Şimdi Ara

Visa Banka Kartınıza OPET'te 25 Tl Yakıt Puan Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • her cep telefonuna 1 kod iyi olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Şubat'a kadar 75 lira ve üstü 3 yakıt dolumu şartı var dikkat! Arabam 15 Şubat'a kadar 100 lira bile yakmaz diyenleri kapsamıyor:))



    quote:

    Visa banka kartınıza Opet'te 25 TL yakıt puan hediye!



    15 Ocak 2017 – 15 Şubat 2017 tarihleri arasında anlaşmalı Opet yakıt istasyonlarında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile...



    Kampanya Visa Europe Service Inc. (“VISA”) ve Opet Petrolcülük A.Ş. (“OPET”) tarafından düzenlenmektedir.

    15 Ocak 2017 (saat 00.01) – 15 Şubat 2017 (saat 23.59) tarihleri arasında anlaşmalı Opet yakıt istasyonlarında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile tek seferde 75.-TL (Yetmiş beş Türk Lirası) ve üzeri 3 (Üç) yakıt alımında yakıtOpet istasyonlarında yakıt alımlarında harcanabilir 25 TL değerinde yakıt puan kazanılabilecektir. Bankalar Visa banka kartı sahiplerinin kampanyaya SMS’le katılmasını ön koşul olarak isteyebilirler, bu koşul ilgili bankaların kampanya koşulu sayfalarında belirtilmektedir. Kazanılan puanlar sadece benzin ve motorin alımlarında harcanabilir. Yakıt alımının aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir.

    Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı bir defa yakıt puana hak kazanabilir. Kampanya Akbank T.A.Ş., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Anadolubank A.Ş., Denizbank A.Ş., Finansbank A.Ş.(Encard’larhariç), ICBC Turkey Bank A.Ş., ING Bank A.Ş., Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflarbankası T.A.O., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.

    Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

    28 Şubat 2017 tarihine kadar bankalar 25 TL değerindeki yakıt puan kodlarını yakıt puana hak kazananların bankalarında kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS olarak göndereceklerdir. Kazanan kart sahipleri cep telefonlarına gelen yakıt puan kodlarını mesajın başına “VISA” yazıp bir boşluk bırakarak 6738 numaralı telefona SMS göndererek yakıt puan kodunu aktif hale getirmelidirler. Bu işlemin ardından SMS atılan cep telefonu numarasına 25 TL değerinde Yakıt Puan yüklenecek, puanlar 15 Mart 2017 23.59’a kadar anlaşmalı tüm Opet istasyonlarında harcanabilecektir.

    6738’e kısa mesaj gönderen ve kampanya kapsamında başarılı şekilde yakıt puan yükleyen her cep telefonu numarası kampanyadan bir kez yararlanabilir.

    25TL değerinde yakıt puan anlaşmalı tüm Opet istasyonlarında geçerlidir. Anlaşmalı Opet istasyonlarının listesinewww.opet.com.tr adresinden ulaşılabilmesi mümkündür. Kampanyada kazanılan yakıt puanların harcanabilmesi için müşterilerin puan yüklemesi yapılan cep telefonu numaralarını Opet istasyon market görevlilerine söylemeleri ve ardından cep telefonlarına gelen anlık doğrulama kodunu market görevlisine ileterek doğrulama yapmaları gerekmektedir. Kazanılan yakıt puanların harcanabilmesi için kullanım koşulu aranmamaktadır, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez.

    Ayrıca 25 TL üzerinde alım yapıldıysa kalan ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.

    25 TL değerindeki yakıt puan; istasyon market ürünlerinde harcanamaz. Sadece Opet istasyonlarında yapılacak benzin ve motorin alımlarında geçerlidir.

    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

    Kazanılan puanların müşteri kullanımına sunulması ve Opet istasyonlarında harcanması süreçlerinin teknik alt yapısından Opet sorumludur.

    Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan Visa ve iştirakleri sorumlu değildir.

    Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Visa ve Opet, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istedikleri zaman kampanyayı sonlandırma haklarını saklı tutarlar.

    Böyle bir durumda yeni koşullar Visa ve Opet tarafındanwww.visa.com.tr/opet vewww.opet.com.tr sayfalarında duyurulacaktır. Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi içinwww.visa.com.tr/opet vewww.opet.com.tr

    Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

    Katılım koşullarını visa.com.tr internet sitesinden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.



    Kampanya ile ilgili destek almak isteyen katılımcılar, kampanyaya katılmış oldukları kartın alındığı Bankayı arayarak destek alabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Totalden aldıklarımız bitmedi daha. 225/25 fena değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total tek 75 e 25 anında indirirken bunda 3 kere nakit 75 harcayacaksında 25 verecek. Total kampanyası yanına hiç biri yaklaşamaz her ne kadar kendim dahil bazı sıkıntılar çıksa da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu total den 3 kere aldık fazlasını alabilen varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu enpara son zamanlarda hep kampanyaların dışında bırakılıyor. Sebebi nedir ? Araplara geçtiği için mi ?
  • mr.leon kullanıcısına yanıt
    bunların yaptıkları kampanyalar hep tüketime yönelik oluyor ,tüket kazan ama biz daha çok kazanalım formülü yani :)
  • konu daha önce açılmış

    birde başlık dediğin azıcık açıklamalı olur bkz:

    https://forum.donanimhaber.com/visa-banka-karti-opet-kampanyasi-3-75-e-25-yakit-puan--123330544
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Ocak 2017; 23:32:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.