Şimdi Ara

Vine fenomenleri ne diye üniversitelere söyleşiye gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye söyleyişe gidip duruyor bunlar, iki aptalca video çekiyorlar diye konferans verebilecek bilgi kapasitesini nasıl görüyorlar da üniversitelere çağırıyorlar merak ediyorum. Katılan oldu mu forumda bu söyleyişilere cidden ne konuşuluyor

hele halil söyletmez memeli mestan falan bunlara ayrı kılım üniversiteler bi de adam yerine koyup okula çağırıyor bunları ya

• Aynen alayi bos insan kimse alinmasinmillet gülsün diye sekilden sekile giriyorlar aralarinda saglam isini yapanlara helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişimciler diye sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya komikler yani. cocumuyo felan.
  • Hakan Hepcan'da potansiyel var yine ama diğerleri harbiden boş.
  • Sadece aykut elmas izliyorum

• Boş beleş soytarılar prim yapıyor ülkemizde malesef. Bilim üzerine konferans olsa bukadar ilgilenmezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Memeli mestan
    Anıl İlter
    Doğa Konakoğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Sadece aykut elmas izliyorum

izlersiniz istediğiniz şeye de gülersiniz ama bunları üniversiteye geitren zihniyet nasıl işliyor onu düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Sadece aykut elmas izliyorum

izlersiniz istediğiniz şeye de gülersiniz ama bunları üniversiteye geitren zihniyet nasıl işliyor onu düşünüyorum ben

Yok bi arkadas yazmidya bazilari guzel diye ondan dedim yoksa konuya katiliyorum bunlar ve universite söyleşileri ne alaka cozemedim hic

• Çoğunun bi tarafı kalkmış zaten bu yüzden bence de aşırı saçma üniye falan geliyorlar.Tamam izler vinelerini güleriz ama seviyesini de bilecek insan yani
  • Hangi üniversiteler çağırıyormuş? İTÜ, ODTÜ, YTÜ, Boğaziçi, Koç gibi üniversiteler mi çağırıyor? Hayır, lise düzeyindeki ya da özel üniversiteler çağırıyor. Saydığım üniversitelere gitse, öğrenciler izlemeye itibar eder mi? Hayır, e özel üniversitelerdeki öğrenci seviyesini az çok biliyoruz, nabza göre şerbet.
  • Cocumuyooo ahahahahhaha
    Yabancılarda falanfilan turklerde falan filan haaaaaa ahahahhahaaha

• Anıla baya uyuz oldum ben artık

• tamam güldürüyorlarda dediğin gibi konferans verecek kapasiteyi nasıl görüpte çağrıyolar bende anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Hangi üniversiteler çağırıyormuş? İTÜ, ODTÜ, YTÜ, Boğaziçi, Koç gibi üniversiteler mi çağırıyor? Hayır, lise düzeyindeki ya da özel üniversiteler çağırıyor. Saydığım üniversitelere gitse, öğrenciler izlemeye itibar eder mi? Hayır, e özel üniversitelerdeki öğrenci seviyesini az çok biliyoruz, nabza göre şerbet.

Boğaziçini bilmiyorum ama İTÜ ODTÜ YTÜ bu 3 üniversitede de söyleşiye çağrıldılar, benim gıcık olduğum durum bueğer bu üniversiteler bile bunları söyleşi diye öğrencilerin karşısına çıkartıyorlar ya yazıklar olsun. Üstteki arkadaş doğru demiş bilimsel bir sunum olsa katılan olmaz
  • Aykut Elmas ve diğer 2 Arkadaşı dışında izlemiyorum

• Cocumuyo de

• Aykut Elmas yaratıcı düşünebiliyor.Diğerleri fos

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitter,vine fenomenleri falan boş insanlar,bomboş hemde sözlüklerden oradan buradan malzeme bulup twit atıyor caps yapıyor diye dünya kadar takipçisi var,ne boş insanlar var memlekette,bunları söyleşiye çağırın okulun gökmenin gazetesi

kim oluyor de söyleşiye geliyor ne bilgi birikimi var,ne konu hakkında konuşacakmış yuh be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 3 Haziran 2014; 19:25:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.