Şimdi Ara

Virüsten çok korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ama kendim için gram korkuyorsam adam değilim. Ben zaten hayatı sevmiyorum. En fazla ölürüz kafasındayım. Fakat annem de babam da 60 yaşını geçik insanlar. Ben ise her gün toplu taşıma kullanarak işe gidip gelmek zorundayım. İkisine de köye gitmeleri için ısrar etmeme rağmen beni yalnız bırakıp gitmek istemiyorlar fakat bu virüs yaşlılara daha çok zarar veriyor.
    Allah göstermesin virüs benden onlara bulaşır da ben iyileşir onlara bir şey olursa ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım?



  • tıpatıp aynı durum bende de var ama çalışmıyorum suan benim de korkum ya bana bulaşır üstümden onlara giderse diye. yoksa hollandada bugün öğrendim gençlere bulaştırıp bağışıklık kazandırma projesi var başbakanın. ablam orada yaşıyor o söyledi
  • Eve gelince elini hiçbir yere sürmeden elini sabunla yıka, sonra sofraya otur veya cebinde kolonya taşı, sık sık elini temizle tamamdır.

    Çin’de 22 yaşında sağlam torun ve 85 yaşında virüslü ninesi aynı odada karantinaya alındı yani genç, hasta ninesinin bakımı için gönüllü karantinaya girdi ve karantina sonrasında, ikisi de sağlam olarak tedaviyi bitirdi.

    İngiltere ve Almanya, virüsü serbest bıraktı, halkın % 70’ini kaybedecez diye baştan söylediler.
    ‘Ölen ölsün, kalan sağlar bizimdir’ siyaseti güdüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 derece ateşim var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halkı galyane getırmenın cezası silivri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.