Şimdi Ara

Video Düzenleme Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Video edit programlarından hangisi daha iyi?

Sony Vegas Pro 11 , Adobe Premiere Elements 11 , Adobe Premiere Pro CS6

Bu üçü arasından hangisi daha kullanışlı? Ben en iyi video edit programına başlamak ve kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum. Çeşitli videolar yapabilmek ve bu videolara iyi efektler vermek istiyorum.

Programların boyutlarına bakarsak Sony Vegas Pro 11, 200MB. Adobe programlarının ise 1 GB üstünde. Bunları düşünerek Adobelerin daha iyi olduğunu sanıyorum fakat çeşitli yabancı sinema filmlerinde ( efektleri güzel olan filmler vs. ) Sony Pictures yazıyor ya da Sony'nin amblemi filan var benimde aklım karışıyor. Böyle güzel filmler Sony ile filan mı yapılmış diye. Bir türlü çözemedim. En iyi editleme programı ne arkadaşlar bilen varsa söyleyebilir mi ? :)

Şimdiden teşekkürler.

• Pek çok video edit programı kullanmış ve son tahlilde iki yıldır Sony Vegas'ta karar kılmış biri olarak size bu programı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Bu program ile kurgu yapmak, programı biraz öğrendikten sonra çok zevkli hale geliyor. Ancak program başlangıçta biraz karışık gelebileceğinden ilk günlerde pes etmemek gerekiyor.

Orijinalden alıntı: bigturco

Pek çok video edit programı kullanmış ve son tahlilde iki yıldır Sony Vegas'ta karar kılmış biri olarak size bu programı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Bu program ile kurgu yapmak, programı biraz öğrendikten sonra çok zevkli hale geliyor. Ancak program başlangıçta biraz karışık gelebileceğinden ilk günlerde pes etmemek gerekiyor.

bu programla slow motion vs yapılabiliyormu
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.