Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.152
Cevap
111
Favori
278.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • müstehcem bölüm varmıdır acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    müstehcem bölüm varmıdır acaba

    İlk bölümde 3-5 saniyelik üstü kapalı şekilde vardı.Rahatsız etmeyen tarzda ve kısa bir şekilde.Dizinin senaryosu gereği çok fazla olacağını sanmıyorum umarım gereksiz bir şekilde diziye serpiştirmezlerde.
  • GoT'un denizlerde geçen versiyonu mu acaba Öyle bir şey olursa izlerim valla. Neyse biraz bölümleri biriksin çünkü hemen bitiyor meret.
  • Gow un demosunda gördüm trailerı ilk bölümü hemen izledim gayet güzel başladı özellikle atmosferi çok sağlam
  • İniyor,bende izlerim birazdan.Bakalım nasıl bir şey çıkmış ortaya.

    Edit:Şimdi bitti.Gayet başarılıydı,beklentimin üstünde geldi ilk bölüm.

    Ayrıca;
    Şu Rollo mudur nedir var ya ona aşırı derece de kıl oldum.Belli ki yengeyle eskiden bir şeyler yaşamışlar ama kardeşim dediği adamın karısı lan şerro.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 5 Mart 2013; 17:50:24 >
  • 2. bölüm düştü beyler

    İşe bak, kalite düşük olarak gelmiş ama olsun izlenir yine de.
  • 2. bölüme yumuldum hemen
  • Nasıl 10 bölüm sadece 1 sezonluk bir dizi mi bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: * KıL

    Nasıl 10 bölüm sadece 1 sezonluk bir dizi mi bu?

    Öyle diyorlar ama 2. sezon reytinglere bakar ve bence bu izleyici ile rahat gelir 2.sezon.
  • 2. bölümü de seyrettim. Harbi çok güzel dizi olmuş. Kesinlikle izlenmeli.
  • Diziyi beğenenler ağırlıkta olduğu için 1.bölümü izleyeceğim umarım güzeldir.


    Edit : Her iki bölümüde izledim.Tam tadını alamadım sanki . Bir kaç bölüm daha izleyince anlarız bakalım nasıl gideceğini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahri -- 6 Mart 2013; 1:42:21 >
  • 2. bölümde daha bir açıldı dizi, çok güzel oldu ama o gemi küçük geldi bana nasıl sığdılar anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    2. bölümde daha bir açıldı dizi, çok güzel oldu ama o gemi küçük geldi bana nasıl sığdılar anlamadım

    Gemiyi tasarlarken gövde bizim genel olarak bildiğimiz gövde şeklinde tasarlandı omurga kısmı kavisli bu yüzden daha derin .Üste çadırı da geçirince içi büyük gözüküyor.




    Ben ilk iki bölümle diziye hayran kaldım diyebilirim.Zerre kadar oyalama yoktu 2. bölüm itibariyle.Ne konuşmayla ne de saçma sapan hareketlerle oyaladı dizi, her dakikası oldukça verimliydi.Muhtemelen 2.

    sezon siparişi 3. bölümden sonra gelir eğer yapımcılarda anlaşırsa.Ancak anlaşacaklarını zannetmiyorum çünkü Historical channel ın bütçe ayıracağını sanmıyorum.Başka bir kanal alabilir.2 . bölümün

    erkenden yayınlanması izleyici reytinginin sınanmasını işaret ediyor.Muhtemelen bütün bölümleri çektiler.Umarım son bölümünde devam için açık bir aralık bırakmışlardırda dizi devam eder.Viking tarihini

    sevenler mitiolojiyle ilgilenenlerin izlemesi gereken dizilerden biri olacak gibi duruyor.
  • Şöyle diyeyim ben uzun zamandır, bir Viking dizisi çıksada izlesem diyen bir insandım. Bu adamların tarihini adm akıllı yapım bulmak oldukça zor. Genelde abartı, tekdüze tipler olarak gösterilen, sadece aptal savaçlılar olarak gördüğümüz ama çok büyük hayranı olduğum insanları düzgün bir şekilde anlatan, çok gerçeğe yaklaştırmadan içine kurguyu da ekleyip hoş bir dizi sunmuşlar. Pilot bölüm gene hafif aceleye geldi. Ki ben bunu bu sene çıkış yapan her yapımda gördüğüm için hafif bir hayal kırıklığı da olsa yadırgamadım. Çekimler iyi olmuş, özellikle History gibi bir kanalda yayınlandığını düşündüğümüzde bütçenin ne kadar kısıtlı olabileceğini tahmin ediyoruz. Bu sebeple bu kadar iyi çekim kalitesi beklemiyordum. Oyunculuklar ve karakterler oturmuş dizide, bu yönüyle hoşuma gitti. Ki genelde başrol oyuncuları pek beğenmeyen biri olarak bu sefer cidden rolüne yakışır biri var karşımızdan. Diğer oyuncularda,performans olarak fena sayılmazlar. Tabi ki bu ilk bölümden hemen belli olmaz.

    Ara geçişler çok kaba geldi, belki reklam aralarından dolayıdır bilemedim. Kurgu tam oturtulmamış gibi hissettim. Yapım bütçesinin sıkıntısı en çok burda hissettim sanırım. Akışkanlığı tam koruyamamışlar gibi bir hissiyat vardı. Ama dediğim gibi tek kusuru şimdilik bu. Eğer dizi reyting başarını korursa, bütçede iyileştirmeler yapılıp ,bu iyileştimenin de bu kurguya yansıyacağını umuyorum.

    Işınklandırmalar iyiydi, renk paletleri güzel seçilmiş. Özellikle İskandinavın o kasvetli ama bir o kadar da müthiş manzaraları atmosferini iyi yansıtılmış ekrana. Ayrıca tek palet yerine bir kaç paletin kullanıldığını sezdim gibi. Ama tam dikkat etmedim. Yeni bölümde özellikle ona dikkat edecem.

    Senaryo, şimdilik fena durmuyor. İleride bize nasıl bir süpriz yapar bilmiyorum tabi. Ama ilk bölümde çok klişeye kaçınılmadan ya da spartcus da olduğu gibi çok dramaja boğmayan diyaloglar vardı. Ama yine diyorum atlamalar kaba gibi geldi bazı yerleri atlamaları işin biraz aceleye geldğini gösteriyor gibi. İnşallah bu sadece pilota has olaydır. Ve diğer bölümler bize daha hoş şeyler sunar.

    Valla History'den bu kalitede birşey beklemezdim. Genelde belgesel yapımcılığı yapan ve çoğunlukla Pawn starz gibi showlar gördüğümüz kanal kendini aşmış resmen. Ve aldığım duyumlara göre ilk bölümün reytingine göre yapımcılarla 2 sezon daha antlaşma yapma ihtimalleri varmış. Ki ilk bölümün reytingini düşünürsek. Sanırım önümüzde kii 3 yıl güzel olacağa benziyor.
  • The Tudors'un yaratıcısı ve senaristi Michael Hirst tarafından yaratılmış yeni bir dizi daha. Her ne kadar Camelot bir facia olsa da ilk bölümünü gayet beğendim, neden yeni bir The Tudors olmasın? O kaliteyi yakalarsa efsane olur zaten.
  • Arkadaş önerdi diziyi ama biraz daha ilerlesin. Bu tarz dizilerin ileride ne olacağını kestirmek kolay olmuyor
  • Arkadaş önerdi diziyi ama biraz daha ilerlesin. Bu tarz dizilerin ileride ne olacağını kestirmek kolay olmuyor
  • 2. bölüm oldukça iyiydi. Dizi tarih sevenler için gayet doyurucu ama öyle aksiyon dışında başka bir şey beklemeyenler için pek uygun değil. Spartacus ya da GoT ile karşılaştırmak saçma olur.
  • İlk bölümü şimdi izledim, umutluyum diziden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilous

    2. bölüm oldukça iyiydi. Dizi tarih sevenler için gayet doyurucu ama öyle aksiyon dışında başka bir şey beklemeyenler için pek uygun değil. Spartacus ya da GoT ile karşılaştırmak saçma olur.

    2. bölüm 10 Mart diye yazıyor. Nasıl izlediniz ben onu anlamadım hocam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.