Şimdi Ara

Vintek Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktan geçen firmayla hiçbir şekilde ilişiğinizin olmamasını öneririm.
    Başımdan geçen olayı şöyle analatayım ;

    Quadbeat 3 kulaklığım bozuldu lg telefonun yanında gelen ben de başladım internette aramaya 30 tl den 150 tl ye her fiyatta var neredeyse orjinalini bula bilmek adına lg resmi sitesinden destek aldım "keza orada satılmıyordu" nereden orjinal bir şekilde temin edebilirim diye beni vintek adlı siteye yönlendirdiler.
    Neyse ben buradan sipariş verdim kulaklığı 2-3 gün içerisinde elime ulaştı bir telefon kutusunun içinde açık birşekilde kırmızı kutusuyla birlikte geldi.
    Hemen deniyeyim dedim fakat malesef orjinal kulaklıkla sesinin uzaktan yakından alakası yok bende hemen iade etmek için geri gönderdim.
    Daha öncesinde internet sitelerinde bulunan iade politikası kısmını iyice okumuştum durumun aksine herhangi birşey yok ama ona rağmen aradığımda kesinlikle iade almıyoruz deniliyor paket açılmış vs deniyor ki geldiğinde de açıktı zaten bende dedim e internette böyle böyle yazıyor neden iade almiyorsunuz diye sorduğumda almıyoruz istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deniliyor.

    Ben elimden geldiğince internette araştırıp şikayet edeceğim bu firmayı ama siz böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle bulaşmayın bu firmaya.
    Ne olur ne olmaz diye ürünle ilgili görüntülerden telefon konuşmalarına kadar hepsi kayıtlı inanmayan olursa kanıtlayabilirim.







  • Sakin ol. Mesafeli satış sözleşmesinde alıcı yani sen 14 gün içinde satış sözleşmesinden cayma hakkına sahipsin. Karşı taraf her türlü iade almak zorunda.

    Zaman kaybetmeden tüketici hakem heyetine başvur (tabi, fiş, fatura vs. elinde olmalı), sonucu bekle. Yeter ki gözün korkmasın, diren!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Ocak 2019; 2:44:23 >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Başvurumu yaptım 29/01 tarihinde , son işlem başvuru tamamlandı yazıyor bu süreç ile ilgili tahmini geri dönüş süresini biliyor musunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.