Şimdi Ara

Vivo yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu iQOO 7'nin görüntüsünü paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vivo yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu iQOO 7'nin görüntüsünü paylaştı



    Akıllı telefon üreticilerinden Vivo'nun önümüzdeki yılın ilk yarısında iQOO 7 adı verilen amiral gemisi akıllı telefonunu satışa sunacağına dair bilgiler mevcuttu. Şirket şimdi ise adı geçen cihazın ilk teaser görüntüsünü paylaşarak merakları bir nebze de olsa giderdi.



    Ayrıca Bkz.iPhone 13 veri aktarım hızını artıran Wi-Fi 6E desteğiyle gelebilir



    Akıllı telefonun arka panelinin sergilendiği görselde, cihazın kırmızı, siyah ve mavi dikey şeritlerle süslendiğini görüyoruz. Bu da iQOO 7'nin BMW M serisinin tasarım esintilerini taşıyan özel bir sürümle geleceğine işaret ediyor diyebiliriz. Zira daha önceki dönemde Vivo, iQOO 5 Pro'nun BMW özel sürümünü piyasaya sürmek için de dev otomotiv şirketi ile bir işbirliği yapmıştı.



    Vivo yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu iQOO 7'nin görüntüsünü paylaştı



    Snapdragon 888 ile gelecek



    iQOO 7'nin arka panelin sol üst köşesinde çift LED flaşlı üçlü kamera yer alıyor ve söylentilere göre ana sensörün çözünürlüğü 50 milyon piksel olacak. Akıllı telefonun düz bir ekranla ve 16MP çözünürlük sunan ön kamera ile geleceği ve ekran çözünürlüğünün FullHD+'dan daha düşük olmayacağı da sızan bilgiler arasında. 



    Cihaz bir Cortex-X1 çekirdeği, üç Cortex-A78 çekirdeği ve dört Cortex-A55 çekirdeğini birleştiren en yeni Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisini temel alacak. Bu yonga seti, Adreno 660 grafik birimi ve Snapdragon X60 5G modemi de barındırıyor. Akıllı telefonun ultra hızlı 120 watt şarj desteği ve Android 11 tabanlı Origin OS / iQOO UI arayüzü ile birlikte geleceği de sızan bilgiler arasında.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/12/19/iqoo-7-officially-confirmed/







  • Yeni amiral gemileri erken gelecek sanırım 2020 sonu veya 2021 başı gibi geliyor..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.