Şimdi Ara

VINN mı VODEM mi JET mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
12.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu üçünden birini alacağım. turkcell 4 gb 29 tl ve her yerde çekme özelliği varmış diyorlar. ayrıca 4gb dan sonra o ayın sonuna kadar otomatik internet hizmeti verilmiyormuş kota gitmesin ve fatura kabarmasın diye.

vodem sanki biraz pahalı gibi 4 gb 39 tl

ve jet 1 gb ya kadar 9 tl sonra 4 gb kotalı tarifeye otomatik geçiyormuş o da 29 tl.

sizce bunlardan hangisi daha iyidir?

• ben hepsini araştdım.en uygunu vınn kamu 4gb. açılış ücreti modem ücreti yok.bir haftadır kullanıyorum çekim güçü güzel.
    İnsanı nette sinir küpü yapıyor. benim gibi hele sabırsız bi kişiyseniz vah halinize...
    bir videoyu setretmek için bi beş dakika beklyorum herhalde.
    ilk aldığımda turkcell müşteri hizmetlerini aradım ve çok yavaş olduğunu iki üç sayfayı aynı anda kesinlikle aççamadığımı dakikalarca beklediğimi belirttim. bana 2g ile bağlandığımı bulunduğum bölgede vericide sıkıntı olduğunu en kısa zamanda teknik servisi bulumduğum bölgeye yönlendireceklerini söylediler. allah için doğru söylemek gerekirse gönderdilerde. gerçekten 2g ile bağlanıyormuşum. 3g ile bağlanmaya başladım ben. ama NEDENSE HİSSEDİLİR Bİ HIZ GÖREMEDİM 2G İLE 3G ARASINDA... yeni sekmede 2-3 sayfayı anda açayım dakikalrca bekliyorum sayfaların açılmasını...
    yani uzun lafın kısası daha önceki muhabbet ettiğim arkadaşlarımda dahil kullanıpta memnun kalan görmedim. mahallede telefon bayii arkadaş var 3 oparatörün 3g modemlerini kullandığını ama üçünün aynı olduğunu söylemişti. ankara kızılay göbekte denediğini ama 3g ile bağlanmasına rağmen yavaş oldunu söylemişti.(2g=yeşil,3g=mavi) benim anladığım kadarıyla henüz türkiyede 3g altyapısı oturmadı. ben turkcelli kullanıyorum ve memnun değilim

haa bu arada modeme göre telefon üzerinden internete 3g hızıyla bağlantı daha hızlı....

saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: cocoter
    arkadaşlar bu üçünden birini alacağım. turkcell 4 gb 29 tl ve her yerde çekme özelliği varmış diyorlar. ayrıca 4gb dan sonra o ayın sonuna kadar otomatik internet hizmeti verilmiyormuş kota gitmesin ve fatura kabarmasın diye.

ve jet 1 gb ya kadar 9 tl sonra 4 gb kotalı tarifeye otomatik geçiyormuş o da 29 tl.

turkcell kurumsal vardı 49 tl ye 15 gb adil kullanım limitsiz alan yok mu bunu acaba
    Netspeed mi Türktelekom mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea jet 1Gb 9TL.

huawei modemlere etiket yapıştırıyolar tek fark o ;)
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

arkadaşlar bu üçünden birini alacağım. turkcell 4 gb 29 tl ve her yerde çekme özelliği varmış diyorlar. ayrıca 4gb dan sonra o ayın sonuna kadar otomatik internet hizmeti verilmiyormuş kota gitmesin ve fatura kabarmasın diye.

otomatik internet hizmeti nedir hocam
  • vodem + 7,9 tl sınırsız 3g+ cep net :))) kesinlikle 3 opr. içinde test etmeden alma . . . ( benim evime 50 mt ötede vodafone baz ist. var )
  • Benim 1 arkadaşım 3 aylığına kullanıp çıkmak istiyor bu paketlerden hangisi uygun olur?
  • hala herhangi bir fikri olan var mı acaba? bunların sınırsız versiyonları var mı ve ücretleri ne kadar? internete girme süreleri gerçekten bu kadar uzun ve sinir bozucu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum. Ornegın Bende suan hem avea jet modem de var hemde turkcell vın var. Evimde Turkcell vın çekiyor , evde turkcell vın kullanıyorum. Yanlız turkcelın çekmedıgı yerlerde , Avea jet modem çekiyor onu kullanıyorum. Ama önemlı olan evınızde en ıyı hangısını kullanabılıyorsanız odur.

Orijinalden alıntı: darkknightr

up, bende bu sene üniversiteye kayıt oldum.Malatyadayım int. için üniversiteli olarak hangisini önerirsiniz?Arkadaşın sorduğu gibi hangisinin en iyi çektiğini nasıl anlarız

interneti kullanacağın Bölgede, 3g li telefonuna teker teker 3 farklı operatörün hattını tak. Hangisinde 3g varsa onu kullan. Telefon ve hat 3g ye açık olmalı. En ucuz olan interneti kullanmanı tavsiye ederim. 3g olduktan sonra vinn, vodem, jet farketmez. Biri 4mb hizla baglansa digeri 5 mb ile baglaniyor. Zaten sana 4 gb internet veriyor. 100 mb hizla bağlansa ne olacak.Bazı operatörlerin 4gb internet verip su kadar hıza kadar bağlantı Destegi veriyoruz gibi palavralarına inanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.