Şimdi Ara

Video kasetten DVD ye kayıt nasıl olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.

    Şimdi elimizde potansiyel var.Elimizdeki video kasetleri dvdye dönüştürmemiz lazım.Genelde elimizdeki kasetler dcr60 tan olacak.Bunları çevirmemiz için neler gerekli.Fazla masraf yapmak istemiyoruz. İnternette mini dv kameralar var 150-200 tl arası i-line girişini anakarta takarak atsak olur mu .Önerileriniz ve yardımlarınızı acilen bekliyorum. Kamera dışında başka hangi yöntemleri deneyebilirim.Kurabileceğim sistemleri söylerseniz sevinirim.

    Arkadaşlar bu kasetleri hangi kameralarla açabiliriz.Kamera örnekleri de verirseniz sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmrynr

    Arkadaşlar iyi günler.

    Şimdi elimizde potansiyel iş var.Elimizdeki video kasetleri dvdye dönüştürmemiz lazım.Genelde elimizdeki kasetler dcr60 tan olacak.Bunları çevirmemiz için neler gerekli.Fazla masraf yapmak istemiyoruz. İnternette mini dv kameralar var 150-200 tl arası i-line girişini anakarta takarak atsak olur mu .Önerileriniz ve yardımlarınızı acilen bekliyorum. Kamera dışında başka hangi yöntemleri deneyebilirim.Kurabileceğim sistemleri söylerseniz sevinirim.

    Arkadaşlar bu kasetleri hangi kameralarla açabiliriz.Kamera örnekleri de verirseniz sevinirim.

    mini dv kameralar firewire 1394 girişini kullanır.bu giriş için pcye 10 tllik bi kart ve program gereklidir.mesela ulead video studio.
  • Firewire çıkışı anakartımda onboard bulunmakta. Bu kaset işinde en sorunsuz kamera markası hangisidir.Kimileri ses ve görüntüde bozukluk yapıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmrynr

    Firewire çıkışı anakartımda onboard bulunmakta. Bu kaset işinde en sorunsuz kamera markası hangisidir.Kimileri ses ve görüntüde bozukluk yapıyormuş.

    ben kanonun eski bi modelini kullandım.bi soru yoktu.sadece şu oaliblir.kaydettiğiniz videoda deinterlance yapılması gerekecektir.zaten kullandığınız yazılımla bunu yapaiblir yada ham kayda elemezseniz daha sonra yazılımlarla halledilir.programalr genelde geçici bi klasöre kaydederler.orda işte ham video bulunur
  • Anlatmak istediğim panasonıc md10000 ile çektiğin kaseti canon ses olarak bozuyormuş.Şimdi ikinci el bir tane sony hc35e buldum.Onu alacağım sence nasıldır.
  • kameralar hakkında çok bilgim yok malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.