Şimdi Ara

Video Game Awards İçin Oylamalar Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine saçma sapan oyunlar çıkacaktır oylama yüzünden geçen sene yılın en iyi oyunu Black Ops seçilmişti.

DÜZELTME:Black Ops Spike'ın yaptığı oylamada en iyi oyun seçilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 3 Kasım 2011; 21:52:52 >

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Yine saçma sapan oyunlar çıkacaktır oylama yüzünden geçen sene yılın en iyi oyunu Black Ops seçilmişti.

Red Dead Redemption seçilmişti.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Yine saçma sapan oyunlar çıkacaktır oylama yüzünden geçen sene yılın en iyi oyunu Black Ops seçilmişti.

Pardon Spike'ın yaptığı oylamada Black Ops seçilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 3 Kasım 2011; 21:52:12 >

STEAM ID
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Diğer alanlar oylamaya kapatılmış olabilir sanmam VGA bayağı geniş bir etkinliktir asla daraltmazlar bu kadar sanki.

@.03.11.2011 21:26:31

Katılıyorum hocam Shooter değilde burada grafikleri ön planda film izler hissi veren oyunlara verecek herkes bu arada TES ve Diablo'yu unutmayın bu serilerde köklü ve oyun tarihine damga vurmuş seriler..Benim adayım açıkladığım gibi TES ve Diablo ama oylama olacağından yeni nesil basacak Batma'e iyi ki CoD koymamışlar..Diğer sitelere editör seçimlerine bakmak daha mantıklı ki geçen sene SMG2nin hakkını vermişlerdi..Bu arada Last Guardian'da çok önemli ama bilen PS3 sahibi bile yoktur yeni nesilden..

Edit:Hatırladığım kadarıyla diğer alanları sonra açarlar hepsi çıkıp değerlendirilince..

Geçen sene oylamaya açıktı diğer alanlar da. Belki de dediğin gibi bu iki kategori izleyiciye bırakılıp diğer kategoriler jüriye kalır.
    @GP Oylamayı biz yapıyoruz.
    http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-voting/voting/most-anticipated-game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Kasım 2011; 21:52:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Pardon Spike'ın yaptığı oylamada Black Ops seçilmişti.

Bu oylamanın sonucunda GOTY belirlenmiyor mu? Ayrıca juri mi seçiyor acaba?

@Beliveme

Habere şunu da ekle istersen, en önemli olanı.

http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Kasım 2011; 21:54:24 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Hocam yanlışınız var geçen sene tartışmasız RDR seçildi yılın oyunu VGA'da ve diğer sitelerin önemli kısmında RDR en fazla ödül alan oyundu SMG ile beraber..Oylamalarında çoğunda da seçilmedi Bo bir 1UP'ta gördüm o da oylama olarak yoksa onlarda Cod'a vermedi....

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

Hocam yanlışınız var geçen sene tartışmasız RDR seçildi yılın oyunu VGA'da ve diğer sitelerin önemli kısmında RDR en fazla ödül alan oyundu SMG ile beraber..Oylamalarında çoğunda da seçilmedi Bo bir 1UP'ta gördüm o da oylama olarak yoksa onlarda Cod'a vermedi....

Spike'ın yaptığı oylamada seçildi diye biliyorum OGZ'de okumuştum.Hatta aynı anket de en iyi Multi oyun NFS seçilmişti.

STEAM ID

• Bu arada neden erken açmışlar oylamayı? Skyrim ve Zelda henüz çıkmadı haliyle onların oyu daha az olacaktır. Bu oylama daha çok fanlar için sanırım. Zelda fanı, yeni zelda oyununun çıkmasını beklemez direk zeldayı oylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Kasım 2011; 22:45:14 >
  • Arkham City kesinlikle yılın oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 3 Kasım 2011; 23:01:48 >

Yine sana kaldık Diablo...
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.