Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.685
Cevap
67
Favori
207.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba,

    2014 te aldığım Victor G601 den gayet memnunum fakat geçen sene 2.ssd hdd takınca hazırda başlattan çıkarken 30 sn beklemeye başladı. Ben de win 10 a geçtim ama aynı sorun devam edince araştırdım bu sorun win 7 de yok olduğunu görünce win 7 64 kurdum ama bazı sorunlarım var. Mesela klavyeden ekran parlaklığını açıp kapatan kombinasyon (Fn+F8 ve F9) çalışmıyor. Hotkey kurdum ama çözüm olmadı. Bu kombinasyonlardan bir tek klavye ışığını açıp kapatanlar çalışıyor.

    Nasıl çözebilirim.
  • selamlar g451 im sıvı teması sonucu boot olmuyor , bilgisayarcıya götürdüm anakart gitti hurda vs dedi anakart bulsam sorunu çözebilir miyim ? çözebilirsem nereden bulurum ?
  • Leeroy Genghis kullanıcısına yanıt
    Anakartı aliexpressde 350 dolar civarında satılıyor uygun fiyatlı bulabilirseniz banada haber verirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Vic-G7012 SATILIK

    1900 TL istemekteyim. Herhangi en ufak bir problemi ve değişeni yok

    İlgilenenler PM
  • Herkese merhaba,
    G301 model laptopa sahibim. nvidia 840 m ekran kartı bulunmakta. win10 dan dolayı mı bilmiyorum fakat aygıt yöneticisinde 840m ekran kartında sarı ünlem işareti var çift tıkladığımda ise aygıt durumunda şu yazmakta:Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)
    Ayrıca Geforce Experience programı çalışmıyor. Bilgisayar ekran kartımı algılamıyor.
    Bunun gibi sorun yaşayan oldu mu ? win10 ile ilgili midir ?
  • G702nin 3.ye menteşesi kırıldı. Laptopu masaüstü gibi kullanıyorum harici klavye mouse ve ekran hiç kapanmıyor. Aç kapa yapmadığım halde menteşeler gidiyor fan ses yapıyor ve ses kartı bozuluyor. Out çıkışından ses gelmiyor fan %40 hızlara ulaştığında tır tırr ses yapıyor.



    Yeni kasa ve dahili ses kartı nerden bulabilirim monsteri aradım parça satmıyoruz sadece monster marka laptoplara destek veriyoruz dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aberforth kullanıcısına yanıt
    bende de ses aşırı yoğun kullanımda bozuluyor ram çok mu ısınıyor nedir mavi ekran verdi ayrıca bazen açtığımda laptobu ekran gelmiyor
  • Benim G702'nin maşallahı var o zaman.2 yılı geçti sadece klavyede 3 tane tuş çalışmıyor başka bir sorun yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı hocam benim de ses %80i geçerse bızlama yapıyor. bir arkadaşımla beraaber almıştık önceleri onun laptopun ses seviyesi %40'ı geçerse kesiliyordu. format falan çare etmedi sonra komple gitti eleman usb hoparlörle takılıyor 1 sene daha yaşar mı bilmiyorum ara ara mavi ekran da veriyor özellikle açılışlarda. pcyi sık sık formatlarım bu arada.

    üzerinde gelen ssd bir kere yandı nasıl oldu bilmiyorum. şu an samsung evo var
  • Bende G451 var, birkaç aydır pc nin geç açılma problemi var çözemedim, sinir etti. Güç düğmesine basıyorum aradan birkaç dk geçiyor, bazen 5 dk geçtikten sonra anca şu bios yeri gelip de açılıyor. Bazen ise açılmadığı oluyor güç düğmesine basık tutarak kapatıyorum, tekrar açıyorum geliyor. Eğer yeniden başlat dersem zaten hiç açılmıyor, tam bios yeri gelicekken kalıyor saatlerce beklesem de açılmıyor.

    Bir de SSD var, format çözüm olmadı. Bios pili, ram ve wifi cardını çıkarıp taktım vs. onlarda düzeltmedi. En son pc açılırken windows ekranındayken güç düğmesine basık tutarak kapatmak zorunda kalmıştım, ondan sonra bu illet şey oldu. Bunun hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ridooo

    O konuda birşey diyemem hocam sound blaster bana yetiyor. Belki başka bir programla dediğiniz yapılır, araştırın isterseniz.

    Sound blaster 3 mü kullanıyorsunuz 3ü kurmaya kalktığımda hata aldım zaten laptop üzerindeki yapışkan stiker da sound blaster cinema yazıyor sanırım 1. sürümünü kurabiliyor ona uyumlu?
    Kurduğunuz Soundblaster cinema versiyonunu (windows 10 içinse) benimle paylaşmanız mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • kuntepir kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü olduğunu bilmiyorum hocam altta açıldığı için unutmuşum. Pc açınca bakar buraya yazarım sizin için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuntepir kullanıcısına yanıt
    Hocam pc de Sound Blaster Cinema 2 varmış. Sizde nasıl bir hata veriyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında forumda laptop tavsiyesi aradığımda herkes öneriyordu. ben güvenmediğim marka almak istemiyorum deyince millet bak şurada dükkanı var git gör yeri belli, o paraya daha iyisi victor da falan diyordu. sonuç olarak ben mediamarkt tan acer aldım. 1 kere bozuldu yolladım garantiye anakartı değişti geldi şimdi maşallah takır takır çalışıyor. yani yanlış olan bence gaza gelmek. yoksa benim de aklımı çeler gibi oldu fiyatlarıyla ama allahtan akıllı yanım ağır bastı.
    aynı şey pcdepo da da oldu yine herkes oradan link öneriyordu. yani bu tarz firmalar 3-5 kuruş verip forumda bilmem kaç kişiye reklamını yaptırabilir. güvenipte aldanmayın derim. bildiğiniz marka alın. internetten sipariş edecekseniz n11,gittigidiyor,hepsiburada tarzı siteleri kullanın. 200 lira fazla verin en azından kafanız rahat olsun. ha eminim sorunsuz kullanan ve memnun olan vardır orası ayrı.
  • performans olarak gerçekten iyi çoğu kişi araştırarak almıştır benzer fiyatlardaki bilgisayarlardaki donanımları karşılaştırınca bu mantıklı geldi 240 gb ssd kampanyası da vardı.Şu an sadece bataryası hemen bitiyor, 3.senesi bitti laptobun, gördüğüm kadarıyla diğer markalarda da batarya sorunu oluyor, ayrıca ben de değişik bir sorun var laptop açılırken biosa gidip uefi modu enable yapıp ssd'yi başa almam gerekiyordu sürekli şimdi o sorun yerini biraz geç açılmaya bıraktı ve performans biraz düştü daha hiç format atmadım 3 senedir bir formatlar çözmeyi planlıyorum bakalım.
  • G451in sağ menteşede sıkıntı çıktı. Orayı tutan vida yeri kırıldı galiba ya da başka bir plastik kırıldı. Kapağı kapatırken klavye mekanının olduğu yer havaya çok kalkıyor, zor kapattım. Şimdi açarken de aynı oluyor, plastik havaya kalkıp kapağa deydiğinden açamıyorum da. Ulan zaten masaüstü gibi kullanıyordum günde bir kere kapağı aç/kapa yapıyordum, nasıl oldu anlamadım. Sol tarafın ise vida yeri yalamaydı, o da az kalkıyordu da böyle değil, sıkıntı olmuyordu. Elimde kalacak diye korkuyorum. Bunun için bilgisayarcıya mı götürmem lazım, nerede yaptırabilirim, ya da ben yapabilirmiyim ki?

     Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar g702 için nereden alt kasa temin edebilirim? Benim aletin alt kasa vida giriş yerlerinden birkaç tanesi kırıldı. Yardımcı olabilecek varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ekran geç açılıyor bazen açılmıyor
  • G451 e bira döküldü , anakart yedeği nerden bulabilirim ? bozulup satmayı düşünen varsa hurda niyetine de alabilirim
  • Powera giden flex kablomda sıkıntı var 10 pinli bizimki internette de sadece 12 pinliler var onlardan alip kessem 2 pinini isimi görür mu sıkıntı yaratır mi acaba orjinal modeli hiçbir yerde bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.