Şimdi Ara

Virüs umrunda olmayan arkadaşımın annesi vefat etti. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
4
Favori
21.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
388 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim servis şoförüde aynıydı amcasi dedesi babasi vefat etti
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

    Ah be arkadaşım,Allahtan interneti kullanmayı biliyoruz da sizin gibi her duyduğumuza inanmıyoruz, araştırıyoruz. Sen de araştır, bu durumu düşme.


    Al bak bu da Fauci, ABD'de 40 yıldır sağlık sistemlerinin başındaki kişi, ne demiş :


    Alıntı

    metni:
    Eğer asemptomatiklerin hasta yayması gibi bir şey olsa bile (bu kanıtlanmış bişi değil çünkü) hava yolu ile yayılan virüsler TARİHİNDE salgınların etmeni olan asemptomatikler değil semptom gösterenlerdir.


  • En başından beri arkadaşını uyardığını yazmışsın. Çocuk seni aramış ve vicdan azabını zaten dile getirmiş.



    Yani senin söylediklerinden dolayı vicdan azabı yaşadığı açık. Ben de şimdiden yazıyorum, yarın öbür gün o çocuk canına kıyarsa bunda payın var.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    İşte sıkıntı internet kullanmayı biliyorsunuz bu cahiller gerçekten ilerde bize büyük sıkıntı çıkaracak


    Neyi araştırıyorsun tıp alanında bir şey bildiğin yok internette sana ne söylense inanıyorsun çünkü dediği şeyin yanlış olduğunu anlayacak bilgin yok cahilsin işte bunlarda böyle cahillerden prim yapıyor


    Azıcık İngilizcen varsa videoyu dinlersen asemptomatikler belki yayıyordur ama tarihsel olarak yayan asıl kişi semptom gösterenler olmuştur diyor genel olarak eldeki verilerle doğru ama anlamadığın nokta

    1 Tarihsel olarak eski zamanlarda asemptomatikleri tespit etmek pek mümkün değil di

    2 Semptom gösteren kişinin bulaştırma ihtimali zaten daha fazladır

    3 Attığın twitter şarlatanın sağlıklı insanlar taşımaz lafını söylemiyor böyle bir şey diyecek kadar alçalamaz fauci

    4 Fauci dediğin adam doktordan çok siyasetçi açıklama ise siyasi trump yönetiminin kararlarını desteklemek için yapılmış bir açıklama nasıl bizim sağlık bakanımız aylarca vaka sayısını gizlediyse ekonomik kaygılarla buda tıpatıp aynısıdır


    Bu da son mesajım çünkü internetten yine hiçbir yetkinliği olmayan birisinin lafını bulup sonra sizin cahilleri manipüle etmek için paylaşım yapan birini bulacaksın kendi bilgin olmadığı için inanacaksın


    Hayır internetin tvden daha güvenilir bir kaynak olduğunu düşünüyor ikisinin güvenirliliği aynı hatla çoğu zaman İnternet daha güvenilmez bir kaynaktır

  • Annesini kaybederek bunu öğrenmesi cidden çok kötü olmuş. Öyle veya böyle bu hastalık bulaşacak ama yine de elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerek. Arkadaşa oh olsun falan demiyorum ama aklı başına gelmiştir artık. Diğer arkadaşın dediği doğru. Hiç dikkat etmeden, kurallara uymadan bu virüsü yaymak ayrı, dikkat edip bulaştırmak ayrı. Birinde amaan deyip, hiçbir şeyi takmamak demek, yakınımdakiler gebersin umurumda değil demek. Elinden geleni yapmak ise, yakınlarımı önemsiyorum ve elimden ne geliyorsa yapıyorum demek. Hiçbir farkı yok, yine de bulaştırdın, ne anladım ben bu işten diyen arkadaş, sadece sonuca bakıyor. Bu durum, kaderimde varmış deyip birini öldürmekle aynı şey.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: notguest

    Yaniliyorsunuz


    Bu tarz insanarda zihin ve empati yoktur.

    Annesini gömüp 1 haftada unutacak.

    Su forumda konuyu okuyup dusunenler kadar bile dusunmeyecek.

    -Bu tarz insanlarda zihin ve empati yoktur.-

    O kadar yorumun arasında parlayan bir cümle. Gözümüzle göremediğimiz için bazı şeyleri sorgularken es geçtiğimiz, bu kadar da olmaz diyerek keşfettiğimiz noksanlıklar. Kafalarının ve ruhlarının içi köklerinden geldiği gibi boş kaldığından o zihin ve ruh boşluğuna ampül sokuşturulabiliyor, bu şekilde sömürülüp köle olmaktan zevk aldığı için de değersiz bir et parçasından başka bir şey olmuyor, bu noktada empati yapacak bir hayvanlar geriye kaldığından söylenecek başka bir şey kalmıyor bu yaşam formlarına...

    İlk günler yazdım, elinizden geleni yaparsanız gerisi adaletin terazisine kalır. Bu şekilde sebep olmak kadar kötü bir şey var mıdır sizce şu aşamada?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sadistçe sevindim 3 saniye sonra üzüldüm hem kadına üzüldüm hem annesiz kalan o cahil ergene. Kendi cezasını kendi vermiş ama çok çok çok ağır olmuş!!!

  • Düşünmüyorlar, o arkadaşın da bir kaç zaman sonra unutacak ve aynı kafa ile devam edecek. Cahillik pas gibidir, kolay kolay gitmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pewzie

    Böyle insanlar yüzünden İstanbul sürü bağışıklığına geçti resmen. Ben Edirne'de okuyorum, hastanemizde ortopedi servisi bilr korona için çevrildi. Tüm yoğun bakımlar dolu... Ama gidin sorun "ÇOH BÜYÜĞK OYUN, GORGU İMBARADORLUĞU GURUYULAR". Aynı tiplere sorsan bu ülke için ne yaparsın diye "Bu vatan için ölürüm!!!" der ama başkasının sağlığı için dışarıda maske tak diyorsun, sanki anasına sövmüşsün. Haspam nefes alamıyormuş.


    Bir de aşı 1 senede geliştirildi, nasıl güveneyim diyen resmen beyin olaral saman taşıyanlar var. Herifler bu teknolojiyi 10 küsür senedir geliştirmekteler, coronadan önce SARS/MERS gibi hastalıklar vardı. Sanıyorlar ki covid-19'dan önce korona virüsü asla bilinmiyordu. Uzaydan gelmedi ki bu virüs... Ki Pfizerin aşısı FDA'den onayını aldı... FDA dediğimiz oluşum bizim tırt sağlık bakanlığına benzemez, her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceler, raporunu hazırlar, uygunsa raporunu verir.


    Bizimkiler korkaklarından aşı vurdurmaya karşıtlar. Bir başkasının hayatını kaybetmesine sebep olacağına milyonda bir riski göze almaktan bile korkuyorlar... Sorsan hepsi en cesur, en erkek...

    Şunun üzerine yorum tanımam.

    Hocam bizim cahillere anlatamazsin. Kutu gibi evlerde dort duvar arasinda yaşam sürüp internetten oradan buradan okuduklari ile komplo teorileri üretirler.

    Dunya duz. Dunyayi 3-4 aile yönetiyor aslında. İtaat etmeyeni öldürüyorlar. Corona yok aslında hepsi bi oyun. Aşı zararli dunyayi kontrol edip nufusu dengelemek istiyorlar. 20 metrekarelik dört duvar arasında adam tum gizemleri çözüyor valla. Komplo teorileri bu yuzden çıkıyor zaten. Basit hayatlarina renk katmak isteyenlerin kendini kandirma ve inandirma yontemi.

    Sanıyorlar ki dünyanın geri kalani Türkiye gibi yolsuzluklarla, liyakatsizlikle yönetiliyor.

    İşin kötü yani dunyanin her döneminde vardi boyleleri hic ders almiyorlar da. Ayni zihniyet veba salgininda da kendini belli etti dunya tarihinde sonuçları ortada. Acip baksalar da ders almazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Hocam düşünme kapasiteleri belli bir seviyeyi geçmeyen insanlar böyle oluyor. Dunning-Kruger etkisi deniyor buna. IQ ne kadar düşük olursa kişi kendi zekasına, anlayış kapasitesine o kadar güveniyor, kendi yetersizliklerini asla algılayamıyor. Yazık yani, sen istediğin kadar anlat, karşındaki belli bir seviye altındaysa kesinlikle anlatamazsın. Bunun bir de üst sınıfı var "AŞI YAN ETKİ YAPÜR, ŞOKA SOKÜR, KISIR KALACAUZ, BAH MAGALE.", açıyorsun makale, 1 milyon aşılama yapılmış, 4 anaflaksi gelişmiş. Anaflaksiyi 5. sınıf öğrencisi olarak acilde ben bile tedavi ederim. Araştırıyorsun, aşı ve kısırlık arasında hiçbir bağlantı yok. Başkası atıyor "YÜZ FELCİ", açıyorsun makaleyi, felç geçirenlerin hepsi sekelsiz iyileşiyor ki CDC(Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri, baba kurumlardandır) açıklaması var, direkt veriyorum "The CDC said last week that it would monitor vaccine recipients for Bell’s palsy but said the COVID-19 vaccines don’t appear to cause the condition, according to CNBC. ". Ne diyor, CDC geçen hafta Bell felci için aşı alıcılarını izleyeceğini söyledi, ancak CNBC'ye göre COVID-19 aşılarının duruma neden olmadığını söyledi. Böyle tiplere tek temennim var, umarım kendi sorumsuzlukları yüzünden kendileri veya başkaları ana, baba kaybı yaşamazlar. Yazıktır, günahtır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pewzie -- 29 Aralık 2020; 13:8:53 >
  • Bu ülkenin tek düşmanı cehalettir MKA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 3 Ocak 2021; 1:25:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Bizimde servis şoförümüz vardı, hastalık mastalık yok bize operasyon çekiyorlar diyordu. Eee adam da kendine göre haklı, her gün 30 vaka gösterirsen kimse de hastalığın olduğuna inanmaz tabi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    Ah be arkadaşım,Allahtan interneti kullanmayı biliyoruz da sizin gibi her duyduğumuza inanmıyoruz, araştırıyoruz. Sen de araştır, bu durumu düşme.


    Al bak bu da Fauci, ABD'de 40 yıldır sağlık sistemlerinin başındaki kişi, ne demiş :


    Alıntı

    metni:
    Eğer asemptomatiklerin hasta yayması gibi bir şey olsa bile (bu kanıtlanmış bişi değil çünkü) hava yolu ile yayılan virüsler TARİHİNDE salgınların etmeni olan asemptomatikler değil semptom gösterenlerdir.


    Asemptomatik taşıyıcılara PCR testi yapıldığında nasıl virüs tespit ediliyor? Boğazından alınan salgı örneklerinden tabii ki. Peki boğaz sekresyonlarında virüs bulunan bir taşıyıcı nasıl oluyor da bu virüsü bulaştırmıyor? Öksürmüyor mu? Konuşmuyor mu? Bağırmıyor mu? Hapşırmıyor mu? Eğer Covid-19 sadece hastalar yoluyla bulaşıyor olsaydı çoktan bitmişti.

  • Bizde de sıkıntılı kardeş var. Haftanın 2-3 günü dışarıda. Bakalım ne olacak sonumuz..


    Edit: Keyfi gezmeye, arkadaşları ile takılmaya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 29 Aralık 2020; 13:58:56 >
  • Benimde bir tanıdığım maske kullanmazdı. Dikkat edenlerede ağız büküyordu. Sonra ailecek korona oldular. Şimdi FFP3 maske takıyor. etimi kemiğimden ayırıyorlar gibiydi çok acı çektim diye anlatıyor. Malesef hayat insanlara bazen ders veriyor. Annesinin mekanı cennet olsun. Büyük bir acı.

  • Konuya göz gezdirdim, iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin, bilmediği hakkında yorum yazanların yazabildiği tek yorum cahil, cühela, zır cahil, alay edici cümle kurabilme yeteneği, medyaya ve her duyduğu habere sınırsız inanma, sorgulamama vs vs.


    Bu başlık provakatif bir başlık olduğu için buraya son yorumumdur, Covid 19 ana konusu ve diğer konulardan yazmak yeterli.

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Aynı ev içindeki kapalı ortamla sokağı nasıl karşılaştırdınız? Evde bulaşmayı engllemeyebilir, çok doğal değil mi, sürekli aynı hava solunuyor çünkü sirkülasyon sınırlı. Sokakta ise eğer yakınında iken hava yoluyla bulaşma olmazsa -ki maske bunu engelliyor- sonra açık havada virüs yayılacak, damlacıkların pek çoğu yere yapışacak, belirli bir noktadan sonra çok yayıldığı için hastalığa sebep olan virüs miktarı tek seferde teneffüs edilemeyecek. Ama maske olmazsa onu direkt içine çekip mis gibi hasta olacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.