Şimdi Ara

Video ve oyun çalıştırdıktan sonra ve sırasında ekran mavileşiyor

5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video ve oyun sonrasında ekrandaki mavi rek baskınlaşıyor mavi ekranla karıştırılmasın.Neden oluyor sizce
    Bilgisayar açıldıktan sonra da oluyor ama o 1-2 dakikaya geçiyor.Diğeri bilgisayarı yeniden başlatana kadar sürüyor.
    Bilgisayar:Samsung Chronos 7 (Laptop)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 1 Eylül 2012; 21:36:30 >

Biraz mantık yürütmen sorunun çözümünde sana faydalı olacaktır. Diğer işlemlerinde herhangi bir mavileşme vs. yaşanmıyor ve sadece ekran kartını zorlayıcı video ile oyunlar zamanında oluşuyorsa bu ekran kartını işaret eder. Sıcaklık değerlerini takibe almanı tavsiye ederim. Ürününde tozlanma varmı bilmiyorum , varsa fanların temizliğini yapmalısın ve eğer yoksa serin bir ortamda denemeni tavsiye ederim aynı işlemlerini. Vantilatör karşısında , klima karşısında veya en kısa olarak buzluğun içinde deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

Bu tarz sorunlar ekran kartıyle ilgilidir. Havaların ısınmasıylada bu tarz sorunlarla açılan konular fazlasıyla mevcut.

Biraz mantık yürütmen sorunun çözümünde sana faydalı olacaktır. Diğer işlemlerinde herhangi bir mavileşme vs. yaşanmıyor ve sadece ekran kartını zorlayıcı video ile oyunlar zamanında oluşuyorsa bu ekran kartını işaret eder. Sıcaklık değerlerini takibe almanı tavsiye ederim. Ürününde tozlanma varmı bilmiyorum , varsa fanların temizliğini yapmalısın ve eğer yoksa serin bir ortamda denemeni tavsiye ederim aynı işlemlerini. Vantilatör karşısında , klima karşısında veya en kısa olarak buzluğun içinde deneyebilirsin

Ekran kartını tahmin ettim de sıcaklıkla da alakalı değil neyse sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.