Şimdi Ara

VİRÜS YAZARLARI İLE İLGİLİ?..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adeta bir şehir efsanesi tadında dilden dile dolaşan bi inanış vardır; Mevcut virüslerin bir çoğu Antivirüs şirketlerinin ticari kaygılarla piyasaya çıkardıkları illegal olarak üretilen kazanç kapılarıdır. Bu sürekli söylenir ancak bununla ilgili ortalıkta dolaşan ciddi bir haber yada delile rastlamak pek mümkün değildir. Hatta internette virüslerin kimler tarafından yazıldığı ile ilgili dökümanları araştırırsanız "virüs yazanlar" arasında bahsettiğim amaçla virüs yazanlar genelde zikredilmez hernedense. Şimdi sizlere soruyorum; bu konuyla ilgili elle tutulur bilgi yada dökümana sahip olan yada benzeri kaynaklara rastlayanlarınız var mı? Yoksa bu şehir efsanesi bizde paranoya olmaktan öteye gidemeyecek mi?

    Hürmetler...



  • bilinenlerin dışında birşey yoktur
  • Bu konu hakkında bilinen kaynak vs demek skandal demektir,onun için eğer böyle birşey varsa ki olmaması için sebep yok muhtemelen yapanlar dışında kimsenin haberi olmayacaktır.
  • açıklama bana mantıklı geliyo.adamlar yapıyo olabilirler virusu.malum şirketlerin ekmek kapısı.ama bi gerçek var.onlar hakkında hiç bi gerçeği bilmiyoruz.virusu yazanlar kimdir nedir?
  • AntiVirüs şirketlerinin böyle bişey yapmalarına pek ihtimal vermiyor degilim ama kendını bılen helal kazanc ısteyen bı sırkette boyle bıseyı yapmaz. Her Virüs Anti Virüs şirketleri tarafından yazılıyorda denemez. Bi dökümanın - kaynagın - delilin olması @borntobewild de degı gıbı buyuk skandal olur. Ama Virüs konusunda Rusya nın daha cok ugrastıgı soylenıyor.
  • arkadaslar norton u malum hepimiz duymuduzdur ama norton hayali bir antivirüs şirketi yani norton diye bir şirket yok adamlar hacker virüsleri yazıyolar ve bunu internet üzerinden kişilere bulastırıyolar sonrada biz bunun temizlemek için program yazdık diyip millete satıyolar ben bu şekilde duydum ve eminimki dogru ne yazık ki olay bu şekilde oluyo
  • Araştır istersen.

    http://www.symantec.com/corporate/index.html

    quote:

    Orjinalden alıntı: admin_mitnick

    arkadaslar norton u malum hepimiz duymuduzdur ama norton hayali bir antivirüs şirketi yani norton diye bir şirket yok adamlar hacker virüsleri yazıyolar ve bunu internet üzerinden kişilere bulastırıyolar sonrada biz bunun temizlemek için program yazdık diyip millete satıyolar ben bu şekilde duydum ve eminimki dogru ne yazık ki olay bu şekilde oluyo
  • bir araştırmaya gerek yok geçen sene 17 yaşındaki bir çocuk annesinin çalıştığı firma için virüs salmıştı bunuda annesinin doğumgünü için yaptığı tespit edilmiştir!
  • norton 2003 piyasaya ilk çiktiginda onunla birlikte birde virüs cikmisti piyasa cok iyi hatirliyorum...noron 2003 ten baska prg bulamiyordu virüsü...hatta birde yama yayinlamisti symantec....hic satilmayan norton 2003 peynir ekmek gibi satilmaya baslamisti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.