Şimdi Ara

vlog kamerası önerisi, nx mini ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    bir arkadaşla beraber vlog kanalı açmayı planlıyoruz, şimdi ben de sony a6000 var lakin bu makinenin ekranı şelfie çekecek gibi yüze bakacak şekilde dönmüyor.sabit çekimleri a6000 ile yaparız sorun değil de yürürken kendimizi çekerken işe yaramıyor. o yüzden arkadaşıma şöyle ekranı 180 derece açılabilen ucuz bir şeyler arıyoruz. çoğu youtuber canon g7 falan kullanıyor,ama pahalı hem vloglarını takip ettiğim kişilerden edindiğim gözleme göre canon g7 loş ışıkta odaklama sorunu yaşıyor.

    benim gözüme kestirdiğim makine samsung nx mini pili iyi 2320 mah bataryası varmış,şarjı erken bitme sorunu olmaz diye düşünüyorum. benim samsung nx mini hakkında merak eetiğim iki şey var video da otomatik sürekli AF yapabiliyor mu,yapıyorsa bu konuda ne kadar başarılı,yani düşük ışıklı ortamlarda video da odaklama sorunu yaşar mı? ikinci soru ise bu makineye harici yaka mikrofonu falan bağlanabiir mi? internette flaş yerine falan takılan mikrofonlar gördüm de flaş yerine mikrofon takınca makinenin ekranını kapatır göremeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcudur_abbas -- 5 Şubat 2016; 17:03:08 >







  • sony rx100m4 alın... tuzlu gelirse son çıkan telefonların ön kamerasını kullanın bluetooth mikrofon filan halledersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.