sis. içerisindemi IP sorunu yaşıyorsunuz ? Yani sanal Makinede...
  • evet yani sanalda kurulan makinalar varya onların birbirne bağlanması hususu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: [zEro]

    evet yani sanalda kurulan makinalar varya onların birbirne bağlanması hususu.


    Network Ayarlarınız defaultta kalsa daha iyi bence briged network olarak kullanmanızı tavsiye ederim diğer türlü sorun çıkabiliyor.Birde 2000 altı sistemlerde sorun yaşadım ben Client olark XP kurmanızı tavsiye ederim Sorunun içeriğini dahada açarsanız öneride bulunabilirim belki...
  • networkle ilgili kısmı detaylı olarak yarın atarım diğer sorun da suydu you do not have vmware tools hatası var bu nedir ki?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: [zEro]
    networkle ilgili kısmı detaylı olarak yarın atarım diğer sorun da suydu you do not have vmware tools hatası var bu nedir ki?




    Walla hocam siz söyliyince baktım bende ki sürüm

    5.0.0 built-13124 ve hiç bir sorun yaşamıyorum. Sürüm yükseltmeyi deneyebilirsiniz.Kullandığınız transfer yöntemini de eklerseniz(Interbase-SQLSERVER) zaman el verdiğince yardımcı olmaya çalışırım...

    Saygılar Kolay gelsin...
  • saol dostum yarın detaylı bilgi veririm ilgine tesekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.