Şimdi Ara

vista'da tek parça 2 gb üzeri veri kopyalamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar, wd 160 gb taşınabilir hdd'ye xp'deki downloadz klasörünü yedek almak amaçlı olarak sorunsuz kopyalamıştım.
    ardından vista'yı kurup geri kopyalama yapmak istediğimde (tahminimce) 2 gb ve üzeri tek parça olan dosyalar kopyalanamıyor. G/Ç hatası veriyor.

    total commander midir bir program tavsiye etmişlerdi ama, vista'da çalıştığı hakkında bilgim yok. bu konuyu nasıl çözebilirim?

    ayrıca, vista dosyayı kopyalarken bilgi veriyor, orda aktarım hızı olarak 25 mb/sn olarak görünüyor. normalde en az 50-55 mb/sn olması gerekmez mi? 480 Mb=60MB yapmaz mı?

    tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum.

    teşekkür ederim







  • pardon arkadaşlar.
    sorun vista ile ilgili değilmiş. WD 160 gb ile ilgiliymiş

    sağolsun wd dosyalarımı geri yüklememe izin vermiyor. ne halt olduysa artık G/Ç hatası veriyor, bazı dosyalarda kopyalarken neredeyse bilgisayar donup kalıyor...

    sırf bu yüzden 2 gündür format üstüne format yaşıyorum (ne güzel vista kurmuştum, vistanın hatası zannedip XP'ye geri döndüm, alakası yokmuş)

    aldığım WD emanetti. iyiki parayla falan almamışım 2,5" mi? kalsın abi... 3.5"'ten şaşmamak lazım. kıldı tüydü başa bela resmen.

    adam 160 gb hard disk yapmış, kullanılsın diye, biz kullanamıyoruz, muzdarip-mağdur oluyoruz. allahtan önemli dosyalarım DVD'de idi de dünyam başıma yıkılmadı, ya DVD olmasaydı... neyse sadece emeklerim boşa gitti...

    bu tecrübeden sonra, WD> 2,5">

    saygılar...




  • ben birşey sorucam neden vista daha iyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: buse meral

    ben birşey sorucam neden vista daha iyi


    öncelikle bilgisayarın güzel olması lazım ki vista da güzel olsun. benim PC amd x2, 2 GB RAM, 512 nvidia olan bir donanıma sahipti. bu alete bir de vista ultimate kurunca tadından yenmiyor. görsel olarak olsun, dosyaları gördüğümüz, yönettiğimiz explorer denen araçlar olsun, denetim masası falan çok güzel. ben beğendim.

    şunu rahatlıkla söyleyebilirim, nasıl win98 SE için, ME için "tamam, olay budur, xp'ye geçmeye gerek yok. acayip RAM yiyormuş, xp'ye PC mi yeter, ben kurmam devam ederim" demişti(k)m ya... işte aynısı şimdi vista için geçerli. emin olun bugün değilse yarın, öbür gün vistaya geçeceğiz elimiz mahkum... (XP'den biliyorum)

    dosya yönetimi çok harika, ilk başlarda acemilik çekiliyor ama, çabucak alışılıyor.

    deneme imkanı olanlar için tavsiye ederim.

    WD yüzünden sildiğim vistaya tekrar geçmeyi düşünüyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.