Şimdi Ara

virüs programları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sistemimde F-Prot Antivirus programını kullanıyorum ve çokda memnunum ama arkadaşlarım ısrarla avast ya da norton kullanmamı söylüyo bense bunda çok kararsızım çünkü şu anda F-Prot Antivirus den çok memnunum. sizce hangi virüs programı daha iyi..

saygılar..

• kaspersky
  • Bence arkadaşının tavsiyesine uyma ve F-Prot kullanmaya devam et.
  • F-prottan şaşmamanı tavsiye ederimhttp://www.f-prot.com/download/home_user/download_fpdos.html
    buyur bak sana son sürümünüde verem harika bir program kesinlikle
  • Arkadaşalar Wındows Xp X64 İçin AntiVürus Programı Hangisi Bi Zahmet Göndere Bilirseniz Çok Sevinecem Bizzat..
  • hocam ben indirdim f-protu ama xp'de açmadı sorun ne olabilir
  • antivirüs programı kullanıcaksan arkadaşlarınıda boşver kendi kullandığın programıda ya karspersky kullan yada mcafee
  • avast 4.6.731 kullanıyorum çok memnunum. skini de çok şık.
  • antivir derim abii şaşma. avastın bulamadığı virüsleri yok ettim..karspersky de fena değildir. fakat norton da çok kasar
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

kaspersky

+1
  • avast kadar lanet bir şey görmedim bilg yükledim bilg donmaya başladı sildim yine aynı mecburen f disk çektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

arkadaşlar ben sistemimde F-Prot Antivirus programını kullanıyorum ve çokda memnunum ama arkadaşlarım ısrarla avast ya da norton kullanmamı söylüyo bense bunda çok kararsızım çünkü şu anda F-Prot Antivirus den çok memnunum. sizce hangi virüs programı daha iyi..

saygılar..

sen kafanın yattıgını kullan.
    kaspersky bılgısayarı kasar
    antıvur ve avast da ıyıdır.
  • Merhaba, Virus programların da önemli olan CPU %? kullandıkları alan bence çünkü gerçekten bilgisayar ile haşır neşir olan birisi kesinlikle yavaşlamaya gelemez. O yüzden Antivir derim. 8 mb dosya hem yer kaplamıyor hemde CPU da %8 alanı kullanıyor. Bilgisayar hiç yavaşlama olmadığı gibi bulamadığı virus de daha olmadı bir de update sorunu yok, yok lisandı yok register di böyle sorunları da olmadığı gibi 2 yıldır kullanıyorum ve bir kez olsun sorun yaşamadım. Yeni versiyonu çıkartmışlar zaten tam anlamı ile kendileri aşmışlar.www.free-av.com dowlonad edebilirsiniz.

Norton asla CPU kapladığı alan %33 ve 2 tane virus bulunca makine uçuyor resmen bir yavaşlık bir yavaşlık sormayın.

Saygılarımla

• hepsini denedim avast nod32 norton panda antivir ama tekrar kaspersky e döndüm sistemi öyle aman aman kasmıyor çok başarılı
  • Bit defender komple bi program
  • norton compare 9.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rex -- 6 Aralık 2005, 17:02:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.