Şimdi Ara

Video Effect Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. video üzerine effect ekleyeceğim fakat pek bişey bilmiyorum. mesela benim dumandan belirme vs. gibi veya önerebileceğiniz effect yapma programları var mı?

• Adobe After Effects
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanKaracam

Adobe After Effects

şimdi onu öğrenmeye başladım yavaş yavaş kısa klipler videolar çekip düzenleyip sizinle paylaşacağım zaten :) ama demek istediğim effect manipülasyon vs. olandışı görünüşlerin nasıl yapıldığı idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomutanLogard

quote:

Adobe After Effects

şimdi onu öğrenmeye başladım yavaş yavaş kısa klipler videolar çekip düzenleyip sizinle paylaşacağım zaten :) ama demek istediğim effect manipülasyon vs. olandışı görünüşlerin nasıl yapıldığı idi..

http://www.videocopilot.net/tutorials/ Bu linkteki örneklere bir göz at. Bunlar AE ile yapılan çalışmalar. Yapmak istediğin şeyler bunlara benzer şeyler mi çünkü demek istediğini ne yazık ki tam anlayamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KomutanLogard

quote:

Adobe After Effects

http://www.videocopilot.net/tutorials/ Bu linkteki örneklere bir göz at. Bunlar AE ile yapılan çalışmalar. Yapmak istediğin şeyler bunlara benzer şeyler mi çünkü demek istediğini ne yazık ki tam anlayamadım.

hocam aslında tutorial olsun da ne olursa fark etmez her türlü bilgi bilgidir

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.