Şimdi Ara

Visual Basic ile sorun(Visual C++,C# kullananlar da bu sorunu çözebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir proje yaptım debugladım build yaptım publish yaptım setup dosyasını başka bir bilgisayara attım ancak yüklenmedi.Direk debug dosyasını attım.Bu seferde uzunca bir error kodu çıktı.Yani ne yaparsam yapayım benim bilgisayarım dışında bir bilgisayarda çalışmadı.

not:projemde .NET Framework 4 kullandım ve diğer bilgisayarlarda da yüklü.

Ekran görüntüsü:

sizce sorun ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstLevel -- 7 Eylül 2012; 10:20:40 >

• Ekran görüntüsü:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

release at dene bide.

Yok ,yine olmadı
    Daha Fazla Göster
  • Microsoft.Visualbasic.Powerpack.Vs dll ini kullanmışsınız ama büyük ihtimal setup yaparken dll i almadınız dll gerektiği için program çalışmıyor solution explorer da References kısmını genişletip dll i bulun seçin ve ayarlar kısmına gelin (f4'e basın) Copy Local-False olarak gözüküyordur büyük ihtimal onu True yapıp tekrar build edin ve setup oluşturup deneyin
  • herhangi bir dosya gösterdiğin yerde bulunmuyor yani bu filecopy yapıyosan kaynak dosya bulunmuyor olabilir veya dll çektiyse dllyi projene koymamış olabilirsin ordaki sistem belirtilen yolu bulamıyor hatasından anlaşılıyor bir kontrol et derim

Orijinalden alıntı: ripbaby

Microsoft.Visualbasic.Powerpack.Vs dll ini kullanmışsınız ama büyük ihtimal setup yaparken dll i almadınız dll gerektiği için program çalışmıyor solution explorer da References kısmını genişletip dll i bulun seçin ve ayarlar kısmına gelin (f4'e basın) Copy Local-False olarak gözüküyordur büyük ihtimal onu True yapıp tekrar build edin ve setup oluşturup deneyin

Teşekkürler dediğiniz şekilde yaptım ve çalıştı.

Orijinalden alıntı: FirstLevel

quote:

Orijinalden alıntı: ripbaby

Microsoft.Visualbasic.Powerpack.Vs dll ini kullanmışsınız ama büyük ihtimal setup yaparken dll i almadınız dll gerektiği için program çalışmıyor solution explorer da References kısmını genişletip dll i bulun seçin ve ayarlar kısmına gelin (f4'e basın) Copy Local-False olarak gözüküyordur büyük ihtimal onu True yapıp tekrar build edin ve setup oluşturup deneyin

Teşekkürler dediğiniz şekilde yaptım ve çalıştı.

Kolay gelsin :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.