Şimdi Ara

VIVIBRIGHT F30 - Yeni P/F Canavarı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
10.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    Ucuz yollu arıyorsan çin ürünlerinden tercih edeceksiniz. Blitzwolf vp6 güncel bir cihaz. Bende deneme şansı buldum şu an evimde. Perde bu evde olmadığından duvar kağıdına yansıttım ona rağmen hiç fena değil. Bu ucız yollu cihazların en kötü olayı fan sesi. Vp6 yinw az sesi ama başka modellerin bildiğin uçak kalkıyor. Onun dışında ucuz idare eder. Vp6 ucuz olanlar içersindeki en iyisi sanırım.

    Dostum dün cihazı trentyol dan aldım. Ben yaklaşık 12 senedir pj kullanan adamım eskiden sd lambalılar vardı onları kullandım. Sonra led pj ler çıktı hep lg kullandım (giriş seviyeleri) Şu anda kullandığım da lg pa1000 modeli. Şimdi bu cihaz kağıt üstünde benim pj den üstün duruyor. Biraz araştırma yaptım genelde beğenilmiş f/p ürünü diyebiliriz herhalde. Buna elbette ben kullanınca daha iyi değerlendirme yaparım. Lg de full ayarda bile fan sesi çok düşüktür. Bunda biraz fazla olacak anladığım kadarıyla bakalım rahatsız edecek durumda mı bunu da yaşayıp göreceğim... Bende de perde yok duvarda izliyorum. Amacım daha parlak daha net daha canlı görüntü elde etmek... Smart özelliği benim için hiç önemli değil xiaomi box var zaten herşeye yetiyor... Ben direk mercek gerçek çözünürlüğü,kontrast oranı ve ansi lümen değerine baktım kağıt üstünde iyi gibi duruyor.


    Şimdi benim için en önemli unsurlara gelecek olursak;


    1: Cihazın gerçek çözünürlük değeri fhd değil mi?

    2: Tavana asılabiliyor mu?

    3: Cihazın türü led mi yoksa melez başka bir versiyon mu?


    Teşekkürler.





  • yuxeses kullanıcısına yanıt

    Hiç lafı eveleyip gevelemiyim. Bu işin ustası falan değilim. Benden çok daha fazla bilgi sahibi olanlar var.

    Benim görüşüm fazla para vermeyim şdare etsin kafasındaysan alınır. Uuzn kullanımda sorunlar olma olasılığı yüksek. Sararma, tozlanma vs gibi.

    En güzeli bildiğimiz epson optama falan gibi markaların cihazlarını almak. Biliyorum pahallı ama bu cihazlardan daha iyi olduğu kesin.

    Hiç kullanılmaz demiyor. Tabiki kullanılır. Benim elimden de geçti. En büyük sorun fan sesi. Kafa ütülüyor.

    Canlılık kontrast keskinlik markalı cihazkardaki gibi olmaz.

    Bir çoğuda yazdıkları hz çözünürlük lümen değerlerini yansıtmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt

    Haydaa tamam dediklerinize bende katılıyorum da cihaz özelinde konuşmak lazım diye düşünüyorum. Neyse daha bilgili arkadaşlardan cevap gelir belki... Yurtdışından almama sebebim de zaten oydu baktım sorun yaşıyorum veya hiç memnun kalmadım iade ederim olur biter. Neyse cihaz özelinde kullanan arkadaşlardan cevap bekliyor olacağım. Cihaz kargoya verilmiş bir aksilik olmazsa bu gün yarın elimde olur inceleme de yaparım buraya.

  • yuxeses kullanıcısına yanıt

    Bende bekliyorum. Ben otorite değilim ama bir çok üründe çinden gelenlerde olan sorunlar bunlar. Şu da var. Her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Siz inceleyin bakın belki memnun kalırsnız. Tavsiye edersiniz bizde alırız. Peşin hükümlü veya önyargılı değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı unuttum. İlk sayfada paylaşılan youtube incelemesini yapan arkadaşla arada yazışıyoruz. Bir hafta önce konuştuğumda ona incelediğin bu ucuz projeksiyon cihazları arasında en iyisi hangisi diye sordum. O da bana Vp6 dedi. Bu da küçük bir bilgi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt

    Öyle tabi bende bu sefer ön yargılı davranmayıp aldım. Her çin malı dandik olacak diye bir kaide yoktur. Ayrıca her cihaz kusursuz da değildir. Haaa Lg nin pj leri en düşükten en yükseğine hepsi taş gibidir ben giriş seviye olanları kullandım hep hiç bir sorun da yaşamdım sapsağlam cihazlardır. Bakalım bir gelsin de inceleme yapalım. Sorularıma cevap bekliyorum tabi ki bu arada :)

  • Cihazı aldım. Görüntüsü baya iyi köşelerde biraz fululaşma var ama çok kötü derecede değil. Fan sesi biraz fazla ama aşırı değil. Düşük olsaydı daha iyi olurdu tabi. Cihazı tavana astım onda sorun yok ancak. Dikkatimi çeken bazı şeyler var. Normalde cihazı incelediğim de önünde ismi yazıyor full HD falan yazıyordu ancak bunda bir şey yazmıyor ama kasa aynı. Sonra ne smart özelliği var nede android. Ama kutusunda yazıyor. Cihazın kutusunda ve kullanım kılavuzunda marka olarak projektör yazıyor o kadar. Umarım hemen bozulmaz :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Cihazı aldım. Görüntüsü baya iyi köşelerde biraz fululaşma var ama çok kötü derecede değil. Fan sesi biraz fazla ama aşırı değil. Düşük olsaydı daha iyi olurdu tabi. Cihazı tavana astım onda sorun yok ancak. Dikkatimi çeken bazı şeyler var. Normalde cihazı incelediğim de önünde ismi yazıyor full HD falan yazıyordu ancak bunda bir şey yazmıyor ama kasa aynı. Sonra ne smart özelliği var nede android. Ama kutusunda yazıyor. Cihazın kutusunda ve kullanım kılavuzunda marka olarak projektör yazıyor o kadar. Umarım hemen bozulmaz :(

    satıcıyı kendi cihazı üreten firmadan almakta fayda var.

    çin sonuçta taklitin bile taklidini yapıyor adamlar.

    isterseniz satıyı bir araştırın olmadı sorun.

    cihazı biraz daha inceleyin bakın burada ki arkadaşlara da faydası dokunur belki.

    hayırlı olsun.güzel günlerde kullanın.





  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile iletişime geçtim. Memnun kalmadıysan iade edebilirsin alırım sorun yok dedi. Ben şimdi görüntü kalitesini biraz daha iyi olsun diye bunu aldım onu fazlasıyla karşılığını verdi. Geri kalan kısımları pek önemli değil. Uzun süre dayanır ise benim için ok dir. Tek tedirgin olduğum nokta o. Böyle olunca ne oluyor onu bilmiyorum. Trendyol dan onun için aldım bakalım... Olumsuz düşünmeyim :)
  • Merhaba arkadaşlar,

    daha portatif bir cihaza geçeceğim için, bu makinenin androidli versiyonu, Vivibright F30UP var bende onu satacağım.

    İlan linkini ve banggood linkini ekliyorum ilgilenen olursa. Ben oradan almıştım.


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-vivibright-f30up-1080p-native-903654352/detay/


    https://www.banggood.com/Vivibright-F30UP-Android-Version-6_01-Full-HD-1920+1080-4200-Lumens-2G-16G-Home-Entertainment-Commercial-Projector-Home-Theater-p-1529026.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN


    1862TL fiyat 120TL kargosu var.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.