Şimdi Ara

Vivo X90 serisinin küresel lansman tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vivo X90 serisinin küresel lansman tarihi açıklandı
    Son yıllarda akıllı telefonları küresel pazara sunmaya başlayan ve bir hayli beğenilen Vivo, yeni küresel etkinliğini duyurdu. 3 Şubat’ta düzenlenecek lansman, X90 serisini küresel pazara duyuracak.



    Ayrıca Bkz.Amiral gemisi katili OnePlus 11R'nin kilit özellikleri belli oldu



    Vivo X90 serisi neler sunacak?



    Vivo’nun X90 serisi geçtiğimiz yılın kasım ayında Çin’de satışa çıktığı için cihazların tüm detayları biliniyor. Ancak lansman fotoğrafından anlaşıldığı üzere firma, standart modeli es geçecek. Vivo X90 Pro’ya MediaTek Dimensity 9200 işlemci, 6.78 inç FHD+ 120Hz OLED ekran, 4870 mAh batarya eşlik ediyor. Cihazın kamera sistemini ise 50MP 1 inç IMX989, 50MP 2x telefoto sensör ve 12MP geniş açılı sensör oluşturuyor.



    Vivo X90 serisinin küresel lansman tarihi açıklandı
    X90 Pro Plus ise Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisine ve QHD+ bir ekrana sahip. Ayrıca kamera sisteminde 64 MP 3.5x periskop sensör ve 48MP geniş açılı sensör gibi yeniliklere sahip. Umarız firma, X90 Pro ile beraber X90 Pro Plus modelini de küresel pazarda satışa sunar. Cihazların Avrupa, Hindistan ve Orta Doğu’da satışa sunulması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/vivo-x90-series-global-launch-3272749/







  • X90 pro plus Türkiye ye gelse süper olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birçok firma Türkiye'yi zihinlerinden silmiş durumda. Vivo da bunlardan bir tanesi. Bir kaç seneye, Türkiye diye bir ülke olduğunu bile hatırlamayacaklar. Tabi bu durum onlar için değil, bizim için üzücü bir durum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TR'e Tabi ki gelmeyecek boşa beklenti içine girmeyin.. Türk insanına anca dandik giriş seviyesi telefonları layık görüyorlar, onlarda geçen sene çıkanları bu sene getirerek yeni diye bizim millete itelemeye çalışıyorlar..


    Her neyse, son 1 senedir savaştaki rusya ve ukraynaya bile xiaomi vivo honor oppo realme piyasaya çıkan TÜM yeni telefonlarını anında ülke piyasasına yolladılar, bak ekonomi dolar euro demiyorum SAVAŞTAKİ ülkeler diyorum... Özellikle Türkiye ve ortadoğu telefon piyasasına adamlar yollamıyor, bunun markalar tarafında ekonomi bahanesi yok yani bile isteye yollamıyorlar.. Honor magic'leri, oppo find serisini, vivo x serisini v.b.v.b. getirmiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.