Şimdi Ara

Vidal pogba toure yi izleyip topala laf atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu neyin kafasidir anlamadım beyler.Yahu oyun kurmak bu adamın görevi mi.Niye bu adamdan bi pogba toure performansı bekleniyor.Bu adam topu keser 10 yada 8 e verir bakar işine.Souza dediğiniz Adam ne yapıyo Allah aşkına.Ulan adam top zar zor kesiyo,atak namına yaptığı tek şey yan pas atmak.Gerçekten abartıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bu maç topalı övende rvpfanı kafasında kişiye bağlanmış tiplerdir.
    topal bu maç kötüydü açık ve net
  • topalın ilk 5dkda 3 ara pası denemesi vardı. denemesin kardeşim o zaman. biz hücum beklemiyoruz. ama yapmasın bi zahmet
  • Görevi oyun kurmak değil diye 20 metreye top atamamasının da normal karşılanmasını gördük sonunda elhamdülillah
  • artık bu futbol bölümünde her konuya girmeyeceğim...

    ayıp yahu,

    maçın yuldızlarından topal,
    defansif görevini eksiksiz yaptı,
    souza tam 8 numara oynadı,

    yazılanlara bak.

    yuh.......

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav oldu. Leş sevicilik yapmayın. Topal'a artık teşekkür edilmeli, ya kulübeye ya da başka bir kulübe gönderilmeli. Daha iyi şeyler yapabilecekken, neden sadece defans özellikli adamlarla oynayalım? Duygusal bakmayın olaya. Kimse ondan Pogba filan beklemiyor zaten. Souza'da öyle. Ama Souza Pogba gibi oynamak zorunda hissediyor kendini. Çünkü siz öyle hissettiriyorsunuz adama. Bunların ikiside DOS kardeşim. Ama birinin şutu iyi, pası iyi, mücadelesi iyi ve daha güçlü. Sırf Türk diye Topal'ı savunmak mantıksız.
  • Aynı maçı izleyipte nasıl bu kadar fikir ayrılığına düşüyorsunuz anlamadım? Biri maçın yıldızı demiş, birisi kulüpten yollanmalı demiş. Enteresan.
  • Bence de souza-ozan oynanmalı seneye çift yönlü orta saha ile souza-x, ozan-x devam ederiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbia, Atiba falan da Barca da oynuyor heralde. Onlar pas atıp hücuma katılırken Topal niye bunları yapamıyor, neden teknik yönden sınırlı bir oyuncuyla yetinelim diye kimse düşünmüyor sanırım. Bruno Alves, Kjaer bile daha isabetli uzak paslar atabilirken Topal'ı bundan nasıl muaf tutabiliyorsunuz?

    Umarım sözleşme yenileyip de makul bir paraya göndeririz. Souza her yönden daha dengeli ve teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Yerini kolaylıkla doldurabilir. Türk diye savunmanın manası yok. Gs'nin şimdiki hali ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topalı cidden beğenmiyor musunuz? Atibadan daha iyi bana göre. Atiba evet hücum yönü daha iyi kısa paslarla iyi çıkıyor ama defansif anlamda çok sıkıntılı gerek pozisyon alması gerek top kapması ve agresifliği. Rakibi sindirme gibi bi özelliği yok.

    Ama Atiba eğer çok formdaysa avrupa standartlarında oynuyo. Bu 2 3 haftadır kötü mesela takımıda kötü etkiledi.
  • Mehmet Topal > 10x Josef kafayımı yediniz? bu adamın istikrarı hırsı takımınızdaki kimsede yok yanına Ozan monte edilse böyle konuşmazsınız ha sezon sonu daha iyisini getirirsin yedekte bekler o ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben Topal tarzı oyuncuları beğenmiyorum çünkü benim futbol zevkime uymuyor. Son derece özverili ve çalışkan bir oyuncu, onun sayesinde defansif olarak çok iyiyiz ama top bize geçince büyük sıkıntı oluyor. Zaten 2 stoperin arasına girip oyun kurmasını 5 yıldır anlamış değilim ama biraz da pas yeteneğini geliştirir insan. Souza nın da abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ama kötü kesinlikle değil, adam bütün açıkları kapatıcam diye yırtıyor kendisini resmen. Ayrıca Topal'ın kaptığı topların en azından yarısı herhalde kendi kaptırdığı toptur. Ama ne olursa olsun gitmesini istemem, tabi her maç oynayacak diye bir kural da yok. Souza ile dönüşümlü oynasalar ikisi de daha verimli olur ve takıma da daha faydalı olur.
  • Mehmet Topal'ı beğenmeyen Fenerbahçe taraftarları var lan Tamam adam kazma ama ben bu kadar iştahla defans yapan bir adam görmedim. Muhteşem. Kadroya ilk onun ismini yazarım. Sorun, Topal, Souza ve Ozan'ın aynı tip oyuncu olmaları. 1 tanesinin daha hücumcu olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1nvdr

    Mehmet Topal'ı beğenmeyen Fenerbahçe taraftarları var lan Tamam adam kazma ama ben bu kadar iştahla defans yapan bir adam görmedim. Muhteşem. Kadroya ilk onun ismini yazarım. Sorun, Topal, Souza ve Ozan'ın aynı tip oyuncu olmaları. 1 tanesinin daha hücumcu olması lazım.

    Beklerimiz ekstra hücumcu olduğu için bu durumda aslında dengeleniyor. Kadromuz çok güzel, anın tadını çıkarın
  • Arkadaşlar yapmayın etmeyin akhisar maçını izleyemedim ama bjk maçında bir sürü kritik müdahalesi vardı.Defansın bu kadar sağlam olmasındaki ana unsurlardan biridir topal.
    Lig tvde adamın istatistiklerine bakın fb için ne kadar önemli futbolcu olduğunu göreceksiniz.Ofans anlamında katkısı az görünebilir ama bu adam gs de iyi hucumcuydu golde atıyordu yıllardır fb de (belki yurt dışında oynadığı dönem buna dahil) ofans yönü körelmiş olabilir ama defansif anlamda kusursuz sayılabilir.
  • Topal kötüydü de

    Bu 8 numara oynadığı iddia edilen Josef de Souza denen şahsiyetin

    1 tane topla ileriye driblingini yada ileri doğru pasını gören insan evladı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkness12

    Topal kötüydü de

    Bu 8 numara oynadığı iddia edilen Josef de Souza denen şahsiyetin

    1 tane topla ileriye driblingini yada ileri doğru pasını gören insan evladı var mı



    Ama lokomotife 2 gol attiiiaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Melo, bu sene Topal... Bu sene en büyük emek çalanlardan biridir Topal. Maç içinde en az 5 tane sarı kartlık hareketi var, tekme attıktan sonra öyle bir itiraz ediyor ki bırak faulü karşı tarafa vermeyi hakem rakibe kart bile çıkarıyor. Her müdahalesi faul adamın ama her maçtan sonra gidip hakemlerle öpüşüp koklaşmayı da ihmal etmez...
  • topalda takıntılı oldugum tek nokta kaleye uzaktan şut atması

    yıllardır her maç 2 -3 tane deniyor böyle allahıda var sert vuruyor

    ama ben bir tane gol göremedim

    kardeşim olmuyorsa zorlama daha niye çabalıyorsun

    her maç hızlıca aouta giden 35 mt giden sutlar görmekten bıktım

    bi ara selçuk yapardı bunu

    ama selcukun en az 2-3 golü var böyle
  • Topalın hücuma en büyük katkısı Caner (HAK) ve GG (Şener) bu adamlar onun sayesinde bu kadar rahat hücuma katılıyorlar. Onlar ileri çıkınca topal defansın arasına giriyor. Dolayısı ile hücümda pek ortalarda olmuyor. Ha bi iki ara pas atsa, attığı paslarla adam eksiltse fena olmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.