Şimdi Ara

Viofo 229 pro için SD kart tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung evo serisi kart aldım fakat slow card uyarısı verdiği için kayıt yapmıyor 4k da hangi kartı kullanmalıyım

• Viofo 229 pro için SD kart tavsiyesi?

Ben türkiye temsilcisi teknostore'a sordum bu görsel ile cevap verdiler.

• Kendi kartı dışında sadece ''Sandisk Max Endurance'' serisini önermiş sorunsuz olarak ama max endurance serisi heryerde yok bulması zor.

''Sandisk Extreme Pro'' serisi kartlar uyumluymuş mesela ama ondan bahsetmemiş nedense.

• hakan_gonen H kullanıcısına yanıt

bende viofo a229 pro 2 kameralı olandan aldım ama hafıza kartı konusunda tereddütüm var siz bilgi bulabildiniz mi, sandisk extreme pro uyumlu mudur? ya da viofo marka dışında kart kullanan var mı?

normalde 256 gb samsung endurance pro almıştım ama firma açıkça uyumsuz dediği için geri göndereceğim sanırım. sandisk max endurance piyasada yok zaten. viofo kartlar ise aşırı pahalı. en çok tavsiye edilen markanın bu kadar uyumsuz olabileceğini düşünmezdim. bu problemi çözemezsem sanırım kamerayı da geri göndereceğim.

• Viofo A329 kameramda 512 gb Sandisk High Endurance kullanıyorum. İzlediğim kayıtlarda yada wifi üzerinden dosya aktarımlarında hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdilik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Micro SD kart aldım sahte mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.