Şimdi Ara

Visak Isıtıcı ( YENİ BULUŞ ) - Doğalgaz ve Kömüre Elveda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TÜRK MUCİTLERDEN bir tanesi daha son günlerde doğalgaz ve kömürden bıktığı için icat ettiği Visak Isıtıcını haberini sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Bakalım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne düşünüyorlar
    ----------------------------------------


    Yalova'nın Armutlu İlçesinde yaşayan Kimyager Cengiz DEV isimli vatandaş kış aylarında ısınma maliyetlerinin yüksek olması ve ilçesinde doğalgaz olmaması üzerine elektrikle ısı üreten ve evini çok daha ucuza ısıtabilecek bir buluşa imzasını attı.
    '' Visak Isıtıcı '' ismini verdiği buluşuyla 2+1 bir evin aylık 50 TL gibi bir rakama ısınabileceğini iddaa eden DEV, yeni icadı için Ocak ayında patent başvurusunda bulunmuş ve başvurusu kabul edilmiş.
    Visak ( Viskoz Akışlı ) Isıtıcıyı yapmasının 6 ay sürdüğünü, yaşadığı ilçede istediği malzemelerin bulunmadığını belirten DEV, istenildiği taktirde Visak Isıtıcıyı merkezi ısıtma sistemine bağlayabileceğini böylelikle kalorifer peteklerinin Visak sayesinde evi ısıtacağını, şu an ki haliyle bile 5 dk. gibi kısa bir zamanda 80 derece ısı üretebildiğini söyledi.
    İcadın mucidi DEV küçük bir ilçede yaşamanın verdiği zorluklar ve maddi imkansızlıklar yüzünden modeli geliştiremediğini belirtti. Bu konuda devletin ve yatırıcımların yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen DEV, Visak Isıtıcı sayesinde Türkiye'nin doğalgazda dış ülkelere bağımlılığının ortadan kalkacağını belirtti.
     Visak Isıtıcı ( YENİ BULUŞ ) - Doğalgaz ve Kömüre Elveda Visak Isıtıcı ( YENİ BULUŞ ) - Doğalgaz ve Kömüre Elveda Visak Isıtıcı ( YENİ BULUŞ ) - Doğalgaz ve Kömüre Elveda Visak Isıtıcı ( YENİ BULUŞ ) - Doğalgaz ve Kömüre Elveda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonda hassasiyet -- 13 Mart 2014; 11:26:20 >







  • Cengiz bunu kalorifer peteğine bağlayabileceğini iddaa ediyor ? Bu konuda kendisine o kadar güveniyor. Lakin ne kadar başarılı olur buna yatırım yapmak isteyen yada bu konuda Türkiye'nin ilerlemesini istemeyen birileri çıkar mı?

    En önemlisi bu adamın yapmak istediği şey mümkün mü ?
  • bu proje hakkında güncel bilgisi olan var mı?
  • Bugün YouTube izledim bu urun yarışmadan ödül almış haydi hayırlısı kurtar Türkiye yi dışa bağımlılık dan
  • Bu yarışmalar patent hırsızlarının pusuya yattığı yerlerin başında gelir Eminim Cengiz Bey'de yarışma sonunda Hiç bişey elde edemeden Hatta patentini bile alamadan yok olup gitmiştir. Güzel Fikirlerinizin herşeyden önce patentini alın Patentini almak için zamanınız paranız ömrünüz yetmese bile patentini almadığınız hiçbir projeyi böyle tvde medya önünde açıklamayın.Aksi halde asla istediğiniz sonuca ulaşamaz hatta 40 yıllık emeklerinizde boşa gider. Acizane Tecrübelerimi paylaştım. Ayrıca Cengiz Bey'i Çalışmasından Ötürü tebrik ederim.
  • Youtube da gördüm araştırayım dedim ama sonuç hüsran galiba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.