Şimdi Ara

Virtual-On, Virtual-On: Oratorio Tangram, and Virtual-On Force PS4 için duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Virtual-On, Virtual-On: Oratorio Tangram, and Virtual-On Force PS4 için duyuruldu


    Seganın ilk Arcade salonları için 1995 yılında tasarladığı sonrasında 1998-2000 çok daha başarılı bir devam oyunu ortaya çıkarttığı arena bazlı hızlı mecha aksiyon oyunu Virtual On serine ait en başarılı 3 oyunu Ps4 konsoluna geliyor.

    Oyuncuları tarafından en çok sevilen İkinci oyunun 2009 yılın da xbox 360 için çıkan remaster sürümü japonya listelerinde bir numaraya oturmuştu. Fikir vermesi için eski oyunun xbox360 sürümünden oynanış ekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 30 Ekim 2018; 15:48:50 >



  • Paykasa Kart ,Astropay Kart ve Paykwik Kart satın almak ve güvenli alışveriş yapmak için

    https://www.paykasacards.net/

    Virtual-On, Virtual-On: Oratorio Tangram, and Virtual-On Force PS4 için duyuruldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sega tarafindan gelen açıklamaya göre 3 oyunda online özellikleriyle geliyor. Yani bir süreden sonra yapay zeka tatmin etmeyeceğinden iyi bir haber ki oyunun en büyük rekabet ve adrenalin sunduğu kısım orası. Peki bu oyunlardan hangisi en iyisi. Eğer seriden bir oyunu deneyecekseniz o kesinlikle ''VIRTUAL-ON ORATORIO TANGRAM'' olsun.

    Çoğu kişi oyundan bir haber olduğundan oynanış hakkında biraz yazmak lazım.

    Şimdi temelde oyunu ilk açtığınızda kontroller konusunda mal gibi ortada kalmanız olası. Normalde çift analoglu kontrolcüler için hazırlandığından oyun Dreamcast sürümü tek analoglu kontrolcü ile tam bir eziyetti, oynadım ondan biliyorum. Serinin en iyi yapımının tutmamasının en büyük nedenide budur. Bugün bu sorunu modern kontolcülerde pek yaşamıyoruz ama hala oynaması en keyifli hali twin stick.

    İlk bakışta birkaç hareket yapıyormuş ve 3 silaha sahipmiş gibi görünen karakterleriniz bunları oyun içinde kombolayınca daha farklı ağır ve hafif silahlara ve hareket kabiliyetlerine sahip oluyor. Ayrıca karakterleriniz birer ikişer ağır hasar veren çok güçlü özel hareketleri var. Tabi bunlar tüm enerjinizi tüketiyor birkaç saniye savunmasız kalıyorsunuz. Bu silahlar kullandığınızda tekrar şarj olmaya başlıyor buda şu anlama geliyor, defalarca arka arkaya aynı hareketi kullanamıyorsunuz. Yani devamlı hareketli ve hızlı düşünmeniz gereken bir yapı var.

    Silahlarınız dışında karakterinizin yapısına, ağırlığına göre yerde belli bir oranda turbo itici motorları açarak koşabilir ve ya havada uçabilirsiniz tabi bunları yaparken aniden yaptığınız tüm hareketleri kesip başka bir harekete geçiş yapabiliyorsunuz. Bununla birlikte doğru zamanlama gerektiren bir korunma hareketiniz var.

    Düşmanlarınıza belli bir oranda yaklaştığınızda ise tekme, yumruk, kılıç mücadelelerine girebiliyorsunuz. O taraftada karakterlerin 3-4 farklı vuruş hareketi var.

    Bunun içine bölüm tasarımlarıda girince objelerin arkasına saklanabiliyor objelerinden üstünden daha yükseklere uçarak saldırılarda bulunabiliyorsunuz.

    Unutmadan en önemli konulardan bir tanesi kamera. Bir kere düşmana devamlı kilitli bir kamera yok. Uçma tuşuna bir defa bastığınızda anca kamera otomatik olarak düşmanın o anki bulunduğu yere doğru dönüyor. Peki sistem nasıl çalışıyor. Oyunda düşmanı hedefte tutmak için iki defa hızlıca aynı uçma yani havaya sıçrama tuşuna basınca havalanmadan ani dönüş yapıyorsunuz. Bunun yanında sağ analog ile kamerayı döndürebiliyorsunuz ancak bu arkanızda değilde çarprazınızda kalan düşmanlara uygulanmaya uygun çünkü yavaş dönüyor, aksini denerseniz kolayca hasar almanız olası. Anlayacağınız düşman özelliklede bir insana karşı kapışıyorsanız onun kör noktalarda arkanızda kalmasını önlemelisiniz. Yani o kör noktalar bir oynanış mekaniği.

    Bu kamera düşman arkanızda değilde çarprazınızda ise itici motorlar ile yana koşup ateş ederekte düşmana doğru dönebiliyorsunuz silahlar genel olarak biraz güdümlü gibi. Lakin bu yapay zeka ile oynarken bile pek faydalı değil. Öyle sağ sola kaçıp ateş edeyim derseniz yine indiriyorlar.

    Turnuvadan alınma, profesyoneller nasıl oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 30 Ekim 2018; 15:50:12 >
  • Yakut’a 2’de bedava oynayabiliyorduk bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Yakut’a 2’de bedava oynayabiliyorduk bunu.
    Evet bu listedeki 1995 çıkışlı Cyber troopers isimli ilk oyunu oynayabiliyorduk. Diğerlerinin oynayabilmek için ise şimdiye kadar mecburi Xbox 360, One, X sahibi olmak gerekiyordu.

    ve bu aşşağı yukarı oyunun PS4 tuş dağılımı bu olması lazım. Gözünüzü korkutmasın insan alışıyor.
    Virtual-On, Virtual-On: Oratorio Tangram, and Virtual-On Force PS4 için duyuruldu

    Burada ''Oratorio Tangram'' ait daha teknik iki oyuncuya ait bir oynanış var. Bir tanesi ciddi manada siper ve bombaya yoğunlaşarak savaşıyor.



    Farklı oyuncuların içinde bulunduğu bir karşılaşma.
    Özellikle oyuncunun havada yön değiştirerek yaptığı ve rakibinin arkasına geçmesini yani kör noktalara kaçmasını engellediği taktikler oldukça ilginç.


    Bunu Reddit'te buldum. Kıskanılası ve oyundaki tüm seçilebilir karakterler.
    Virtual-On, Virtual-On: Oratorio Tangram, and Virtual-On Force PS4 için duyurulduVirtual-On, Virtual-On: Oratorio Tangram, and Virtual-On Force PS4 için duyuruldu

    2'inci oyun hakkında daha çok bilgi isteyenler için.
    https://aaltomies.wordpress.com/2018/01/23/virtual-on-historical-oratorio-tangram/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 30 Ekim 2018; 2:18:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.