Şimdi Ara

ViewSonic VX2758-PC-MH 27' 144 Hz 1ms HDMI FreeSync Full HD Kavisli 1.599,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Kavisli Monitör Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)



    1.599,00 TL


    Ürün Detayları

    ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Kavisli Monitör




    Panoramik Görüş

    1800R ekran eğrili ile panoramik görüş sunar. Kavisli tasarımı ve sunduğu panoramik görüş ile etkileyici izleme deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

    Hızlı Tepki Süresi

    1 ms MPTR tepkisi süresi ile hızlı etkileşim ve çizgi, bulanıklık, gölgelenme problemlerinden uzak görüntü kalitesi sunar. Hızlı tepki süresi ile grafik öğeleri yoğunluklu oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Tepki süresi ile aksiyon ve macera filmlerini yüksek görsel kalite ile izlemenize olanak sağlar.


    Yüksek Yenilme Hızı

    144 Hz yüksek yenilme hızı ile oyun içi aksiyonun yüksek olduğu anlarda, mükemmel görsel akışkanlık sunar. Yüksek yenilme hızı ile film izlerken ve oyun oynarken grafikleri kusursuz şekilde görüntüleyebilirsiniz.


    Dalgalı Kare Hızlarını Engelleme

    Sahip olduğu her saniye kesintisiz ve pürüzsüz görüntü fonksiyonları ile ekran yırtılmasının ve dalgalı kare hızlarının önüne geçerek, kesintisi seyir keyfi gerçekleştirebilmenizi sağlar.


    Doğru Renk Üretimi

    % 88 NTSC ve % 120 sRGB renk boyutu ile büyük genişlikte renk gamı sunar. Geniş renk gamı ile birden fazla renge ait canlı tonları görüntüye yansıtarak, doğru renk üretimi sağlar. Doğru renk üretimi ile görselleri daha detaylı ve gerçekçi görüntülemenize imkan tanır.


    Hızlı Görüntüleme

    Sahip olduğu gömülü düşük giriş gecikmesi ile grafik kartlarından ekran alanına veri iletimi sırasında gecikme süresini en aza indirgeyip, hızlı görüntüme sağlar.


    27'' Kavisli Oyuncu Monitörü

    ViewSonic VX2758-PC-mh, 1800R kavis ve %88 NTSC ile %120 sRGB renk boyutu sayesinde gözlerinizi rahat ettirirken, renkleriyle sizi içine çekecek. 1ms MPRT tepki süresi ve minimum giriş gecikmesi, oyundaki tepki sürenizi inanılmaz hızlandırırken, AMD FreeSync™ teknolojisi ile birleşen 144Hz yenileme hızı akıcı bir oyun deneyimi sunar. Ekran yırtılması ve takılmalar yaşamazsınız. VX2758-PC-mh, ViewSonic'e özel ViewMode™ ön ayarları ile birlikte gelmektedir. Bu ön ayarlar, dosya düzenleme yahut film izleme ve oyun oynama gibi farklı ev eğlencesi uygulamalarında en iyi ekran performansını sunar. İki HDMI port ve VGA girişi, hem eğlenceye yönelik hem de genel kullanım için esnek bağlantı sunar.





    Kullanıcıyı Saran Kavisli Ekran

    1800R ekran kavisi ile VX2758-PC-mh, büyük, cesur panoramik manazaraların sizi büyüleyerek sarıp sarmaladığı bir görüntüleme deneyimi yaşatır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 20 Nisan 2021; 19:50:9 >







  • Hdmi + analog portları olan monitörün 144hz olmasının mantığı nedir anlamadım.

  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt

    hdmi 2.0 vardır

  • Evet hdmi 1.4 ve 2.0 olmak üzere 2 htmi port varmış. Alayım o zaman.

  • İps olaydı keşke. Tam da ihtiyaç vardı. Teşekkürler
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    Curved ips olmuyor.

  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Curved olmuş olmamış çok sorun değil benim için ama ips renkleri daha çok beğeniyorum. Bu fiyatlarda olaydı curved olmayaydı . Hayırlısı bakalım karşımıza çıkar bir gün belki de.
  • 27" monitör fullhd olmuyor, gerçekten olmuyor, bende kanıp alanlarda in ama maalesef, 27" monitör 2k olmalı en az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haxal

    27" monitör fullhd olmuyor, gerçekten olmuyor, bende kanıp alanlarda in ama maalesef, 27" monitör 2k olmalı en az.
    Hiç katılmıyorum her monitör altına buna benzer yorum yapıyorlar. Sizler monitöre burnunuzu dayayıp bakıyorsanız rahatsız edebilir zira bende denedim rahatsız etti. Ortalama aramda 0,5-1 m arasında mesafe oluyor ve piksel saymıyorum. Görüntü gayet net ve güzel. Tabi ki daha yüksek çözünürlük daha iyi olur zira piksel yoğunluğu daha fazla. Ama fiyatları da o oranda fazla. Kısaca direk full hd 27" olmaz demek bence yanlış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiRaNTx

    Hiç katılmıyorum her monitör altına buna benzer yorum yapıyorlar. Sizler monitöre burnunuzu dayayıp bakıyorsanız rahatsız edebilir zira bende denedim rahatsız etti. Ortalama aramda 0,5-1 m arasında mesafe oluyor ve piksel saymıyorum. Görüntü gayet net ve güzel. Tabi ki daha yüksek çözünürlük daha iyi olur zira piksel yoğunluğu daha fazla. Ama fiyatları da o oranda fazla. Kısaca direk full hd 27" olmaz demek bence yanlış.

    Alıntıları Göster

    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10808


    Bende 2 ay önce 27 inç aldım ekranda hiç piksel piksel görünme olayı yaşamadım aldığım sıra Viewsonic indirimine ek İnventusda %30 indirim uygulamış 1869 liraya almıştım birde ziraat ile 6 taksit yaptım üründen gayet memnunum nette yazı okumak isterseniz web olanı seçin bu sayede yazılar çok daha net oluyor benim için eski 23 inç olandan hiç farkı olmuyor





  • 1 yıl LG marka IPS 60hz. 27" ekran ile FullHD kullandım. Bende de pixel sayma vs. olmadı. Gaming monitör değildi.


    Benim için monitördeki en önemli şey hazır modları artık. çok fazla ekrana bakıyorum. Okuma/Oyun/Sinema modları hazır olmalı. Son zamanlarda aldığım tüm monitörler ayarlardan resim modunu buldurup sonra parlaklık/keskinlik/freesynch falan bir sürü uğraştırıyorlar. Sonra satıp bırakıyorum...

  • 27? FHD?

  • Monitör 1 saat kadar önce geldi. Hemen testleri yaptım hiç bir sorun yok. Gıcır gıcır mis gibi monitör. Kargoda da sorun çıkmadı aldığım yer yakın olduğu için. İlk defa kavisli monitör kullandığım için garip geldi şimdilik. Kutudan çıkan hdmi kablosunu hdmi2 portuna takıp 144hz yaptım ekran ayarlarından. Hiç bir sıkıntı çıkarmadı 144hz çalışıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 22 Nisan 2021; 14:55:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.