Bildirim
virüs yardım c:\win\1.exe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Herhangi bir antivirüs, Combofix, Malware byte antimalware deneyebilirsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 20 Şubat 2013; 1:48:43 >_____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@ -
avira
deneme kolaylığı açısından böyle başka şeylerle uğraşma zaman kaybı olur._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
quote:
Orijinalden alıntı: sarpkaya
c:\win\1.exe diye başlayan ama sonrasında c:\win\18o.exe ye kadar devam eden bir görüntü çıkaran bir virüs var başıma bela bundan nasıl kurtulabilirim.Lütfen acil yardım bekliyorum
işletim sistemin ne?_____________________________
Wolfteam OmerD , Metallica , İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi -
bendede aynı sorun vardı verdiğim linkte anlatılanları yapınca çözdüm. çözümü çok basit buraya tıklayıp denilenleri yapın _____________________________ paylaşım adına patronforum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler