Şimdi Ara

Viewsonic Pled W800 sorun ne bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Kullanmakta olduğum cihaz yeni bir cihaz. Tüm fonksiyonları çalışıyor fakat yansıttığı görüntü zaman zaman ışığın önüne birşey geliyormuş gibi perdeleniyor. Örnek resim yüklüyorum. Anlayan birisi cihazın ne sorunu olabileceğini söyleyebilir mi tahminen. Hepinize iyi forumlar Viewsonic Pled W800 sorun ne bilmiyorum Viewsonic Pled W800 sorun ne bilmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • İlk görüntü sorunlu olan görüntü. Diğerinde sorun yok. Bu gölge cihazı hareket ettirdiğimde yer değiştiriyor, bazen ekranın bir köşesini, bazen de tamamını kaplıyor. Işık kaynağının önünde hareket eden bir parça var tahminimce. Ne olabilir, tamir edilir mi merak ediyorum. Bu cihazı bilinen bir alışveriş sitesinden yeni aldım ve iadeyi kabul etmediler. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim, heyet kararı çıkana kadar kullanayım diyorum.
  • DLP cihazlarda optik bloğun içinde Ayna tünelinin çıkışındaki merceğin önünde gölge ve parlama önleyici bir metal şerit parça var bazı cihazlarda. Bu parça yerinden oynamış hareket ettirdikçe ekranda gölge yapıyor.
  • Cevap için teşekkur ederim. Cihazı iade etme sürecim thh nin söylediğine göre 3 ayı bulacak. Bu süre sonunda olur da sonuç aleyhime çıkar cihaz elimde kalırsa, bu problemin çözümü çok maliyetli olur mu? Yoksa basit bir mudahale ile giderilebilecek bir şey mi? Senelerce heves ettiğim bir seydi projeksiyonlar. Aldığım ilk cihazda bunu yaşadım maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir VA paneli renkler ve daha da önemlisi fiyat arasında iyi bir uzlaşmadır. IPS'ye yaklaşırlar ve kalibrasyon ile bir tanesi hemen hemen eşleşebilir, ancak aslında burada * geniş * gamların değil, sRGB'den / sRGB'den biraz yukarıda. Renk kritik işler için ve özellikle Adobe RGB veya DCI-P3 için doğruluğa ihtiyacınız varsa, maalesef var olan tek bir seçenek var: 144hz + IPS edinin.

    VA'ların kontrastı daha fazla olduğundan, subjektif olarak bir IPS'den ziyade “wow” deneyimi olabilir. İşte, ancak: VA panelleri bazı gölgeler arasında, özellikle de koyu renkler arasında çok yavaş geçişlere sahip. Bu nedenle, büyük olasılıkla, gölgelenme / lekelenme veya aşırı yüklenme eserlerinden muzdarip olmak zorunda kalacaksınız.

    TN, bir IPS'den geldiğinde büyük olasılıkla renkleri ile hayal kırıklığına uğrayacak, ancak bunu beklediğiniz sürece çok büyük bir şey değil.dltutuapp.com/ 9apps.ooo/ https://bluestacks.vip/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickygulgul -- 9 Şubat 2019; 23:6:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.