|
Vivo X300 Pro’nun neredeyse tüm özellikleri gün yüzüne çıktı
-
-
x200 ün kamerası zaten harikaydı daha ne kadar ileri taşıdılar acaba
-
Apple, Samsung gelde batarya gör. Allahın pintileri.
-
merak etme hocam her kör satıcının bir kör alıcısı vardır... eğer müşteri kaybetseydiler emin ol hem hızlı şarj hemde yüksek batarya kapasitesi ile telefon çıkarmaya başlarlardı...
_____________________________ -
Bu modele geçiş yapmaya karar verdim, beklemedeyim. Ana testleri de muhakkak inceleyeceğim. -
Global sürümü olursa alınır direk. Güzel telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Artık arayüze de çalışsın şu firmalar. Samsung'un yaptığını yapmaları zor olmasa gerek.
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
İşlemcisinin kronik ısınma sorunu yoksa alıyorum.
Üst düzey kamera + Yüksek batarya.
Daha ne isterim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 15 Eylül 2025; 1:17:50 >_____________________________ -
+7.xx TE incelik ,6500mah batarya ile bende geçişi düşünüyorum x300 e , pro da kamera Adası çok büyük, kompakt cihaz düşünüyorum bakalım Vivo x300 ile ( bu arada Çin'de ki originos u globale x300 serisi ile getiriyormus vivo)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 15 Eylül 2025; 15:30:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
merak etme hocam her kör satıcının bir kör alıcısı vardır... eğer müşteri kaybetseydiler emin ol hem hızlı şarj hemde yüksek batarya kapasitesi ile telefon çıkarmaya başlarlardı... |
|
Apple, Samsung gelde batarya gör. Allahın pintileri.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı