Şimdi Ara

Vivo, karma gerçeklik gözlüğünü sonunda gösterdi: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo, karma gerçeklik gözlüğünü sonunda gösterdi: İşte tasarımı
    Vivo, geçen yılın sonunda karma gerçeklik gözlüğünü piyasaya süreceğini açıklamıştı. Vivo Vision, Asya İçin Boao Forumu (BFA) konferasında sergilendi. Tasarım, Apple Vision Pro'nun daha şık bir versiyonu gibi görünüyor ancak gözlüğün ağırlığı ve yapımında kullanılan malzemeler hakkında hiçbir bilgi paylaşılmadı.

Ayrıca Bkz.Apple, Metallica konserini Apple Vision Pro'ya taşıdı

Vivo Vision prototipi bu yıl tanıtılacak

Vivo, karma gerçeklik gözlüğünü sonunda gösterdi: İşte tasarımı

Vivo, prototipi 2025'in ortalarında piyasaya süreceğini söylüyor. Şirket, bunun dışında başlık hakkında bilgi paylaşmadı. Ancak, fotoğrafta Apple Vision Pro gibi kullanım sırasında taşınması gereken ayrı bir bataryaya sahip olduğu görülüyor. Pili gözlüğe bağlayan manyetik konektör de Apple'ınkiyle aynı düğme benzeri tasarıma sahip gibi görünüyor.

Vivo, Vision gözlüğü gerçek zamanlı uzamsal bilgi işleme doğru büyük bir hamle kapsamında konumlandırıyor ve bu hamlenin gelecekteki tüketici robotik uygulamalarında önemli bir rol oynayacağını söylüyor.

Vivo, karma gerçeklik başlığının yanı sıra Çin'de yeni bir robotik laboratuvarı kurduğunu duyurdu. Laboratuvar, şirketin gelecekteki robotların beynini ve gözlerini oluşturmaya katkıda bulunmasını umduğu YZ odaklı görüntüleme ve büyük dil modellerinin öğrenimini geliştirmeye odaklanacak.

Kaynak:https://www.androidcentral.com/gaming/virtual-reality/this-is-vivos-mixed-reality-headset

• Yaşlandım ama bu teknoloji hala da emekleme aşamasında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de aynı durumdayım ama yapay zekalar sayesinde bu teknoloji çok hızlı ilerleyecektir, sadece bir kaç yılı kaldı. Onlar yapmazsa herhangi biri yapay zekayı kullanarak yapacak zaten o yüzden ağırdan alamazlar artık ve her büyük firma artık yapay zekâya odaklanmak zorunda! 5 Yılı bilemedin 10 yılı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    En kısada zamanda kullanımı sunulması dileğiyle diyelim o saman 🙂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.