Şimdi Ara

Vladimir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vladimir almayı düşünen arkadaşlarım var da neden düşünüyorlar öyle damage oranı çok yüksek değil ki ? Yani vladimir ne işe yarıyor daha kaslımış vlad görmedim.vurduğu canımı indiremiyor .

edit: sakin oyunların adamıdır vlad. farmına bakar top ı domine eder. lane vermez. Late game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E3DD8841 -- 9 Temmuz 2012; 20:12:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

yani late game de iş görüyor mu ? böyle q'su akıllara zarar bir damage veriyor mu ?

7 olduktan sonra karşında dağ olsa duramaz.Baktın adam kastırmıyor git bir lane'a ganga double kill!

yani ultisi fazla mı vuruyor ? bu mu yani

hayır.

LeBlanc sorunsalı
    11 yıl önce açıldı
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay ne 7 level olmada ?
  • Ultisinin amacı fazla damage değil, attığın kişiye %12 fazla damage vuruyorsun az değil. Bide tanky çıkarsan w skilin saniyede 600 vurur spellvampın varsa %20 skillden %12 heallenirsin.Ayrıca e skillin her stackde %25 fazla vuruyor 4 defa stacklersen yaklaşık 2 katı vuruyor 300-400 ap çık 800 vuruyor. 3 sn cd si var zaten. Pasifide ayrı bişey .500 ap çıkınca 700 can veriyor fazladan.
  • Damage'ini mid gamede verir verebilirse. Early game i çok zor bir herodur. Q'sunu harras için kullanırsan farm kaçırırsın, farm için kullanırsan 7-8 sn cd beklerken karşıdaki adam gap closerıyla üstüne yapışıp canını yakabilir. "W skilli ne güne duruyor" demeyin %20 health gibi hayvani bir cost miktarı var. Diğer skilleri düşük levelda çok dikkatli kullanılması gereken skiller o yüzden early farm çok zordur Vladimir'de. Ama 12-13 levelda iki kere E kullanarak Wave temizleyebilen bir farm canavarına dönüşür. Ben lane'imde farm için kendimi zorlamıyorum çoğu zaman tower hug yapıyorum, 2-3 wave geriden takip ediyorum oynadığım kişiyi(kasten değil tabi ama Q'yu rakibe saklayıp E spam yapmayınca öyle oluyor), late'de zaten otomatik olarak öne geçiyorum. Jungler sayesinde kill aldıktan sonra (tower hug yaptığım için genelde kolay oluyor), lane imi pushlayıp güzel bir iki item alıp hareketli olan bir lane e gider, takıma kill kazandırmaya sonra da dragon yaptırmaya çalışırım. Gayet güçlü, zevkli ve en önemlisi karizmatik bir şampiyon.

Not: Ben bunları top lane üzerine yazdım ama Mid lane'de de kullanılabilir bir arkadaştır kendisi. W'si ile mageleri çok rahat dodgeladığı gibi wraithlerden ekstra farm yapabilir hextech revolver'dan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 9 Temmuz 2012; 20:17:25 >

• quote:

yani ultisi fazla mı vuruyor ? bu mu yani

Bir champın işe yarar olması için yüksek damageler vurmalı diye bir olay yok herkes ad carry seçerdi o zamanVladın olayı şudur;Lane'i kolayca yener gank yese bile kurtulur team fightta focus yese bile ölmez w skilli sayesinde aoe ultisi ile de takımda oldukça iyi işler başarır.Bu yüzden high elo oyunlarda daha çok seçilir.
  • Tek başına pentamı yapmayı bekliyosun ultisi belli bir oranda daha fazla hasar aldırıyor vede sonunda belli miktarda hasar vuruyor q ile sürekli rakibi rahatsız edebilirsin ve spell vamp ile sağlam bir heal çekebilirsin, e'yi spamlersen sağlam damage vurursun, w'yi açınca kulelerin dahil vuramadığını ve %15 canı + belli bir miktarda damage vurup belli miktarını heal olarak çektiğinide söyliyim

daha uzun uzun yazardım bendede vlad var ilk birkaç oyunumdan sonra geri vermeyi düşündüm, ama artık keyifle oynuyorum lanesinide rahat domine ediyor sen al veigarı at combonu öl iki üç kill alırsın kasınca last tutturarak falan tam senlik op op op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 9 Temmuz 2012; 20:19:52 >

• -Sustain
    -Teamfight'ın kaderini değiştiren bir ulti
    -Ungankable yapan pool skilli
    -Tanky ap carry yapan pasif
    -Ayrıca dmg yok diyorsunda late gamede stacklenmiş bir vlad e si inanılmaz dmg yapıyor hemde alana.
    -Mana sıkıntısı yok özellikle hextech revolver aldıktan sonra sürekli skill spamlayabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • Q skilinin 4 sn cd var. Spell wamp ile birlikte 150 can çekiyor mid gamede yaklaşık. Sürekli can çektiğini düşün ve hiç manan bitmiyor.

Haa pasifini unutmayalım. HP itemı olarak sadece Rylai çıkmama rağmen 4k hp oluyor late gamede.
  • Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış. Yine de bu özelliklere bakıp hemen alınacak bir champ değildir Vlad, kullanması farklı bir champtır, alışması gerçekten zordur. İlk birkaç oyununda kötü sonuçlar elde edebilirsin. Ve sana bir tavsiye ilk tamamlayacağın item'ın Rabadon olsun, botdan(Ionian-Sorcerers) önce veya sonra fark etmez. Ne kadar AP, o kadar damage ve can. Ve Warmog Vlad tavsiye etmem, pek iş yapmadığını düşünüyorum, belki de ben beceremedim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.