6.sezonun devamı. 6.sezon 20 bölüm olacak şekilde ayarlanmış. Sezonuda 2ye bölmüşler. 10bölüm-10 bölüm |
19 Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
10 yaşındaki çocuk yemin ediyorum daha iyi senaryo yazardı. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() |
Kiev Ruslarını işin içine dahil edeceğiz diye 6. sezonun içine ettiler net. 6. sezon komple Wessex-Viking mücadelesi olmalıydı. Zaten kardeşleri de rezalet kurguladılar. Özellikle Ivar'ı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dizinin güzel zamanlarını hatırladığımız türden bir final oldu, hiç yoktan iyidir. Yalnız öyle vasıfsız tipleri dahil etmişler ki, psikopat Ivar'ı bile sevdirmeyi başardılar, fakat Kattegat kimlere kaldı öyle tam rezillik. |
Çok kötü finaldi yahu böyle final mi olur ? Bunca zaman izlerken en keyif aldığım dizinin bu kadar kötü sonla bitmesi can sıkıcı. Saçma sapan inanlar gelip ne olaylar yapılmasına sebep oldu. Twist yapalım derken "kör göze parmak" misali bir şey yaptılar. Hele şu "Toprakları bırakıp başka diyarlara yolculuk olayı" en berbat düşünce. Kim gittiyse hep başına bir olay geldi. Neyse Netflix bunlardan 100 sene sonra geçen Viking Valhalla dizisini yapacakta belki son 2 sezondaki tatminkarsızlığı giderebilirler. |
yaklaşık 5-6 senedir izlediğim ve benim için ayrı bir yere sahip olan dizinin finalini izlerken yoğun duygu yaşadım. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Daha iyi bir final olabilirdi kesinlikle ama sonunda bitti ve sırf Ragnar olduğu için güzel hatırlayacağım bu diziyi. |
Diziyi bitirdim. Malum olaydan sonra eski tadı alamasam da saçma olaylar olsa da diziyi güzel hatırlayacağım. Son sezon hakkında Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 8 Ocak 2021; 18:55:7 > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Finalin mükemmel olmadığının bende farkındayım ama bu mutlu sonlu bir final isteyenleride anlayamıyorum. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Gayet güzel final oldu. Zaten önceki sezonların durumu ortadaydı bu kadarını bile beklemiyordum. 5.sezonun 10. bölümünde diziye söverek takip etmeyi bırakmıştım resmen. Ancak finali geldiğini görünce üst üste 30 bölüm izleyerek diziyi bitirdim. Son sahnesi fena duygulandırdı beni. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaTanyeli -- 12 Ocak 2021; 8:8:10 > |