Şimdi Ara

Virüs umrunda olmayan arkadaşımın annesi vefat etti. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
4
Favori
21.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
388 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • niye üzerinize alındınız onu anlamadım. sizi muhatap almamıştım ki genel anlamda bahsettim. kesinlikle dediğim gibi kronik hastalıksa ölümü normal zannediliyor, kronik hastalık sadece kalp değil ki çeşitli hastalıklar var babam ve anneme bulaşırsa onların sağ çıkma ihtimallerinin düşük olduğunu düşünüyorum ama şimdi sağlıkları çok yerinde. fakat onlara virüs bulaşsa öldüklerinde sizin gibi tipler yeaaa yaa zaten kronikmiş ölecekmiş dersiniz. ilaçlarını düzenli alıyorlar. inşallah onlara bulaşmaz.

    lütfen kendinizi çok önemli biri zannetmeyin her cevap sizin için değil. kemere ne gerek var diyenlerin olduğu yerde bu da normal. siz çok zekisiniz ama lütfen bizim gibiler için yine de takın maskeyi mesafeye dikkat edin.

    prezervatif yüzde yüz korumaz, kemer yüzde yüz korumaz. hayatta hiçbir şey yüzde yüz korumaz. maske takmak da sizi öldürmez. maske takmadığınız için einstein da olmuyorsunuz!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah Rahmet Eylesin Kanka Bizde geçirdik En küçük Kardeşim Geçirdi Benden Bulaştı Galiba pozitif çıkmadan 1-2 hafta öncel belirti vardı ama griptim hastanede bulaşmış şuan ben tedbirlere daha dikkat ediyorum. Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun inşallah
  • Zaten firüs diye bişey yok reyiz. Olsa da bulaşmaz. Vicüd onu kendi üretiyor. Boşver maskeyi felan. Ellerini de yıkama. Bakteri de yok zaten. Genel hayat felsefesi olarak yıkama, covid için değil. 🤘👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sağda solda ne maskesi,ne virüsü bla bla diye dolaşanlara ve onların sevdiklerine bir şey olduğunda üzülmüyorum.
    Tek üzüntüm bunların başka insanlara zarar vermesi
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt

    Yazdiklarina artik gülüp geciyorum, umarim bu hastaliga sen yada bir yakinin maruz kalmaz. Kronik hastaligi olanlar ilaclarini aldikca bugüne dek yasiyorlardi, simdi ise Covidi yalanlayacagiz diye kronik hastaliklar ölümcül oldu demeye basladiniz. Herseye komplo tarafindan bakarsan yanilirsin, herseyin plnasiz oldugunu dusunursende yanilirsin, dogrusu her ikisinin arasidir. Covid19 bir gercektir ve ne derece tehlikeli oldugunun farkinda bile degilsin. Ben saglikliyim bana birsey olmaz diyorsunuz, ya cevrenizdekiler onlarda sizin kadar genc ve sagliklimi? Sizin yakinlariniza vurmadigi icin hastaligi görmezden geliyorsunuz. Peki ya siz hep gencmi kalacaksiniz? Bu virus bir kere gelip bye demiyor herzaman yoklayacak ve sizi zayif yakaladiginda ne ypaacaksiniz? Kronik hastaligi olmayan insanmi kaldi bu devirde?


    Kiminiz hastanelerin bu isten cok para kazandigini saniyor, oysa hastaneler zarar ediyorlar. Covid yuzunden normal hastalara bakamiyor bircok hastane. Hastanede her hafta kac insan yakinini kaybediyor biliyormusun? Daha önce 3 te 1 i dolu olan Morglarin durumundan haberin varmi? Evet 2. Dalga kötü vurdu. En büyük endisem ise Asidan sonra önlemler birakilacak, iste ondan sonra 3. Dalga gelecek ve asil film orda kopacak. Tamda senin istedigin gibi, tedbir yasak olmayacak. Disarda maske kullanimini elestirirsin ona sözüm yok ama halen daha virüs yok Covid yalan diyerek komik duruma dusuyorsun. Kimse film cevirmiyor, cevirse bile virüs gercek, sende rolünü ona göre oyna. Cünkü bu filmde yerine bir dublör kullanilmiyor.





  • Akordiyon kullanıcısına yanıt

    Senin olay botmistir demenle biten birsey yok. Test kitleri %100 dogruluk saglamaz ama herkesede BT cekilemez. Insan hayati sözkonusu ise Insan haklari ayni sekilde isleyemez. Kronik hastalarin yasam hakki, kronik rahatsizligi olmayanlarinkiyle aynidir. Insanlara sorulacak kadar basit bir durum yok ortada. Insanlari yanlis yönlendirmeyin, onlarin hayatiyla oynamayin! Zatürreden her yil bilmem kac kisi ölüyormusta yaziyorsun, ne oldu herkese birden aralarinda anlasip zatürre olmayami karar verdiler? Corona virusun cigerlerde yol actigi hasar nasil biliyormusun? sen hic adtea kirismis bir kagit parcasina dönmüs ici bos bir ciger gördünmü? Burda korku propagandasi yapmiyoruz, olanlari gördüklerimizi anlatiyoruz. Bende senin gibi ilk basta yalan saniyordum, gripten farksiz diyordum. Ayni zamanda bircok doktor ve bilimadamida öyke söylüyordu onlarda simdi yanildiklarini itiraf ediyorlar. Bu virus hakkinda henuz fazla birsey bilinmiyor, doktorlar ve tip buna karsi adeta caresizler. Hastanelerden haberin yok, yogun bakimlarda durum bilmiyorsun belki hastaneye gitmeye bile korkuyorsun ama hergun hastanede calisan bizler sana göre yalan söylüyoruz. Doktorlar ve saglik personelleri artik iyice yoruldular, fazladan bir kazancimiz olmadigi gibi daha fazla is daha az paraya yapilmakta. Hastanelerin cok buyuk zararlari var. Neyse ister inan ister inama fakat inanmayisin gercekleri degistirmiyor.





  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamer213 -- 30 Aralık 2020; 18:56:27 >
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt

    Salla gitsin demi, nasilsa yazdiklarinin tersi ispat olsa bundan sorumlu tutulmayacaksin. Sadece laf üretin. Salgin yalan diyen adamla konusacak birsey kalmiyor. Bu dediklerini bizim hastanenin bahcesinde söylesene. Ne tedavisi uygulaniyormus? Bu hastaligin tedavisi yok, nefes alamayanlara oksijen veriliyor sadece. PC nin arkasindan tüm olayi cözdünüz tebrikler. Elvis ölmedi, Michael Jacksonun yaninda.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.