Şimdi Ara

Viktor hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, genelde mid oynadıgım için 6300 ip'e güzel bir mage almak istiyorum ahri ve cass'i düşündüm ama viktor aklımı karıştırıyor kimisi op kimisi up kimisi normal diyor viktor hakkında. Oynanması zor olduğu aşikar ve zorluğu açısından daha cezbedici.Fakat aklımı kurcalayan şey viktor bu kadar güçlüyse neden pek fazla kullanılmıyor oyunlarda? Viktora önerebileceğiniz bir build var mı?

Shine Bright Like a Lux Laser!
  • herkes beceremez viktoru

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianFraser -- 27 Temmuz 2012; 12:48:40 >
  • Uzun süre Ap carry oynadyısan sana normal zorlukta gibi gelecektir . E'sini kullanmak zor birşey değil . Bunu yazanlara gülüyorum . Ama hesabında Ahri yoksa önceliği ona vermelisin .

GnyMade
  • bu kaçıncı viktor konusu. her ay 5 defa "viktor???" "viktor ne oluyo acaba" "viktoru evde besleyebilir miyiz?" başlıklı konu açılıyor.

Orijinalden alıntı: atilla*-*

Merhaba arkadaslar, genelde mid oynadıgım için 6300 ip'e güzel bir mage almak istiyorum ahri ve cass'i düşündüm ama viktor aklımı karıştırıyor kimisi op kimisi up kimisi normal diyor viktor hakkında. Oynanması zor olduğu aşikar ve zorluğu açısından daha cezbedici.Fakat aklımı kurcalayan şey viktor bu kadar güçlüyse neden pek fazla kullanılmıyor oyunlarda? Viktora önerebileceğiniz bir build var mı?

Soru
    viktor bu kadar güçlüyse neden pek fazla kullanılmıyor oyunlarda?
    Cevap
    Oynanması zor olduğu aşikar
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi bende viktor yok ancak free olduğu zamanlarda oynamışlığım vardır, açıkcası main bölgem mid olduğu için midir bilemiycem, bana öyle arkadaşların dediği kadar zor gelmedi, q skilli zaten direk seçmeli, ultisi kolay atılıyor, w skillide öyle. E skillini biraz rumble oynamışlığın varsa ultisi ile benzer bir yapısı var ve öyle zor gelmedi bana. Bilemiycem artık kendi seçimin. Pek popüler bir ap carry değil orası açık. Bilemiyorum biraz videolarını falan izle, ap ratiolarına, skill damagelerine falan bir bak ben onları hatırlamıyorum, onlar düşüktür belkide.
  • bence 1v1 de onu kantırlayan az hero var. kalkan var stun var silence var slow var acayip bir lazerden gelen damage var. Bence iyi fakat arkadaşın dediği gibi ilk önce ahri almak daha mantıklı hem zevkli hem takıma çok faydalı ölmesi zor kaçması kolay.

"The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it."-Lee Sin

"A true hunter never rests." - Rengar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.