Şimdi Ara

Vizyon nedir, ne değildir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -Vizyon, Mehmet Topal'ı, Slimani'yi, Neustader'i, Volkan'ı odana çağırıp sözleşmelerini gözleri önünde yırtmaktır..Vizyon işine yarayan Fernandao'yu yaşlı diye yollayıp daha yaşlı Adebayor'la ilgilenmek değildir, Brezilya milli takımının oyuncusu Guiliano'yu satıp, Cezayir milli takımına bile çağırılmayan yetenek yoksunu Benzia'yı almak da değildir..Vizyon, gol makinesi olmasına rağmen Burak Yılmaz'ı, 10 sene hizmet vermiş kalecinin sözleşmesini feshedip, ligin lideri Başakşehir maçına kadronda 8 genç oyuncuyla korkmadan çıkmaktır..Ali Koç'un verdiği sözleri, başkanlığa gelirken ekonomik çaresizlikten dolayı, transfer tahtası kapalı, hiçbir söz veremeyen, gerek kişisel, gerek aile serveti Koç ailesinin milyonda 1'i olan Trabzon başkanı Ahmet Ağaoğlu hayata geçiriyor..Vizyon aldığın genç kaleci Berke'yi, Ayew'den daha yetenekli, bu hafta 1 gol 1 asist yapan Barış Alıcı'yı Malatyaspor'a kiralamak değil, ilk 11'e koyarken, 8-10 tane daha Barış alıcıyı scout ekibinle bulup takımına eklemektir..İşte vizyon budur..Vizyon İngiltere'den başka bir ülkede bir oyuncu izlememiş komisyoncu Comolli'nin Viktor Moses transferi değildir, onu Chelsea'ye faks çekip, telefon açıp ben de getiririm oturduğum yerden parayla..Bir kadro dışı bıraktığın oyuncuyu tekrar kadroya almak değildir vizyon, vizyon kanser varsa kestirip atıp alternatifini devreye sokmaktır, altyapıdır..Vizyon 6 senelik krediyi 6 ayda bitirmek değil, 10 seneye çıkarmaktır..Vizyon, insanları hayal kırıklığına uğratıp, yalan söylenmiş hissini yaşatmamaktır..Yapamıyorsan ümit de verme, zaten devlet ekonomik anlamda tüm klüpleri kurtaracak..Yapamıyorsan bırak git kardeşim, Saadettin Saran var, Hakan Bilal Kutlualp var, bir Ahmet Ağaoğlu yaratırız kendimize..Şu dk.dan sonra da transferi bir plan, bir vizyon gereği değil, taraftardan istifa sesleri duymaktan korktuğun için yapacaksın, Ersun Yanal'ı getirdiğindeki gibi..Hadi hayırlı traşlar büyük başgaaaannnn!!



  • Değişim ali koç'a göre eski çöpleri takımda tutup yeni çöpleri takıma almaktır. Baktı her sene ilk 3 oynuyoruz. Biraz değişim yapıp son 3'e oynamaya karar verdi. Aslında sözünü tutmuş oldu. Büyük başgan.
  • Özet. Vizyon oyuncuların sözleşmelerini kahvehane ortamı gibi gözleri önünde yırtıp şekil yapmakmış. Vizyon maçlara 8 genç oyuncuyla çıkmakmış. Çare Barış Alıcı gibi 8-10 kişiyle oynamakmış. + Arkadaşın Chelsea'ye faks çekip, telefon açıp oyuncu getirme gibi meziyetleri varmış.

    Allah'tan hiçbir zaman yönetimde olamayacaksın da fikirlerin sadece sana kalacak
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    +1. Beyefendi filmlerdeki gibi sözleşmeyi yırtınca sözleşme geçersiz oluyor zannediyor. Adamdan kan alırlar kan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortescue

    Özet. Vizyon oyuncuların sözleşmelerini kahvehane ortamı gibi gözleri önünde yırtıp şekil yapmakmış. Vizyon maçlara 8 genç oyuncuyla çıkmakmış. Çare Barış Alıcı gibi 8-10 kişiyle oynamakmış. + Arkadaşın Chelsea'ye faks çekip, telefon açıp oyuncu getirme gibi meziyetleri varmış.

    Allah'tan hiçbir zaman yönetimde olamayacaksın da fikirlerin sadece sana kalacak
    Evet, alacaksın karşına, kangreni kesip atacaksın..Kangreni kadro dışı bırakacak kadar cesaretliysen bir daha kadroya almayacak kadar da hamlenin arkasında duracaksın, arkasında duramadığın kararlardan sonra karizman zedeleniyor..Evet ben futbolcu transferini yapabilirim, bak bakalım akıllı bıdık vereceğim rakamlara, rakamlarla konuşalım da Allah'tan başkanlığı için can attığımız Ali Koç'un son 6 ayı nasıl geçmiş görelim..Ayrıca benim özetimi çıkaracağına, senin vizyon anlayışın nedir, son 6 aya nasıl yaklaşıyorsun bunu dinleyelim..Şu tablonun Aziz Yıldırım yönetim şeklinden ne farkı var yorumunu alalım..Ben 1,5 sene Aziz'den kurtulmak, Ali Koç'un gelmesini beklemek için uykuları kaçan insanım..Bu transfer dönemi bitene kadar 6 ay boyunca 1 kelime negatif bir konu açmadım ama artık vakit doldu, iyi niyetli ama acemilik çekiyor diyemiyorum artık, özellikle Comolli'yi son seslenişte patron olarak lanse ettiği için..İyi niyet yok, 25-30 milyon insan, kandırıldık net..

    Slimani 5,7 milyon euro
    Ayew 5 milyon euro
    Jailson 5,5 milyon euro
    Reyes 4,5 milyon euro
    Frey 4,7 milyon euro
    Benzia 4 milyon euro (tahmini)
    Berke 3 milyon euro
    Barış 2 milyon euro
    Harun 3,5 milyon euro
    Ferdi 2 milyon euro

    Cocu 3 milyon euro psv'ye bonservis + (2,5 milyon euro senelik x 3) + 1 milyon bonus = 11,5 milyon euro
    yardımcılar vs 2 milyon euro (tahmini)
    Comolli 2,4 milyon euro senelik x 3 = 7,2 milyon euro

    Genel toplam yaklaşık 60 milyon euro çöpe giden para.

    Satış gelirleri: Josef+Giuliano+Fernandao= 25 milyon euro
  • Çok film izlemişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyon nedir sorusuna cevap verebilecek birisi yok Türkiye’de bana göre. Fakat ne değildir sorusunu Ali Koç cevaplayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vizyon kelimesini ben fb ile bağdaştıramıyorum. bir iki gündür bakıyorum konuya da şimdi mesaj atma durumu oldu. pek fazla da yazan olmadı. fb' nin tek hedefi vardır, o da yarıştığı her kulvarda 1. olmak. o halde vizyon kelimesine ihtiyaç var mı yok mu? bence yok. illa ki vizyon olacaksa bu vizyonu fb kongre üyeleri yaratır, başkan da uygulamaya koyar. benim vizyonum demez dememeli de. fb sonuçta bir kulüp. satın alır vizyonunu uygular ayrı konu. hayalleri gerçekleştirmek için vizyon sahibi olunabilir. ama hayallerde yabancı bir nesne çıkar mesela bu yabancı bir insan olabilir. senin hayallerini baltalar. mesela bu hakem olabilir, var sistemi olabilir. her şey olabilir. ama fb taraftarı unutulursa ki kulup denince akıllata hemen taraftar grupları gelmesi lazım. bu sadece fb için geçerli değil. sen sadece kendi vizyonunu sahiplenip hedefe yürürken taraftarı unutursan, ortada vizyon felan kalmaz. çünkü vizyon zaten fb' nin kendisidir. sen vizyon değil misyon alırsın. herkes gider ben kalırım diyen bir st olduğu müddetçe ben fb' nin bu yönetimle başarılı olacağına inanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.