Şimdi Ara

visual c++ redistributable (hangisini yüklemeliyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format attım.. hepsini mi ? son sürümünü mü ? yada hangi sürümünü yüklemeliyim ?

• bazı yazılımlar c++2005,bazıları 2008,bazıları 2010 ve hatta 2012 isteyen bile var. zaten çok büyük boyutlu değiller. sen 2010a kadar hepsini yükle. hem x86 hem de x64 olanını.Bne formattan sonra hepsini yüklüyorum.Özellikle oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadan kurulum yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

bazı yazılımlar c++2005,bazıları 2008,bazıları 2010 ve hatta 2012 isteyen bile var. zaten çok büyük boyutlu değiller. sen 2010a kadar hepsini yükle. hem x86 hem de x64 olanını.Bne formattan sonra hepsini yüklüyorum.Özellikle oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadan kurulum yapıyorum.

2010dan sonrakilere gerek yokmu ? Birde Net framework hangisi yüklenmeli ?
  • netframeworkle tanışmam ashampoo burning studio 14 sayesinde oldu. o program 4.5 sürümü ile çalışabiliyor.ben de sadece onu kuruyorum. eski sürümlere hiç ihtiyacım olmadı.sen son sürümü yükle yeter şimdilik.

microsoft download center
    .NET Framework 4.5
    http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=30653

• 2010 ve üstüne şöyle gerek var;bazı oyunları kurarken sıkıntı çıkıyorsa ya da kurduktan sonra enteresan hatalar veriyorsa o zaman onları kurar ve denersin. yani ihtiyacın olmayan şeyleri yüklemene gerek yok. ben şahsen ihtiyacım olmadıkça 1mblık yazılımı dahi yüklemiyorum. zaten pc salavatla ayakta duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

bazı yazılımlar c++2005,bazıları 2008,bazıları 2010 ve hatta 2012 isteyen bile var. zaten çok büyük boyutlu değiller. sen 2010a kadar hepsini yükle. hem x86 hem de x64 olanını.Bne formattan sonra hepsini yüklüyorum.Özellikle oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadan kurulum yapıyorum.

Hepsini yüklemeye gerek yok. Boşuna bilgisayarda yer kaplamasın. Bir oyunun Visual C++ Redist'e ihtiyacı varsa, zaten onu oyunla beraber verirler. Ya oyunun kurulmasından sonra yüklenir veya siz kendiniz verilen programdan yüklersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.