Şimdi Ara

Vindicator or Dragonslayer Vayne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana göre en iyisi aristocrat ama sen onu almayacağım demişsin. O zaman dragonslayer diyorum ama gerçekten bir daha düşün aristocrat gerçekten çok hoş bir skin.

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • quote:

Orijinalden alıntı: anno

Zaten şuan elimdeki 70 heroda skinim mevcut vayne haric o sebepten vayne e alacağım :)

Tabi benim zevkim haklısınız ancak kararsız kaldığım için danışmak istedim.

Dragon slayer daha iyi shyvana dragon forma geçerken are you dragon slayer derken yes diyebilirsin
    Bence hearth seeker daha iyi vayneyi çekici kılan bir skin ama istemiyorum demişsin oyun içi de gayet güzel

All I wanna do is Lose Control !

.
  • Vincicator diyorum seçeneklerin arasından,ancak bana göre en iyisi heartseeker hatta tüm skinlerin içinde en iyisi bile diyebilirim
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • İstemiyorum İstemiyorum dedim ancak Heartsekeer aldım :D Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Shyvana nickli arkadaş ikna etmeyi başardı :)

Orijinalden alıntı: anno

İstemiyorum İstemiyorum dedim ancak Heartsekeer aldım :D Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Shyvana nickli arkadaş ikna etmeyi başardı :)

Hayırlı olsun :) Pişman olmassin , gule güle kullan .
    Fuck these corporations and their fucking record stores. I don't want my fucking paycheck feeding money whores.
    These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
    Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.