Şimdi Ara

vip için firma önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wosvogen minübüsüm var. iç dış aksesuar taktırmak istiyorum. şimdiye kadar 2 firmayla görüştüm.birinin işçiliği çok iyiydi(northstar). ama başka firma ismi önerecek varmı?

• Ertex
  • pahalı orası. bu baktığımın en az onun kadar iyi işçiliği.başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotus2010

pahalı orası. bu baktığımın en az onun kadar iyi işçiliği.başka?
    www.dizaynvip.com web adresleri ara görüş istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Alıntıları Göster
    Bu işi en iyi yapan iki yer var benim bildiğim biri ertex öbürü ise pullman. ama pullman ertexten bile daha pahalı diye biliyorum. Neticede malzeme piyasada var, ama işçilik esas farkeden kısım. Düzgün malzeme + kötü işçilik=hüsran. ama vasat malzeme + çok iyi işçilik=mutluluk. Bu denklemi unutma asla, iyi işçilik malzemeden bile daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

kesinlikle

• teşekkürler. bakmaya başlayım. sonuçlara göre, sınıflandırma yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler. bakmaya başlayım. sonuçlara göre, sınıflandırma yaparım
    Ertex i önermem . Baştan Sağma iş yapıyorlar. İstediklerini verirsen bi nebze belki ama.

İş Tuzlu oldugu için guvenılır saglam yerlere yaptırman gerek. Dunya parası ısterler ama sana Şükrü Okçu yu onerırm. O kadar param yok dıyorsan Ertex işini görebilir. ama yaptıkları işi beğenmeyebilirsin. Mutlaka DEMO araçlara bin kurcala. Bana çok yapmacık gelmişti.

Ozellıkle iç aksesuarlar.

Sevgiler
  • sağolun. aslında amcam yaptırmıştı bi kaç aksesuar. ben de gitmiştim beraber. sadece adı var gibi geldi. işte dediğim yer işte northstar güneşlide daha ii geldi. hevesli çalışıyolar.küçük biyer. ama kaliteli. bikaç test ettim de pahalı ve ucuz aynı ürünü gösteriyo. ama kalitesi aynı diyo.oldukça mütevaziler. şaşırdım doğrusu. pahalıyı satıp para peşinde koşma hevesinde değiller. bana çok sempatik geldi. bakalım. ama incelemeye devam.
  • quote:

sağolun. aslında amcam yaptırmıştı bi kaç aksesuar. ben de gitmiştim beraber. sadece adı var gibi geldi. işte dediğim yer işte northstar güneşlide daha ii geldi. hevesli çalışıyolar.küçük biyer. ama kaliteli. bikaç test ettim de pahalı ve ucuz aynı ürünü gösteriyo. ama kalitesi aynı diyo.oldukça mütevaziler. şaşırdım doğrusu. pahalıyı satıp para peşinde koşma hevesinde değiller. bana çok sempatik geldi. bakalım. ama incelemeye devam.
    Ertex derim . şu linke bir göz at bu firma ciddi işler yapıyorhttp://www.ertexoto.com/lim.html

Birde bir düzeltme yapmak istiyorum sahibi olduğunuz aracın markasını bile yanlış yazmışsınız wosvogen nedir biraz dikkat lütfen aracınızın markası VOLKSWAGEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 27 Kasım 2006; 19:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe*

Ertex derim . şu linke bir göz at bu firma ciddi işler yapıyorhttp://www.ertexoto.com/lim.html

Birde bir düzeltme yapmak istiyorum sahibi olduğunuz aracın markasını bile yanlış yazmışsınız wosvogen nedir biraz dikkat lütfen aracınızın markası VOLKSWAGEN

Alıntıları Göster
    hocam sakın ertex ın dısında yaptırma ben ıkıkere yaptırdım aracın ıcıne ettıler kesınlılle bu ısın ustası ertex araban temız olsun ıstıosan 3 kurus fazla ver deım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 27 Kasım 2006; 18:54:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe*

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Titizlikte ve iyi işte şu anda bir numara Şükrü okçu ondan sonrada ertex geliyor.İki firmanın sahibinide çok iyi tanırım,Şükrü beyi de ,Ercan Beyi de...Okçu tek tek butik çalışır bizim gibi ,ertex seri çalıştığı için işi okçu kadar güzel çıkmaz,ama bu V.I.P ortamında yinede en iyilerden.Geçenlerde gebze de bir firmanın yaptığı bir vip vito geldi koltuğun içini boşaltıp düzgün hale getirdik .Sahibi koltuğa rahat oturamıyordu pufidik görünsün diye basmış elyafı basmış süngeri sırtı kalınlaştırmış oturma kısmını daraltmış .Önce oturduk ölçtük biçtik sonra koltuk deforme olmıyacak şekilde içindeki fazla elyaf sünger alınarak oturma hacmi genişletildielimiden geldiğince düzelttik şimdi ancak rahat oturabiliyor.Biz normalde bu düzeltmeleri yapmıyoruz .v.i.p araçta kesinlikle yapmıyoruz ama çok sevdiğimiz eski bir dostumuzun yakını diye yaptık..Yerli koltuklar nekadar güzel yapılsada çok rahatsız ve ilerde de makanizmaları sorunlu...Zaten bu malzeme fakirliğinden bu işi yapmıyoruz.Benim en çok takdir ettiğim de okçudur.Çünkü en başta çok titiz ve çok ince eleyip sık dokuyor.İşide dört dörtlüğe yakın çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

Titizlikte ve iyi işte şu anda bir numara Şükrü okçu ondan sonrada ertex geliyor.İki firmanın sahibinide çok iyi tanırım,Şükrü beyi de ,Ercan Beyi de...Okçu tek tek butik çalışır bizim gibi ,ertex seri çalıştığı için işi okçu kadar güzel çıkmaz,ama bu V.I.P ortamında yinede en iyilerden.Geçenlerde gebze de bir firmanın yaptığı bir vip vito geldi koltuğun içini boşaltıp düzgün hale getirdik .Sahibi koltuğa rahat oturamıyordu pufidik görünsün diye basmış elyafı basmış süngeri sırtı kalınlaştırmış oturma kısmını daraltmış .Önce oturduk ölçtük biçtik sonra koltuk deforme olmıyacak şekilde içindeki fazla elyaf sünger alınarak oturma hacmi genişletildielimiden geldiğince düzelttik şimdi ancak rahat oturabiliyor.Biz normalde bu düzeltmeleri yapmıyoruz .v.i.p araçta kesinlikle yapmıyoruz ama çok sevdiğimiz eski bir dostumuzun yakını diye yaptık..Yerli koltuklar nekadar güzel yapılsada çok rahatsız ve ilerde de makanizmaları sorunlu...Zaten bu malzeme fakirliğinden bu işi yapmıyoruz.Benim en çok takdir ettiğim de okçudur.Çünkü en başta çok titiz ve çok ince eleyip sık dokuyor.İşide dört dörtlüğe yakın çıkıyor.

Alıntıları Göster
    ya piyasada her cebe uygun vip yapan yer var.
    ayni aksesuarlari 2000 ytl ye yapanda var 3500 ytlye yapan da var.ama kalite farkini gozardi etmeyin.
    bizim caravelleye bi kac biseyler yapacaktik ic mekana sordum sorusturdum fiyatlar cok degisik.
    bizde vazgectik

• ARKADAŞLAR BU SORUYU SİZE ARABA MODİFİKASYONUNDA YETERİ KADAR DENEYİME SAHİP OLMAYAN KARDEŞİM SORMUŞ..... VOLKSWAGEN ARACIMIZI VIP YAPTIRACAĞIMIZ YERE KARAR VERDİK ...
    NORTHSTAR NEDEN DERSENİZ KULLANDIKLARI MALZEMELER KALİTELİ VE UYGUN RAKAMLI PERSONELİ ÇOK DENEYİMLİ SORULAN TÜM SORULARA İÇTENLİKLE CEVAP VERİYORLAR .....
    DİĞER FİRMALARA GELİNCE ERTEX PAHALI SERİ ÜRETİME GEÇMİŞ MÜŞTERİ ODAKLI DEĞİL SADECE PARAYA ODAKLANMIŞLAR HARCADIKLARI REKLAM PARALARINI VUR GÖNDER TAKTİĞİYLE MÜŞTERİLERİNDEN ÇIKARMA AMAÇLARINDALAR...
    ADR' YE GELİNCE SÜREKLİ DEĞİŞEN KADRO TECRÜBESİZ ELEMANLAR, KALİTESİZ İŞÇİLİK VS VS
    DİZAYN OTO KALİTELİ AMA BİR O KADARDA PAHALI ÇOK PAHALI KENDİLERİNİN TÜRKİYE DE TEK OLDUKLARI HAVASINDALAR BU DA ÇOK YANLIŞ
    GELELİM OKÇUYA DİZAYN OTO GİBİ DÜNE KADAR DIŞARIYA FASON VİP YAPTIRIP BU İŞE GİRME CESARETİNDEN UZAKLARDI ŞİMDİ İSE FİYATLARINI 3 KATLAYIP VIP ARAÇ YAPIYORLAR BİZİM OKÇUYA GİDECEK PARAMIZ YOK NE YAPALIM.... GÖZ GÖRE GÖRE KAZIKLANMAK KİMSE İSTEMEZ..
    VE DİĞERLERİ MIHÇI ÖZMIHÇI CONSEPT COMFORT LAP LUP LABA LUP DAHA NE KADAR MANTAR FİRMA VARSA HEPSİ

• quote:

ARKADAŞLAR BU SORUYU SİZE ARABA MODİFİKASYONUNDA YETERİ KADAR DENEYİME SAHİP OLMAYAN KARDEŞİM SORMUŞ..... VOLKSWAGEN ARACIMIZI VIP YAPTIRACAĞIMIZ YERE KARAR VERDİK ...
    NORTHSTAR NEDEN DERSENİZ KULLANDIKLARI MALZEMELER KALİTELİ VE UYGUN RAKAMLI PERSONELİ ÇOK DENEYİMLİ SORULAN TÜM SORULARA İÇTENLİKLE CEVAP VERİYORLAR .....
    DİĞER FİRMALARA GELİNCE ERTEX PAHALI SERİ ÜRETİME GEÇMİŞ MÜŞTERİ ODAKLI DEĞİL SADECE PARAYA ODAKLANMIŞLAR HARCADIKLARI REKLAM PARALARINI VUR GÖNDER TAKTİĞİYLE MÜŞTERİLERİNDEN ÇIKARMA AMAÇLARINDALAR...
    ADR' YE GELİNCE SÜREKLİ DEĞİŞEN KADRO TECRÜBESİZ ELEMANLAR, KALİTESİZ İŞÇİLİK VS VS
    DİZAYN OTO KALİTELİ AMA BİR O KADARDA PAHALI ÇOK PAHALI KENDİLERİNİN TÜRKİYE DE TEK OLDUKLARI HAVASINDALAR BU DA ÇOK YANLIŞ
    GELELİM OKÇUYA DİZAYN OTO GİBİ DÜNE KADAR DIŞARIYA FASON VİP YAPTIRIP BU İŞE GİRME CESARETİNDEN UZAKLARDI ŞİMDİ İSE FİYATLARINI 3 KATLAYIP VIP ARAÇ YAPIYORLAR BİZİM OKÇUYA GİDECEK PARAMIZ YOK NE YAPALIM.... GÖZ GÖRE GÖRE KAZIKLANMAK KİMSE İSTEMEZ..
    VE DİĞERLERİ MIHÇI ÖZMIHÇI CONSEPT COMFORT LAP LUP LABA LUP DAHA NE KADAR MANTAR FİRMA VARSA HEPSİ
    Bu northstar nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu northstar nerde?

Alıntıları Göster
    Tamam buldum burdaymış:http://www.esteknoloji.com/default_tr.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Tamam buldum burdaymış:http://www.esteknoloji.com/default_tr.asp

Alıntıları Göster
    GÜNEŞLİ DE HÜRRİYET GAZETESİNİN SIRASINDA TAM AÇIK ADRESİ AKLIMDA YOK KATALOG ARABA KALDI AMA TELEFONU VAR (0212) 489 44 44
  • quote:

GÜNEŞLİ DE HÜRRİYET GAZETESİNİN SIRASINDA TAM AÇIK ADRESİ AKLIMDA YOK KATALOG ARABA KALDI AMA TELEFONU VAR (0212) 489 44 44

Alıntıları Göster
    EVET O ADRES AMA FOTO GALERİDE SADECE 1 ARACIN FOTOSU VAR. KATALOGLARI ÇOK İYİ.
  • quote:

EVET O ADRES AMA FOTO GALERİDE SADECE 1 ARACIN FOTOSU VAR. KATALOGLARI ÇOK İYİ.

Alıntıları Göster
    Formda bu işle uğraşan bi arkadaşımız olsada kaça yapar,nasıl yapar,ne yapar,hangi marka ne gider bizi bilgilendirse... Bizde topluca ona gitsek bi baksak iyi olurdu aslında. Formda bu konuyu soran o kadar çok arkadaşımız varki... Varmı bu işi profosyonelce yapan bi arkadaş? Varsa bekliyoruz buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 29 Kasım 2006; 17:00:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.