Şimdi Ara

vietnam malı telefon iimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
125.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vietnam malı telefon iimi samsung galaxy s3 felan 500 lşra s2 375 felanda ondan sordum



  • Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum , sitede reklamı olan androidcaddesi.com da bu telefonlar satılıyor .

    Satın alıp deneyenler paylaşımda bulunurlarsa iyi olur .
  • yakında kapanır , sahte urun .
  • ürünler sahte , bunlar nasıl bu işi yapıyor ve donanımhaber.com ekibi nasıl böyle bir ilana izin veriyor anlamıyorum açıkçası.
  • Satışa sunduğumuz bu ürün Samsung'un Ürettiği Orjinal Üründür.Fakat Bu ürün Vietnam ,Bulgaristan,azerbeycan,afrika kıtası Gibi düşük gelirli ülkeler için üretilmiş daha uygun satış fiyatıyla pazara sunulan bir üründür.Ürün Kasalarında İşletim sisteminde yada dokunmatiğinde hiçbir fark bulunmamaktadır.Sadece birkaç özelliği Türkiye'de satılan samsung modelinden biraz daha düşüktür ve Türkiye'de satılan ürün ile Wietnam üretimi ürünlerini yanyana koyduğunuzda asla hiçbir fark olmamakla birlikte hangisinin Wietnam Üretimi olduğunu dahi ayırt edemezsiniz.Kalite olarak hiçbir farklılık bulunmamakla birlikte Türkiye'de alacağınız ürünle yapabilceğiniz herşeyi Wietnam Üretimiylede Yapabilirsiniz.

    Wietnam Üretimi ile Türkiye'de Satılan Ürün farkları sadece aşağıda belirtilen farklardır ;
    ram : 779 - 433 mb
    cpu : 14000 mhz - 10000 mhz
    Kamera : 8 mp - 5 mp

    bilginiz olsun dikkat edin arkadaşlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dukkha

    Satışa sunduğumuz bu ürün Samsung'un Ürettiği Orjinal Üründür.Fakat Bu ürün Vietnam ,Bulgaristan,azerbeycan,afrika kıtası Gibi düşük gelirli ülkeler için üretilmiş daha uygun satış fiyatıyla pazara sunulan bir üründür.Ürün Kasalarında İşletim sisteminde yada dokunmatiğinde hiçbir fark bulunmamaktadır.Sadece birkaç özelliği Türkiye'de satılan samsung modelinden biraz daha düşüktür ve Türkiye'de satılan ürün ile Wietnam üretimi ürünlerini yanyana koyduğunuzda asla hiçbir fark olmamakla birlikte hangisinin Wietnam Üretimi olduğunu dahi ayırt edemezsiniz.Kalite olarak hiçbir farklılık bulunmamakla birlikte Türkiye'de alacağınız ürünle yapabilceğiniz herşeyi Wietnam Üretimiylede Yapabilirsiniz.

    Wietnam Üretimi ile Türkiye'de Satılan Ürün farkları sadece aşağıda belirtilen farklardır ;
    ram : 779 - 433 mb
    cpu : 14000 mhz - 10000 mhz
    Kamera : 8 mp - 5 mp

    bilginiz olsun dikkat edin arkadaşlar

    sitedeki ilan dikkatimi çekmiş ilanı incelemiştim.

    ram in dışında benim için bir fark yok satın alabilirim.
    düzeltme yazım hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİRUKO -- 22 Kasım 2012; 8:35:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FİRUKO

    [

    ram in dışında benim için bir fark yok satın alabilirim.
    düzeltme yazım hatası.


    Android 4 o kadar ramden fazlasını istiyor bu durumda rahatça işlem yapamazsınız bunların yaptıkları s3 kılıflı galaxy ace açık ve net.
  • wietnam olarak yazılışı bile yanlış. doğrusu vietnam dır.ürünler çakma sakın kanmayın.iphone 4gs diye bir ürün var androidli :D budamı apple ın afrikaya sunduğu bir ürün :D
  • arkadaslar bunlara kesinlikle inanmayin o urunler vietnamda degil cin de uretiliyor ve KESINLIKLE sahte uyanik olun paranizi kaptirmayin bunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş satıyor, s3 ve iphone lara baktım. o piyasdaki 200tl lik çin mallarıyla alakası yok. ayırt etmek çok zor o derece sahici yapmış adamlar
  • arkadaşlar bende araştırıyorum şu şahıs bana tüm özelliklerinin aynı oldugunu ve kesinlikle orjinal oldugunu söylüyor cihazın

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s3-her-butceye-uygun-sifir-spot-110986261/detay
  • Konuyla ilgili olarak IPHONE - SAMSUNG un KORE yada VIETNAM da farklı fabrikalarda üretilmiş ürünlerini alanlardan bende yorum bekliyorum. Mesela 500 liraya IPHONE 5 S Alan var mı ? Ürünler cidden bire bir aynı mı ? Hızları dokunmatik hassasiyetleri ...


    Not: (Benim şahsi fikrim asya ülkelerinde samsung 'un ve apple 'ın fabrikalarda kullandıkları üretim makinelerini bir şekilde (tasarımını çaldılar) birebir kopyaladılar ve artık aynı makinalar çekik gözlülerde ve birebir bu ürünleri üretebiliyor.)
  • Vietnam Malı Ürünler kaliteli ürünlerdir çin malları ile kıyaslanmayacak kalitede Spain Germany Japan Singapur Indonesia gibi ürünlerin bir alt segmentidir.Çin malı iphone'den uzak durun ve ios işletim sistemi kullanan iphone yi önermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcanelektronik -- 14 Aralık 2015; 1:53:05 >
  • Selamlar.Bende note 4 kullanıyorum. 1.750 tl verdim ve Vietnam malı. Vietnam malı başka şey MTK 6589 işlemcili çakma note 5 başka şey. Ata... ileti... denilen bi firma 1299 tl ye Vietnam malı 8 çekirdekli note 5 seri üretim dışı diyor.Birde nezaman ürettiyse 4 çekirdekli 799 tl diyor. Dilediğiniz her soruyu MAİL ile sorun diyor sitesinde. İyi dedim aldım klavyeyi soru bir iki üçüncü Samsung kies programı bu cihazları tanıması gerekli tanımaz ise iade etmek için bizzat elden Edirne ye gelip iade edebilirmiyim cevap yok.Hani 6 saat içinde cevap vardı 36 saat geçti yok. Sonra telefon açtım biri abuk subuk müzik dinleten bi telefonda karşıladı beni soru aynı cevap: beyefendi ben 5 dk sonra Size dönerim. Kaç 5 dk kaç saat tık ses yok. Youtubeden inceleme videolarını tek tek oynat uğurcuğum yaptım saatlerce. Telefonun ayarlar bölümünden özelliklerini gösteriyor bizimki hemde sanki eliyle bişeyler saklıyor gibi ve bir yerde acı gerçek MT6586 YAZAN bölümü eliyle kapatmayı atlıyor.Telefon bildiğimiz beş para etmez MTK işlemcili replica!!!!
    Yok kardeşim yok. 2400 tlye satılan note 5 1299 tl olmuyor işte. Hayal peşinde koşup kazıklanmayın. Hayalinizi bir süre erteleyen o fiyata ikinci elini alın bence kārlı çıkarsınız. Ben 1750 tl ye note 4 aldım.Tavsiyemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasar1 -- 11 Mart 2016; 0:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vietnam malı telefon replice telefondur şar değeri yüksektir. bu telefonun samsung ile alakası yoktur birebir aynısı değil çakmasıdır. kimseye tavsiye etmem. şu an samsung sp 800 tl ye satıyorlar. 80 tl yine vermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.