Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
56
Favori
908.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • omerf kullanıcısına yanıt
    Merhaba efendim yataklarımız 10 yıl garantilidir. Bel fıtığı rahatsızlığınız varsa visco ve yaylı yatak önermiyoruz.
    Lateks modeli öneriyoruz tabiki her lateks yatak olmaz. Lateks 50 modelimizi inceleye bilirsiniz. Orta sert yataktır ve en çok önerilen üründür bel fıtığı rahatsızlığı için. incelerseniz sevinirim.

    http://www.wellmatt.com/wellmatt-lateks50-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vectrac

    Merhaba, 8 aylık oğlumun park yatağı için yatak arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

    Merhabalar,

    Bebeklerimiz için özel dizayn ettiğimiz yumuşak konforlu HappyBaby modelimizi düşünebilirsiniz. Detaylı inceleyebilmeniz adına link takdim etmek isterim:http://www.kargibi.com.tr/happybaby-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerf

    Arkadaşlar uzun süre çökmesi batması olmadan kullanabilceğim 160*200 boyutunda bir yatak arıyorum.

    Bel fıtığını daha önce çektiğim için ortopedik ve sert bir yatak olması ilk tercihim.

    Açıkcası sayfalarca konuşulmuş fakat visco mu, lateks mi yoksa yaylı yatak mı tercih etmek gerekir sadece kafam karıştı.

    Konu hakkında kısa ve öz bilgiler verebilirseniz çok sevinirim.

    Merhabalar,

    Öncelikle geçmiş olsun. Dilerim kısa sürede ağrılarınızdan arınırsınız. Belirtmiş olduğunuz konulara istinaden en güvendiğimiz model olan ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak modelimizi düşünebilirsiniz. Müşterilerimizin yorumlarından alıntılama yaparak konuyla ilgili bilgi vermek isterim:

    Sağlık sorunları ve fiziksel endişeler için ViscoPlus model ideal midir? Bel, boyun ve diğer eklemsel fıtıklar için tavsiyeniz ne olur?


    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

    Orijinalden alıntı:
    Boyum 1,70, kilo 76. Eşimde boyun düzleşmesi mevcut. Önerdiğiniz ebat ve model yatak hangisidir? Fiyat nedir?

    Merhaba;
    Eşiniz ve sizin için tavsiye edeceğim model ViscoPlus yataktır. 150x200 veya 160*200 ebatta düşünebilirsiniz. Boyun düzleşmesinden dolayı bir müşterimize de bu yatağı tavsiye ettik. Herhangi bir problem yaşamadı, boyun düzleşmesi için idealdir. Yaylar birbirinden bağımsız olacağı içinde uyku seyriniz herhangi bir hareketten etkilenmez.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

    Orijinalden alıntı:
    Selam
    Annem oldukça kilolu . Sert yatakta yatamıyor . Yumuşak koltukta rahat ediyor. Bel agrısı fazla yok yorulunca oluyor. Ne tavsiye edersiniz??

    Merhabalar,
    Yumuşak koltukta rahat ediyorsa ve belirttiğiniz diğer özelliklere ViscoPlus üzerine araştırma yapmaya yönelebilirsiniz. Ve daha detaylı olarak özel mesaj aracılığıyla benimle yaş-boy-kg ve diğer bahsetmek istediğiniz özelliklerini bildirebilirsiniz. Öte yandan oldukça kilolu ile doktor tavsiyesi almamız gerekebilir, görünmesi gerekebilir. Ardından karar verebiliriz :)

    Soracaklarınız olursa lütfen çekinmeden sorunuz, yardımcı olmaktan memnun olurum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi

    quote:

    Orijinalden alıntı:

    Merhaba Mehmet Bey,

    Bir Bilgisayar Mühendisliği öğrencisine önerebileceğiniz(satışınızda bulunan) yatak çeşidi hangisidir? Neden bunu belirttim, biraz sırt ağrısı çekiyorum ve bu sırt ağrısının arada bir bilgisayar üzerinde fazla vakit geçirmeme bağlamakla birlikte, yan unsur olarak yatağıma bağlıyorum. Spor yapan birisiyim, o yüzden düzgün uyumam çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Merhabalar,
    Genellikle insanlar artık masa başı işleri daha çok yapar hale geldiler bu yüzdende çok hareketli kalamayabiliyorlar. Bunun oluşturacağı sorunların önüne; yatak faktörü çok rahatlıkla geçebiliyor. Verdiği konfor, sağladığı düzenli basınçlar, aldığı vucüt şekli, tam ortopedik yapısı ve en önemlisi sağladığı düzgün kan akışı bütün bunlar gündelik işlerimizi kolaylaştırmakta ve dinç, zinde bir beden kazanmada en önemli araç halindedir.
    ViscoPlus modelin belirttiğim niteliklerde uzmanlığı tespit edilmiş ve saygıdeğer müşterilerimiz tarafından onaylanmıştır. ViscoPlus model yatak düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla bir bütün halini alır ve boyun, sırt, bel ağrılarının; yataktan gidermesini beklediğiniz beklentilerinizi karşılar.
    Geçen günlerde sizin gibi bir mühendis adayımız daha ViscoPlus model tercih etti. Dilerim konforu yakalarsınız.
    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

    Orijinalden alıntı:
    merhaba hayırlı satışlar
    bende bir yatak almayı düşünüyorum konuyu biraz okudum
    öncelikli olarak şunu sormak istiyorum

    çift kişilik bir yatak nasıl kişiye özel olabilir ? yatağın bir kisminda yumuşak diğer tarafında sert yada aynı yaylar mi kullanıyorsunuz ?
    yaklaşık olarak 1.78 cm /90 kg(tabi bunlar sadece benim olculerim) ve boyun düzlesmesi var ve beklentim uyandığımda dinlenmiş olarak , dinç bir şekilde gözümü acabilmek ve yattigimda üzerine yattığım şeye verdiğim rakamı düşünmemek :)
    Nasıl birşey tavsiye edersiniz ?

    Merhabalar,
    İlginiz için teşekkürler.
    Kişiye özel çift kişilik yatak; kişilerin fiziksel özelliklerine göre uygun sistem seçilerek kişilerin yattığı tarafa yerleştirilir. Bir kare düşünün sağ tarafı sert sol tarafı yumuşak gibi; bu şekilde özelleştirilebilir. ViscoPlus modelde bu metod beş bölgeli pocket spring teknolojisi ile ve akıllı visco sünger ile uygulanmıştır. Kişi fiziksel olarak verdiği basıncın karşılığını almakta ve alması gereken tam ortopedik basınca ulaşmaktadır.
    ViscoPlus modelin asıl tarafı visco katmanlı olan ne yumuşak ne sert olan ideal taraftır; diğer tarafı HR süngerli sert taraftır. Paket yaylar olarak taraflarda fark yoktur. Sünger olarak sertlik vardır.
    Fiziksel özelliklerinize göre rahatlıkla ViscoPlus model düşünebilirsiniz. Yüksek oranda, yatak sistemiyle kesintisiz uyku; dinlenmiş olarak güne zinde başlatma konularında uzmanlık ve tam ortopedisiyle sağlık; sunmakta, sağlamaktadır. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla mükemmel bir bütündür, fiyatlar kampanyadadır. Taksitlendirme ve kapıda ödeme imkanları da mevcuttur.
    Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmak isterim.

    -
    Bel, boyun ve diğer bütün eklemsel fıtıklarda ve bu sebepli ağrılarda ViscoPlus uzmandır ve sorunları giderir. Fakat, kısa bir süre önce bel fıtığı ameliyatı geçirmiş veya bel fıtıkları olan müşterilerimize her şeyden önce bir doktordan yatak tavsiyesi almalarını öneriyoruz. Böyle durumlarda yatak seçimi için daha doğru bir adım atmış oluruz. Doktor tavsiyesine göre özel yatak üretimi sağlayabiliriz.

    Daha detaylı inceleme için link takdim etmek isterim:http://www.kargibi.com.tr/viscoplus-tam-ortopedik-yatak




  • Merhabalar,



    Oğlum 18 yaşına 180 cm ve 90 kg. Yatağını bazazıyla birlikte değiştirmek istiyorum. Bize önereceğiniz yatak hangisi olabilir? Bu konuda size yardımcı olmak amacıyla yazayım. Ebeveyni olarak biz visco yatak kullanıyoruz. Oğlum için de aynısı düşünüyorum. Bu sebeple bana önereceğiniz yatak modeli hangisi olabilir.



    İnternet sitenizde biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım.



    1- WellMatt Chrome 120x200 Visco Yatak (4cm 70dns Visco 659.-TL)

    2- WellMatt Bronze 120x200 Visco Yatak (5cm 70dns Visco 759.-TL)

    3- WellMatt Silver 120x200 Visco Yatak (7cm 70dns Visco 1.149.-TL)



    Bu 3 ürün içinde oğlumun yaşı, kilosu ve boyunu dikkate alarak beni yönlendireceğiniz ürün hangisi olur ve kısaca neden olduğunu yazarsanız çok memnun olurum.



    Ödemeyi kredi kartıyla ve taksitli olarak yapmayı düşünüyorum. Sitenizde ve yukarıda belirtilen fiyatlarınızda Donanım Haber için ayrıca bir indirimiz olabilir mi?



    Bunun dışında sitenizde satılmıyor ama bana baza ve başlığı konusunda önerebileceğiniz bir marka, model veya yer var mıdır?



    Not1: Ankara'da ikamet ediyorum, ürünlerinizi görüp inceleyebileceğim yer var mıdır?

    Not2: Size çok detaylı bir yazı yazdım ve mümkünse tatminkar yanıtlar bekliyorum. Hayırlı işler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • celebic kullanıcısına yanıt
    merhaba bilgilendirmenizi özelden ilettim efendim.
  • Uyku ürünlerinde %12'ye varan indirim+ hediye visco yastık!

    Çarşamba günü saat 08.00 'a kadar bütün ürünler %7 indirimli! Bitmedi!

    Kampanya detayı:

    1-Bütün ürünlerde %7 indirim!
    2-Havale ile ödemelerde geçerli %5 ek indirim!
    3-ViscoPlus model yatak alımında 89 TL değerindeki Visco Well-comfort model yastık; tek kişilik ebatlarda bir adet, çift kişilik ebatlarda iki adet olmak üzere ücretsiz hediye.



    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak


    Kampanyaları kaçırmamak içinwww.kargibi.com.tr üzerinden doğrudan siparişlerinizi geçebilirsiniz.

    Önceki kampanyalarımızı görmek içinhttps://forum.donanimhaber.com/viscoplus-tam-ortopedik-yatak-firsati-ozel-kampanyalarla--85698108-111 .

    (*Ek kampanya 21.06.2017 tarihi saat 08.00'a kadar geçerlidir.)




  • Merhaba, 4 yaşındaki oğlum için yatak alacağım. Tavsiyeniz nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker2389


    Merhaba, 4 yaşındaki oğlum için yatak alacağım. Tavsiyeniz nedir?

    Merhabalar,

    ViscoPlus modeli düşünebilirsiniz. Uzun yıllar, konforlu ve sağlıklı bir biçimde rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca, şu an tek kişiliklerde 1, çift kişiliklerde 2 adet visco yastık hediye kampanyası vardır.

    Ürünü inceleyebileceğiniz DH konu başlığı:https://forum.donanimhaber.com/viscoplus-tam-ortopedik-yatak-firsati-ozel-kampanyalarla--85698108#85698108
    Ürünü inceleyebileceğiniz satış linki:https://www.kargibi.com.tr/viscoplus-tam-ortopedik-yatak




  • Değerli Forum Üyelerimiz:

    Kampanyayı uzattık! Salı günü saat 08.00 'a kadar bütün ürünler %7 indirimli! Bitmedi!

    Kampanya detayı:

    1-Bütün ürünlerde %7 indirim!
    2-Havale ile ödemelerde geçerli %5 ek indirim!
    3-ViscoPlus model yatak alımında 89 TL değerindeki Visco Well-comfort model yastık; tek kişilik ebatlarda bir adet, çift kişilik ebatlarda iki adet olmak üzere ücretsiz hediye.



    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak


    Kampanyaları kaçırmamak içinwww.kargibi.com.tr üzerinden doğrudan siparişlerinizi geçebilirsiniz.

    (*Ek kampanya 05.09.2017 tarihi saat 08.00'a kadar geçerlidir.)

    Kargibi Yatak | Uyku Ürünleri




  • omerf kullanıcısına yanıt
    Visco pro ultimate modelini öneririm.
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    sayın kar gibi hocam eşim 44 kg boy 1.65 ben 1.76 86 kg ağırlığındayız..şuanki kullandığımız yatak bellonanın bir yatağı üç sene oldu yatağı alalı.şuan omuz kol sırt ağrıları yüzünden yatamıyruz yatakta...acilen yatak almak istiyoruz bize önerebileceğiniz yatak modelleri nelerdir?yataş,yatsan işbir idaş yatak firmalarından almayı düşünüyoruz visko yatak almayı pek düşünmüyorum...bilgilendirirseniz bizleri çok memnun öoluruz.bide şunu öğrenmek istiyorum bu yatak firmalarının internet sitelerindeki yatak seçme programları güvenilirmidir o programa göre alsak sıkıntı olurmu doğru tespit yapabiliyormu?
  • Kıymetli arkadaşlar,

    Uzun araştırmalar ve deneyimler sonucu İşbir Comfort modeli üstüne bir yatak görmedim,Relax modeli bir ay kullandım ve çok sert bir yatak,ama Comfort inanın anlatılmaz,bana ulaşmak isterseniz stekemen@hotmail.com adresinden yazın,İşbir Yatak babamın oğlu değil ama doğru yatak arıyorsanız Comfort modelinde başka yatak bakmayın,Tempur felan boşa para.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayin Kargibi,
    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak modeliyle ilgileniyorum, 140x190 ebatlarında. Eger kampanyayi tekrar baslatirsaniz bizde siparisimizi en kisa zamanda veririz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arborvita-50

    sayın kar gibi hocam eşim 44 kg boy 1.65 ben 1.76 86 kg ağırlığındayız..şuanki kullandığımız yatak bellonanın bir yatağı üç sene oldu yatağı alalı.şuan omuz kol sırt ağrıları yüzünden yatamıyruz yatakta...acilen yatak almak istiyoruz bize önerebileceğiniz yatak modelleri nelerdir?yataş,yatsan işbir idaş yatak firmalarından almayı düşünüyoruz visko yatak almayı pek düşünmüyorum...bilgilendirirseniz bizleri çok memnun öoluruz.bide şunu öğrenmek istiyorum bu yatak firmalarının internet sitelerindeki yatak seçme programları güvenilirmidir o programa göre alsak sıkıntı olurmu doğru tespit yapabiliyormu?

    Merhabalar,

    Dilerim kısa sürede ağrılarınızdan arınırsınız.

    Visco yatak düşünmüyorsanız, Ella ve UltraPlus yatak modellerimizi düşünebilirsiniz. Ella model paket yay ve süngerli bir modeldir. UltraPlus özel bonel yay ve süngerli bir modeldir. Detaylarawww.kargibi.com.tr sitesinden rahatlıkla erişebilirsiniz.

    Yatak seçme programlarını düşünecek olursak, şahsi kanaatim; bu tür programların %50-55 arasında doğru yatağı buldurduğu. %100 doğru yatak hiç bir yöntemle bulunamaz. Ancak %90-95 aralığında hangi yatağın bedene uygun olduğunu bulmak için yatak alıcısının fiziksel özellikleri, sağlık şartları(kronik, ameliyat vs.), kendini rahat hissettiği sertlik gibi başlıca konular dinlenilmeli ve ona göre yatak tavsiyesinde bulunulmalıdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: capusca

    Sayin Kargibi,
    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak modeliyle ilgileniyorum, 140x190 ebatlarında. Eger kampanyayi tekrar baslatirsaniz bizde siparisimizi en kisa zamanda veririz.


    Merhabalar,

    Şu anda kampanyadayız. Tek kişilik ebatlarda ViscoPlus model alana 1 adet, çift kişilik ebatlarda model alana 2 adet, Visco Theraphy Spa Yastık hediye. Ücretsiz kargo ve indirimli fiyatlar.




  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    140x190 Viscoplus modelini almak üzere sepete ekledik ancak hediye yastiklari indirimli olarak satin alma secenegi disinda secenek mevcut degil. Yatak aliminda visco therapy spa hediye yastik kampanyasi var mi? Cevabiniza gore yarin tekrar satin almayi deneyecegiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capusca

    Merhaba,
    140x190 Viscoplus modelini almak üzere sepete ekledik ancak hediye yastiklari indirimli olarak satin alma secenegi disinda secenek mevcut degil. Yatak aliminda visco therapy spa hediye yastik kampanyasi var mi? Cevabiniza gore yarin tekrar satin almayi deneyecegiz.


    Merhabalar,

    Hediye yastık kampanyası son hızıyla devam etmektedir. Ek hiç bir işlem yapmadan otomatik olarak Visco Theraphy Spa yastık tek kişiliklerde 1, çift kişiliklerde 2 adet gönderilmektedir.

    Neden ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak?

    Dizaynı NASA tarafından yapılan milyonlarca açık hücreden oluşan özel visco süngerden oluşur. Bunun yanında 5 farklı bölgeli Paket Yay sistemi ile vücudunuzun her bölgesine ayrı ayrı destek sağlar. Visco sünger ve paket yay sistemlerinin kombinasyonu ile başka hiç bir sistemde bulunmayan tam ortopedik özelliğine kavuşur. Paket Yay sisteminde her bir yay kendi içinde bağımsız hareket ettiği için partnerler yataklarında uyurlarken dönüşlerinde birbirlerinin hareketlerinden etkilenmezler. Piyasada kullanılan sıradan yayların sırt, bel, boyun ve eklem bölgelerine yapmış olduğu olumsuz basınçlar, paket yay sistemi ile ortadan kalkar ve size derin bir uyku sağlar.

    Kampanya içeriği;
    1- Tek kişiliklerde bir, çift kişiliklerde iki adet Visco Well-comfort yastık hediyesi (http://www.kargibi.com.tr/visco-well-comfort-yastik )
    2- Türkiye’nin her şehrine kapıya kadar ücretsiz teslimat ve kargo firması seçme seçeneği (MNG ve Aras)
    3- Kampanyalı indirimli fiyatlar
    4- İstenildiği takdirde ViscoPedic yastık-ları adet başı 30 TL farkla, ebat olarak biraz daha büyük model olan Visco Theraphy Spa modelden alabilme
    5- Kargibi.com.tr 'den çok uygun taksitlendirme ve erteleme imkanları
    6- İki (2) yıl garanti ve 14 gün koşulsuz iade hakkı


    Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 15 Kasım 2017; 14:13:11 >




  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Kargom bugun elime ulasti. Ilk izlenimim olarak hem yatak hem de yastiklar oldukca iyi. ozenle paketleme yapilmis, ilk gordugumde en distaki plastik poset yirtikti ama yatak toplam uc plastik poset bir de karton kutu ile paketlenmis. Urunun vakumlu posette olmasi da dis etkenlerden zarar gormedigini ispatliyor. (Vakumlu poset acildiginda yatak direk hava alarak orjinal boyutuna geliyor) yastiklarda buyuk ve konforlu gozukuyor bu aksam deneyecegiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capusca

    Kargom bugun elime ulasti. Ilk izlenimim olarak hem yatak hem de yastiklar oldukca iyi. ozenle paketleme yapilmis, ilk gordugumde en distaki plastik poset yirtikti ama yatak toplam uc plastik poset bir de karton kutu ile paketlenmis. Urunun vakumlu posette olmasi da dis etkenlerden zarar gormedigini ispatliyor. (Vakumlu poset acildiginda yatak direk hava alarak orjinal boyutuna geliyor) yastiklarda buyuk ve konforlu gozukuyor bu aksam deneyecegiz.

    Merhabalar,

    Ürünlerin yolda zarar görmemesi adına sizin de bahsettiğiniz gibi fazla fazla koruyucu ambalajlama yapıyoruz. Ürünlerinizin sorunsuzca sizlere ulaşmasına sevindim. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Soracaklarınız veya herhangi bir isteğiniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimizle.




  • 90*190 ölçülerinde yatak almam gerekiyor bilgi ve yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.