Bildirim
Vites Topuzu Olmayan Araçlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sanirsam ortada bir tus gibi birsey var zaten hepsi otomatik vites gerekli tarafa ceviriyorsun d veya r diye
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Mercedesi bilmemde bazı arabalarda , arabayı çalıştırınca vites yerine yakın bir kısımdan düğme gibi bişey çıkıyo çeviriyosun onu sağ sola. _____________________________ -
Mercedes'te de Cadillac gibi koldan vites var ama daha zarifi
Yeni Range Rover, Jaguarlarda da radyoların ses açma kapama düğmesi gibi yuvarlak. Araç çalışırken çıkıyor._____________________________ -
jaguar xf
land rover evog
aston martin vantage sportshift
mercedes ml r s sersi gibi modellerde vites topuzu yok_____________________________ Opel Vectra 1.9 CDTİDesign sütçü Edition
150 ps 320 nm 6 ileri Active Select -
cevaplara teşekkürler...o ortadaki tuşu anladım yeni arabalarda...ama 2003 s class ta fln o tuş yok...ayrıca mercedes pek koldan vites üretmez gibime geliyor.... _____________________________ -
direksiyonun sağ taraftaki kol vitestir _____________________________ Seviyeli bir forumda ciddi konular konuşulur.
Ergenlerin cirit attığı bir forumda benim seviyem ancak bu kadar olur...
Her mesajımı ciddiye almayın... -
quote:
Orijinalden alıntı: Brkfba7171
cevaplara teşekkürler...o ortadaki tuşu anladım yeni arabalarda...ama 2003 s class ta fln o tuş yok...ayrıca mercedes pek koldan vites üretmez gibime geliyor....
Neden üretmesin ? Yeni A,B.S,R,CLS,GL,E'de koldan vites var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
hayır mesela cadillac hep koldan vites üretiyor ama mercedesin daha önce öyle pek üretmeyip şimdi üretmesi ilgimi çekti.... _____________________________ -

_____________________________ -
Çamaşır makinesinde program seçer gibi. Teknolojiyi çok severim. Bu da akıllıca ve hoş olmuş. Ama sanki vites kolu olmayınca bir garip olur ya. Ne bilim karar veremedim şimdi. En azından BMW gibi göstermelikte olsa koysalarmış iyiymiş. _____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
quote:
Orijinalden alıntı: RB26DETT

Kullandım birkaç kere.Vites topu yukarı çıktığında insan ister istemez gülüyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Bu teknoloji bize neleri unutturacak daha çok merak ediyorum...
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Çamaşır makinesinde program seçer gibi. Teknolojiyi çok severim. Bu da akıllıca ve hoş olmuş. Ama sanki vites kolu olmayınca bir garip olur ya. Ne bilim karar veremedim şimdi. En azından BMW gibi göstermelikte olsa koysalarmış iyiymiş.
+1 BMW'nin joystick çok güzel duruyor._____________________________ -
Millet nelere imza atıyor biz daha yerli otomobilimizi yapamadık. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RB26DETT

Range Rover
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler