Şimdi Ara

Viyana tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4-8 Nisan Pazartesi den Cuma ya kadar için Viyana da bulunacağım. Hafta içi 5 ten sonra boş olacağım. Gitmişken bikaç gün de kendim gezeyim diyorum. Sizce nereleri gezmeliyim ve ne kadar kalmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ulmon uygulamasını indirip kurcala derim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Figlmüller'in inanılmaz schnitzellerini mutlaka tadın.

    Museumsquartier de zaman geçirmek ve Viyana'nın yerel halkına katılmak için ideal bir yer, çok da keyifli eminim hava da sizden yana olacaktır bu tarihlerde.

    Bazı fiyatlar ve diğer tavsiyeler için bloguma da bakabilirsiniz:http://sunchasersblog.com/2016/02/18/viyanavienna/

    Viyana bizim çok sevdiğimiz, sıcakkanlı insanları olan ancak Avrupa'nın diğer şehirlerine göre biraz pahalı bulunabilecek şehir, tüm restoran ve konaklamalarınızda erken rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Şimdiden birçok Türk turistle karşılaşmaya da hazır olun. Güzel bir seyahat, keyifli günler dilerim☺

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Viyana 2-3 günde çok rahat gezilecek bir şehir.
    http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/viyana.html adresini incelerseniz nereye gitmeniz ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz diye düşünüyorum. Yine aklınıza takılan noktalarda yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atom-karınca

    4-8 Nisan Pazartesi den Cuma ya kadar iş için Viyana da bulunacağım. Hafta içi 5 ten sonra boş olacağım. Gitmişken bikaç gün de kendim gezeyim diyorum. Sizce nereleri gezmeliyim ve ne kadar kalmalıyım?

    Selamlar, Viyanada gezmeyi düşünüyorsanız şu bloga göz atmanızı öneririm. Arkadaş üç gün süren gezilerini üç bölüm halinde detaylıca anlatmış.

    https://gezipgeldim.wordpress.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarinesquad -- 21 Mart 2016; 21:59:54 >
  • viyanaya gidecek olanlara yilbasi tatili döneminde gitmemelerini tavsiye ederim. cunku gezilecek yerlerin geneli kapali oluyor.
    sonbahar ya da bahar iyi bir dönem. yazin sicaginda sokaklarda ya da muze ortaminda dolasman cok eglenceli olmuyor.


    viyana gezimi video olarak da aktarim dileyen izleyebilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=bIQqvOuTNq4
  • Bir arkadaş FiglMüller'i tavsiye etmiş zaten. Ben de kesinlikle gitmenizi öneririm. Genellikle sıra oluyor, pes etmeyin bekleyin (rezervasyon kabul etmiyor). Merkezde birbirine yakın (aynı sokakta) iki dükkanı var. Herhangi birisine gidebilirsiniz. Şinitzel ile birlikte yanına patates salatası isteyin. Avusturya'da patates salatası et suyu ile pişiriliyor, bu yüzden çok lezzetli.

    İkinci gideceğiniz adres Plachutta. Buraya muhakkak rezervasyon yapın. Plachutta'ya gitmeden Türkiye'ye dönmeyin. Tek kişi gidecekseniz dahi iki kişilik rezervasyon yapın. Email ile rezervasyon kabul ediyorlar. Yiyeceğiniz yemek Tafelspitz. Başka bir şey yemeyin. Çok lezzetli bir et yemeğidir. Yanında Spritz (Sparkling wine) içebilirsiniz. Gazlı beyaz şaraptır, hafif ve lezzetlidir. https://www.plachutta.at WollZeil şubesine gidin, merkezdedir.

    Ziyaret için MAK Müzesini öneririm. Müzenin satış dükkanı var. Oraya da gitseniz olur. İlginç tasarımlar göreceksiniz. Günlük kullandığımız alet edevatların farklı tasarımlarını göreceksiniz. https://www.mak.at/en

    Hafta sonu kalacaksanız Merkezde Graben denen bölge var, orada oturup etrafa bakın. Yine çok eski ve meşhur Cafe Havelka var. 1900 lerin başında 1. dünya savaşı yıllarında gizli örgütlerin cirit attığı bir cafe imiş. Hala aynı yerde hizmet ediyor. Merkezdeki Kartner Strasse hafta sonu (cumartesi günleri) çok (bezdirecek kadar) kalabalık olur, o yüzden erken saatte ya da geç saatte gidin.

    Akşamları Opera binasında dışarıdaki ekrandan yayın yapılıyor. Dışardan izleyebilirsiniz.

    Museumsquartier güzel ama sergi varsa gidilir (Sergi de ilginçse, ilginç değilse vakit kaybı). Gitmeden önce web sitesinden inceleyebilirsiniz.

    Bunun haricinde merkezde ara sokaklarda bol bol yürüyün. Çok küçük bir yer ama çok gezilecek yer var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 27 Aralık 2018; 0:48:7 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.